vasárnap, február 18, 2007

Boxos blogdög

- hogy ez se múljon el nyomtalanul -

2007-02-11 15:21:40
Álmélkodás
Sosem gondoltam, hogy valaki számára olyan fontos leszek, hogy blogot ír rólam, illetve alávaló szar mivoltomról. És még a redőnyöm is leszakadt. Nem lehet az embernek egy nyugodt perce sem.
üzenet a szerzőnek

2007-02-11 17:01:42
Hirdetés
Redőnyszerelő milliomost keresek házasság céljából.
üzenet a szerzőnek

2007-02-11 23:58:33
Legnagyobb pofonok
Nem az első a legnagyobb, ez marhaság. Nekem az összes ugyanolyan. Ma egy csomó nemelső pofont kaptam. Pocsék dolog csalódni másokban.
Csüggedt vagyok.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 01:01:28
Kedves tévénéző gyerekek!
Akit változatlanul érdekel a blogspoton lévő elmebaj-gyűjteményem, az írja meg az e-mail címét és fölveszem az olvasói listámra. Egy boxos gyökér miatt ugyanis korlátoznom kell a blog megtekinthetőségét. Csókjaim.
















PS.: Meggondoltam magam, egy időre bezár a bazár, úgyhogy a blogom nem lesz hozzáférhető (letörölni nem akarom).
Majd én olvasgatom, mókás lesz.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 10:11:06
"Aggression refers to behaviour that is intended to cause harm or pain"
Az elegáns bosszú sokszor szinte észrevehetetlen és ezáltal haszontalan is.
A "kitaposom a beled, te geci" fenyegetéssel kísért agresszió viszont gyors és célravezető, bár meggyőződésem, hogy csak tüneti kezelésre alkalmas - ami persze időnként jól jön az embernek.
Azelőtt úgy képzeltem, hogy mindent meg lehet beszélni, a szép szóból mindenki ért.



Mekkora barom vagyok, édes istenem.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 15:07:22
Magique
Van abban valami kellemetlenül szimbolikus, hogy ma, a város két különböző pontján, két különböző zebránál, két különböző jelzőlámpa egyszerre mutatott pirosat és zöldet.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 16:11:58
Bizony mondom néktek,
tíz menstruáló és baszatlan nőnél is veszélyesebb egy férfi, akinek agyára ment az ondó.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 21:01:44
Veszekedés
Szombat éjjel rettenetesen összevesztem egy nagyon jó barátommal.
De olyan igazi brutális balhét képzeljetek el: engem, amint válogatott káromkodásokat ordítok sírva a telefonba (ne, ezt inkább ne képzeljétek el), majd közlöm, hogy soha de soha de soha többé ne merészeljen felhívni és különben is, az összes rokona pusztuljon el valami szörnyű természeti katasztrófában. (Most hirtelen bevillant, hogy valamelyik pasim egy ideig viharnak szólított).
Persze egész vasárnap szörnyű lelkiismeretfurdalás gyötört (még sosem haragudtam öt percnél tovább senkire), végül aztán nem bírtam tovább, az előbb felhívtam és megkértem, hogy ezentúl balhézzunk férfiasan - a nők valahogy kötelességüknek tartják a haragtartást és a duzzogást -, ahogy a kocsmában szokás: rövid ordítozás után egymás pofán csapkodása, leütése, miegymás, majd egy kis pihenés után a legbarátibb beszélgetés a sportközvetítésekről, a piáról és a nőkről.
üzenet a szerzőnek

2007-02-12 22:56:55
Ha rosszak lesztek,
közzéteszem egy elmebeteg (férfi) naplóját.
Micsoda kedves móka lenne. Kissé aggaszt ugyan a gondolat, hogy végül esetleg egy darab sajt mellett fagy meg a fejem a hűtőjében...Ezt mérlegelve pedig határozottan sokat fizettem a fodrásznak egy hete.
Viszont még sosem üldözött soha semmiféle őrült, van ebben azér valami pikáns. Mingyár Rebbecca de Mornay-vá változom, vagy valami ilyesmi. Aztán a végén jól kiderül, hogy én üldözöm magamat.
üzenet a szerzőnek

2007-02-13 19:32:48
Óvatosan kérdezz
MG: "Mit csinálnál ha meghalnék?
Molly:"Hát, egy kicsit biztos sírdogálnék, aztán vennék egy dögös ruhát a temetésre, majd eladnám a használható tárgyakat a lakásodból."
üzenet a szerzőnek

