szombat, április 14, 2007

Férfias post

Egyébként meg teljesen mindegy, hogy vannak-e férfiak az életemben, ha vannak is, én nem szerepelek az ő életükben, jójó, ez így nagyon idétlen megfogalmazás, szóval ezek a bizonyos férfiak olyan szerepeket osztanak (illetve osztanának, ha hagynám) rám, amiknek nem tudok, nem akarok megfelelni. Különben is, a néhány évvel ezelőtti kapcsolatom olyan mértékben tette be a kaput az önértékelésemnek és a nőiességembe vetett hitemnek, hogy azóta valahogy képtelen vagyok nem betegen reagálni akármilyen közeledésre.
Semmi nem olyan mint régen volt, mindenre rányomja a bélyegét az a bizonyos két év: a szexualitásomra, az önértékelésemre, az egész életmódomra.
Hülyén hangzik, de akkor valahogy megtört bennem valami a férfiakkal kapcsolatban. Még mindig szeretem őket, vonzanak, izgalmasak és biztosan van akivel szép az élet, de ezekkel együtt valami olyan indulat is van bennem irántuk, ami szinte lehetetlenné tesz mindennemű kapcsolatot.
Nem tudom, hogy ez elmúlik-e valaha is, asszem talán az egyetlen gyógyszer lenne valaki olyan, aki a tüskéket is szereti simogatni és akkor sem haragszik, ha sokáig csak harapok. Egy a baj viszont: a türelmes, odaadó férfiak sosem érdekeltek. Picsábamár.

Back to Hezbollah.

10 megjegyzés:

  1. Ajaj...Jó lenne most valami okosat mondani. Egy gyönyörű és okos lány...Lehet, hogy a férfiak nem félnek az okos nőktől?

    VálaszTörlés
  2. Mármint úgy értettem, hogy félnek az okos nőktől, természetesen.

    VálaszTörlés
  3. Töröm a fejem én is rendesen, hogy mi lenne itt a megoldás.

    VálaszTörlés
  4. Egyébként hadd erősítsem meg: a szerző kivételesen szép, és tényleg nagyon okos, hogy más egyéb előnyös tulajdonságait ne is említsem.

    VálaszTörlés
  5. sem olyan okos, sem olyan szép nem vagyok, hogy ez legyen a baj...mert én persze egészen borzalmas dolgokat gondolok magamról, le sem merem írni őket...

    VálaszTörlés
  6. Valami antisoc állattal kéne összejönnöd, azt biztos nem zavarják a tüskék, bá rgyógyító hatalommal sem rendelkezik valószínűleg.

    minden türelmes férfi unalmas? türelmes =/= lassú, megfontolt.. legalábbis nem mindig.

    VálaszTörlés
  7. antiszoc állatból volt már elég sok, azok sem működtek...tudom, tudom, velem van a baj...nem tudom, biztosan vannak türelmes, ámbár izgalmas férfiak is (azért titkon bízom ebben), dehát ez itten a tű a szénakazalban esete.

    VálaszTörlés
  8. én egy érzelmi roncs vagyok például, komolyabban kapcsolódni másokhoz szinte lehetetlen, de a türelmet megtanultam az évek alatt. Lehet unalmas vagyok.

    Ne értsd ezt most félre, lehet "van egy ismerősöm"-ként kellett volna írni.

    VálaszTörlés
  9. milyen egy türelmes érzelmi roncs? ez izgalmasan hangzik:)
    ha valakinek a kapcsolódással vannak gondjai, annak elég sok okból lehet, mondjuk én női szemmel - az én sajátos női szememmel - leginkább a végtelen bizalmatlanságot (meg a könnyen ráunást, de az egy speciális probléma nálam) mondanám súlyos problémának, de a férfiak nyilván máshogy működnek. persze a teóriámat változatlanul fenntartom, miszerint a legférfiasabb férfiak, akik leginkább vonzzák a nőket, mind alkalmatlanok a párkapcsolatra. de persze a párkapcsolat nem létszükséglet, igaz, néha azt hallucinálom részegen, hogy az:)...

    VálaszTörlés
  10. Ez nekem bonyolult.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.