kedd, január 23, 2007

slackerbitch

Kelenföldön, az isten háta mögött helyettesítek és mivel nincsen térintelligenciám vagy hogy a hátamba hívják, ezért remek módon eltévedtem. Miközben bolyongtam, az utolsó pillanatban kiderült, hogy elmarad egy órám (fasza), úgyhogy kirándultam a Ballagi Mór utcába, ahol Istvánnal laktam egy évig. Itt kergetőztünk szakítás után - mer nem akartam visszaadni a kulcsot, hehe -, itt halt meg István kutyája Albi - teljes nevén Albert Einstein -, miután valami séta alatt - velem sétált és nem vettem észre, hogy megevett valamit, bassza meg - sikerült patkánymérget ennie. Albival szép életünk volt különben kettesben, mindig velem aludt amíg István hetekig stúdióban volt, vagy legalábbis ezt mondta (szép is a zenekari feleségek élete). István Albi halála után vált végzetesen buddhistává (ez volt az egyik válóok, kurva sokat vitatkoztunk miatta). Sőt, a Ballagi Mór utcában kezdtem tanítani is, szóval fontos hely volt az ottan, jó volt újra látni.
A kozmetikusnál a változatoság kedvéért Buddhára gondoltam - "távolítsd el magadtól a fájdalmat" -, őt asszem megmérgezték, az biztos szarabb mint a szemöldökgyantázás. Olyan jól sikerült a meditációm, hogy elaludtam.
Futás közben általában a koncentrációs táborokra gondolok - azt is kibírták valahogy, ugye -, igazán motiváló. Ja, ha már futás: fusson betonon az, akinek két anyja van, ezentúl konditerembe járok, szétment a bal térdem, picsába. A konditeremben legalább lehet röhögni az izompacsirtákon, akik óránként fújtatva felemelnek egy súlyt, majd elmennek a büfébe csajozni.

5 megjegyzés:

  1. lehet ám betonon is futni, csak nagyon profi cipő kell hozzá, ami csillapítja a nemtommit...

    VálaszTörlés
  2. >István Albi halála után vált végzetesen buddhistává (ez volt az egyik válóok, kurva sokat vitatkoztunk miatta).

    :D miért? mert buddhista lett? hol marad a vallásszabadság tisztelete?

    VálaszTörlés
  3. nagyon idegesítő agymosott konzumbuddhista lett, nehéz volt tisztelni. van profi cipőm, de csak műkedvelő profi, nem csillapítja azt a valamit:)

    VálaszTörlés
  4. hát ha szétment a térded, akkor az nem lehet valami nagyon profi cucc...de ménem a szigeten fucc? (no pun intended!) ott van ilyen gumis sáv, az állítólag jó...

    btw, neked mindenkit nehéz tisztelni...:D

    VálaszTörlés
  5. nem is igaz, téged tisztellek;)
    a szigeten mindig leülök egy padra ábrándozni. túl jó ott lenni:). egyébként ja, ott kéne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.