péntek, február 02, 2007

Friday I'm in love

Miközben a fényesre szopott Charlie angyala frizurámat próbálom megszokni, a macskák telefossák az ebédlőt.
A fodrásznál egyébként valami okádék kígyóbőr mintás blúzt kellett csodálni és azt hallgatni, hogy a 2f nevű, szánalmas, szemfényvesztő nyelviskola mekkora királyság. Szó szerint ráncos lettem az arcomra rohadt művigyortól. Nehezen illeszkedem a nőtársadalomba.
Hiába no, szép nap ez a mai.









PS.: Holnap még egy kicsit vágatok a hajamból, tűrhetetlenül szar.

9 megjegyzés:

  1. >A fodrásznál egyébként valami okádék kígyóbőr mintás blúzt kellett csodálni és azt hallgatni, hogy a 2f nevű, szánalmas, szemfényvesztő nyelviskola mekkora királyság. Szó szerint ráncos lettem az arcomra rohadt művigyortól. Nehezen illeszkedem a nőtársadalomba.

    pardon me, while i fly my aeroplane...
    ó te szegény, te intellektuális fárosz, aki kénytelen nap mint nap vegyülni a plebsszel. hát mégis hogy van ez: egyik pillanatban még kiállunk az emberek egyenrangúságáért, a másikban meg előtör belőlünk az ajtósi dürer soron belénkplántált kultúrsznobizmusa és a képzelt intellektuális fölény?
    lol.

    VálaszTörlés
  2. wellwell. 1, nem az ajtósira jártam (csak a pontosság kedvéért)
    2, az, hogy bizonyos témák és emberek nem érdekelnek, sőt, rosszul vagyok tőlük, nem jelenti azt, hogy ezeknek az embereknek a halálát kívánnám vagy akár csak megvetném őket, sőt, hadd hívjam segítségül a te érveidet: a fodrásznő nyilván remekül végzi a munkáját, amit ugye "el kell végezni valakinek", ezért kifejezetten elismerést érdemel. egyébként is nagyon kedves, barátságos, csupa szépet lehet csak mondani róla. az, hogy bizonyos emberek nem érdekelnek, nem jelenti, hogy azt gondolom, én több vagyok náluk. by the way: rengeteg értelmiségi sem érdekel, sőt. nem érdekel sem az, amit képviselnek, sem az, amit beszélnek. de azér éljenek ők is, ki-ki a maga köreiben.
    3, kibaszottul nem vagyok kultúrsznob.

    VálaszTörlés
  3. Az a te bajod nő hogy kurvára fenn hordod az orrod csak tudnám mire. Mindenki szar mindenkit le kell sajnálni de te mit adsz az emberiségnek azon kivül hogy elszivod előlük az oxigént???

    VálaszTörlés
  4. miről beszélsz, kedves anonim kisgyerek? hogy segítsek? akarsz még mondani mást is, vagy kijött egybe? úgy izgulok.

    VálaszTörlés
  5. Arról beszélek hogy egy kibaszott nagy értéktelen nulla voltál vagy és leszel. Egy lelkisérült luk a lepedőn aminek van neve. Ennyi.

    VálaszTörlés
  6. >az, hogy bizonyos témák és emberek nem érdekelnek, sőt, rosszul vagyok tőlük

    milyen alapon vagy rosszul tőlük? hm? olyanból, max, hogy azt gondolod, hogy te jobb vagy. hogy a te életed más. hogy a te életed nem ugyanolyan szánnivalóan nyomorult, mint azoké, akik kígyóbőr mintás blúzokról beszélgetnek.
    hát ennyit a te kibaszott humanizmusodról.

    >vagy akár csak megvetném őket

    aha. mert ez a poszt olyan kurva megértő pozícióból íródott, nem pedig a tipoikus bölcsészpuncik vélt intellektuális fölényével.

    >3, kibaszottul nem vagyok kultúrsznob.

    mondod ezt úgy, hogy mollybloom a nicked...most eléggé röhögök.

    VálaszTörlés
  7. Never ye be postin angry. It's like yer puttin perfume on a pig. Da pig does na like it fer much and da perfume makes da meat all tough and bitter tastin and what not.

    VálaszTörlés
  8. Nos, Iván, nem egészen értem, hogy miért ne lehetne olyan, hogy valami/valaki nem érdekel, hogy bizonyos témáktól elhatárolom magam de ennek ellenére (vagy ezzel együtt, tök mindegy) még nem gondolom az illetőt szánnivalóan nyomorultnak, nem nézem le. Nem mondtam, hogy kurva megértő vagyok, nem hiszem, hogy a humanizmus vagy a liberalizmus arról szólna, hogy mindenkit nagyon kell szeretni, mi ez a faszság? Élni és élni hagyni, ebben minden pont benne van. Élni, mondom, mindenki a saját köreiben. Mellesleg, drágám, az én életem nem szánnivalóan nyomorult, de asszem nem tartozom magyarázattal ezt illetően. (Sőt, úgy érzékeltem, a fodrászoké sem az.) Nem vagyok sem tipikus bölcsészpunci sem kultúrsznob (Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg tetszik nekem ez a név? Esetleg tetszik nekem a könyv ÉS név? Olyan nincs, olyankor már kultúrsznob az ember? Mellesleg, halkan mondom: és akkor mi a fasz van? Ha kultúrsznob vagyok? Nem mindegy?), de minthogy tulajdonképpen egyáltalán nem ismersz, elnézem neked ezeket a tévedéseket.

    VálaszTörlés
  9. Kedves anonim barátom, gratulálok, hogy ilyen kiválóan felmérted a helyzetet velem kapcsolatban, örömmel konstatálom továbbá, hogy a véleményedet a tudtomra adod. Csodálatos dolog ez nekem, segíti lelki fejlődésemet, mióta írtál, alig is veszem észre, hogy mekkora nulla vagyok. Csak így tovább, kedvesem. Ide bármikor jöhetsz, ha épp frusztrált vagy és nincs otthon a kutya, hogy jól belerúghass.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.