2007-02-14 01:46:11
Sánta kutya
Amikor valaki arcátlanul, ártatlan, nyálcsorgató pofával a szemembe hazudik, akkor bizony megesik, hogy annyira szégyellem magam a mindkettőnk számára méltatlan helyzet miatt, hogy képtelen vagyok nyíltan leleplezni a hazugságot, csak megkövülten figyelem az események alakulását.
Bevallom, hallgatás helyett legszívesebben nagy csomag vattát gyömöszölnék a torkába, majd kitépném a szívét.
üzenet a szerzőnek

2007-02-14 10:09:17
Sánta kutya (kieg.)
Amikor vásárlás közben pofátlanul átver valami aljas pénztáros - mondjuk egy százassal kevesebbet ad vissza és nem is leplezi, hogy becsapott, mélyen a szemembe nézve, nyíltan csinálja, arcán a "tudom, hogy tudod" kifejezéssel -, akkor egyszerűen meghajlok a merészsége előtt (mert ez már a tiszteletreméltó kategória) és némán hagyom, hadd csinálja.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez balekságra, emberbaráti érzésekre vagy esetleg háborodott elmére utal-e.
üzenet a szerzőnek

2007-02-14 10:20:40
Valens
Ezt a történetet már elmeséltem egyszer, de szeretném újfent megosztani veletek, olyan pompás, hogy éppen egy Valentinhoz kötődik.
Szóval, volt nekem egy Valentin nevű fickó az életemben, akibe hirtelen, megmagyarázhatatlan módon belezúgtam hét évvel ezelőtt és ezt ő alaposan ki is használta, ahogy kell: úgy gondolta, hogy szépen megdug párszor, aztán majd királyul leráz. A lerázásnak egy igen speciális módját választotta: két fröccs között, egy kocsmában azt mondta nekem, hogy aids-es.
Az aids tesztre várva - akkor még hat hét volt a "türelmi idő" - néhány kisebb idegösszeroppanást kaptam, de szerencsére végül minden oké volt.
Mit is jelent a valens? Erős, egészséges?

Azt, bazmeg, azt.
üzenet a szerzőnek

2007-02-14 18:25:29
"Ez egy igen, igen kemény, kemény világ"
Az élet egyre bonyolultabb a számomra: ma hazafelé kölcsönkértem egy koldustól, most pedig éppen lábszagú bort iszom a bátyáméknál.
Keresem továbbá olyan hercig nyugdíjas ismeretségét, aki megtanít hónap végéig kijönni harminc ezer forintból.
üzenet a szerzőnek

2007-02-14 18:53:33
Hannah Bloom bejegyzése
Csak pénzért vagyok hajlandó angolul beszélni.

üzenet a szerzőnek

2007-02-15 12:33:49
Macskagyűlölőknek szeretettel
Lehet, hogy ti jobban szeretitek a kutyákat - általában ez a trend, ugyebár - de lássuk be, hogy minden baromfiudvarban egy macska az úr.
Szegény kutya nem elég hiteles: rég eladta a lelkét a velőscsontért. (tenksz, Mahatma Gandhi).
Félreértés ne essék, én nagyon szeretem a kutyákat is, de ami tény az tény.
üzenet a szerzőnek

2007-02-15 18:51:18
Job satisfaction
Hát ez van a tanítással. Mikor már feladom és végképp elmegy tőle minden kedvem, amikor reggel és este is fel akarom gyújtani magam a Parlament előtt és motiválatlan robotként teszem a dolgom, akkor hirtelen olyan impulzusok érnek, amik átlendítenek a holtponton.
Kis dolgok ezek, de nekem nagyon tetszenek: imádom, mikor beérnek dolgok amiket hónapok óta tanítok, amikor egy bamba diák felcsillanó szemmel megért valamit, mikor érzem, hogy van értelme csinálni.
Szentimentális vagyok, tudom, de vigyorogva, hihetetlen eufóriában jöttem haza.

Mókás dolgok történnek különben a tantestületben: a szélsőjobbos magyar tanár (nagy haverom, nagyon okos csávó és meglepően jó humora van, ami ugye ritkán jellemző a nacionalistákra) udvarol nekem: ilyeneket mond, hogy "egyébként nem is utálom annyira a liberálisokat" és meghív kávéra, meg elkísér az osztályig ahol tanítok.
Tanárromantika, wow. Most hangosan röhögök.
üzenet a szerzőnek

2007-02-15 20:27:00
Háztartási katasztrófa
Kimostam egy szakácskönyvet és most a nadrágom egyik szárán miszlikbe szaggatva megtalálható az arab csirkés metélt receptje.
üzenet a szerzőnek

