péntek, április 13, 2007

Távlati tervek

73 kiló csokit megenni. két napot átaludni. a macskával focizni. nem gondolni irakra. szerelembe esni. moziban tátani a számat. futni. a napsütötte sávon állni. vigyorogni. abszurd párbeszédeket folytatni. elolvasni újra egy fontos könyvemet. az éjszakai busszal hajnali ötkor hazajönni. mindent megbánni. nem bánni semmit sem. szépnek lenni. a dunát bámulni. nem félni. félni. jól lenni. sírni. átgondolni. felejteni.

8 megjegyzés:

  1. Remek program. Ez a mindennapi élet. S ezen túl? Valami távlati cél nincs?

    VálaszTörlés
  2. Én viszont nem tudok aludni.

    VálaszTörlés
  3. távlati programom a mindennapi élet, jól látod. bárcsak aludhatnék...ti most két külön névtelen vagytok egyébként? lehetne névtelen1 és névtelen2 mondjuk...

    VálaszTörlés
  4. De az nem program, hogy élsz, az amgától is megy. Mi a célod, mit akarsz? Család? Gyerek? Boldog párkapcsolat? karrier? Sok pénz? Írni egy könyvet? Beutazni a világot?

    VálaszTörlés
  5. tudod: minden ember boldog akar lenni. én puhatolózással töltöm az időmet: keresem, hogy mi jó nekem. csak azért nem fogok gyereket szülni mert már az összes volt osztálytársamnak van...csak azért nem fogok férjhez menni mert így szokás. csak azért nem csinálok karriert mert most ez a divat...és így tovább.

    VálaszTörlés
  6. Férjhez menni szokás? Most? Nem a szingliség a trendi? /Meg a liberalizmus?/ Aki igazi lázadó, férjhez megy, és szül egy csomó gyereket, no meg konzervatív lesz, szélsőjobbos és vallásos.

    VálaszTörlés
  7. tévedsz, mindenki férjhez akar menni, az is, aki nem:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.