2007-02-16 03:42:08
Door in the floor
Igazából sosem arról beszélek, amiről szeretnék. Egyszerűen vannak dolgok, amikről nem tudok beszélni senkinek. A dolgokról, amikről nem beszélek senkinek, csak én tudok. A dolgokról, amikről csak én tudok, sosem tud meg senki semmit. Ha beszélnék róluk, akkor mindenki más tudná, hogy miről van szó.
De én hallgatok. A dolgokról. Amikről beszélni szeretnék. És hiába volna egy jó barátom, akinek beszélhetnék róluk. Nem beszélnék.
Nem beszélek.
üzenet a szerzőnek

2007-02-16 16:43:07
Piaf
(ezt a bejegyzést legfőképpen Cinnynek ajánlom)

Csak egy álló farkú, sakálrészeg FÉRFI képes arra, hogy az általa vonzónak tartott nők biztatására lemenjen az alsó szintre ellenőrizni, hogy ezek a bizonyos nők valóban két példányban vannak-e jelen a bordélynak tűnő szórakozóhelyen.
üzenet a szerzőnek

2007-02-16 18:14:47
"I'm sick of love but I'm in the thick of it"
Unom az elvi vitákat, a násztáncokat, a fölösleges, értelmetlen köröket, a "bármi áron le akarlak győzni" agresszióját, a "meg kell magyaráznom magamat" értelmetlenségét, a kibogozhatatlan, ragacsos érzéseket, a haszontalanul töltött kocsmázós éjszakákat, a hazugságokat, az igazságokat, a saját hiúságomat, a mások hiúságát, a félelmeimet, a büszkeségemet, a nyavalyáimat.
Nem fájnak, nem bosszantanak, nem bántanak, egyszerűen csak végtelenül unalmasak.
üzenet a szerzőnek

2007-02-16 22:21:03
A fáradhatatlan harcosoknak
Ha végül sikerül mindenkit legyőznötök, akkor üldögélhettek magányosan, a harctól még elpilledve, illuzórikus boldogságtól eltelve és mantrázhatjátok egyfolytában, hogy "istenem, de csodás, hogy annyival jobb, szebb, okosabb és különlegesebb vagyok másoknál."
Bele sem merek gondolni, hogy mennyire nincs jelentősége ezeknek a győzelmeknek.
üzenet a szerzőnek

2007-02-17 01:56:45
Erranti medicina confessio
Gyűlölöm, hogy a hiúságom rögeszméit kell kiszolgálnom és ezáltal olyan délibábokkal van elfoglalva a lelkem, amikről nem tudom eldönteni, hogy mennyire valósak. Izgalmas probléma, oh yeah: vajon az összes illúzió közül melyik a valóságosabb? (Frankón zavarodott vagyok.)
Szeretnék megszabadulni a hiúságdémonoktól, de mostanában valahogy az idő sem a régi, nem segít.
A Baráti vacsora című film kapcsán megint elgondolkodtam a házasság-párkapcsolat-szerelem triászról és ismét arra jutottam, hogy nekem szövetséges kell, nem fullasztó kapcsolat és múló szerelem.
Olyan valakire vágyom, akinek mindig igazat mondhatok, akivel nem kell taktikáznom, aki nem ver át, akinek nincsenek teljesíthetetlen elvárásai, aki egyszerűen csak önmagamért szeret.
Hitetlen vagyok egy jó ideje: a szerelem csalfa és megbízhatatlan, a házasság hamis elképzelések mentén épített légvár. Jól látjátok, igen: a testvéri szeretetben hiszek.
üzenet a szerzőnek

2007-02-17 15:56:23
Apu elképedt kislánya vagyok
Ha valóban legalizálják a gyerekpornót, akkor itt az ideje, hogy a gyógyszertárakban heroint áruljanak. Recept nélkül.
üzenet a szerzőnek

2007-02-17 20:12:18
Vitás kérdések
Az a helyzet, hogy manapság már a második mondatnál halálra unom a vitákat. Nem célom ugyanis legyőzni vagy meggyőzni másokat vagy viták segítségével bebizonyítani, hogy milyen fasza csaj vagyok én.
Heves vérmérsékletem sajnos időnként mégis csőbe húz és belekezdek valami véget nem érő, fölösleges érvelésbe, aztán persze hamar elunom és legyintek.
Tőlem nyugodtan ostobának tarthat bárki emiatt, állok elébe: abszolút immunis vagyok erre is.
Hogy mi a konklúzió? Nincsen itt olyan.
Vagy tán mégis: úgy tűnik, elmúlt a harci kedvem. A jövőben semmiféle szájtépésbe nem kezdek bele.
üzenet a szerzőnek

2007-02-17 23:52:09
"Aki nincs velem, az ellenem van"
Annyira bosszant ez a mondat, hogy csak nézem dühödten és már nincs is kedvem mondani róla semmit.
üzenet a szerzőnek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.