kedd, május 01, 2007

A fiók mélyén

Amikor az ember az adóbevallásához elengedhetetlen papírok után kutat, akkor olyan, rég eltűntnek hitt dolgokat találhat, amik durván gyomorszájon vághatják ha nem elég éber: régi szerelmek gyerekkori fényképei, egy negatív aids-teszt, egy terhességi ultrahang felvétel, régi írások, versek, egy hajtincs, irodalomkritika puska, szerelmes levelek...rémisztő belegondolni, hogy valószínűleg csak ennyi marad belőlem ha meghalok.

16 megjegyzés:

  1. Blog egyik legjobb bejegyzése, tipikusan nincs komment itt...

    VálaszTörlés
  2. Biztos, hogy nem csak ennyi fog maradni.

    VálaszTörlés
  3. Ez különben tényleg jó bejegyzés, a lényegre tapint, mert az ember vágyik arra, hogy nyomot hagyjon a világban, és valami értékes maradjon utána.

    VálaszTörlés
  4. egyrészt a bejegyzés szar és szentimentális, másrészt jellemző, hogy a sok szerencsétlen lefossa a bokáját, ha molly szentimentális nyavalygásba kezd.
    harmadrészt: igen MOlly, ennyi fog maradni belőled, sőt, ha az egyik lomtalanításnál véletlenül kidobod ezeket, akkor ennyi sem. nem gáz szerintem, inkább a hajtincs, mint egy közepesn terjedelmes életmű.

    VálaszTörlés
  5. pontosan tudom, hogy ennyi marad belőlem, csak kicsit elméláztam ezen.

    VálaszTörlés
  6. De azért az nagy szerencse, hogy a mi szüleink nem így gondolkodtak, mert akkor egyikünk sem irogatna itt, Ivánkát is beleértve.

    VálaszTörlés
  7. blogaddikt, te filozófia szakra járhattál, olyan okosakat mondasz.

    VálaszTörlés
  8. És ezt még fokozni is tudom.

    VálaszTörlés
  9. Nézd a jó oldalát: A negatív AIDS-tesztet érdemes megtartani, majd elnosztalgiázol rajta, ha egyszer már nem lesz negatív, bocs, ma szarkasztikus vagyok. Talán én is csináltatok egyszer, lehet, negatívot már késő. Az ultrahangot meg, hogy elmondhasd, amikor már annyi idős leszel, hogy nem lehet gyereked, hogy lehetett volna. Igen, merek ironikus lenni, mert ismersz, és tudod, hogy genyó vagyok, ha valaki nyavalyog.

    VálaszTörlés
  10. nem mintha te nem lennél nyavalygógép alkalomadtán...;)

    VálaszTörlés
  11. dehogynem! és k..a hálás is vagyok annak a 2 embernek (Te és B), akik iylenkor nem támogatnak a nyavalygásban, hanem jól pofán vágnak, hogy felébredjek.

    VálaszTörlés
  12. Lányok, ez igaz, ne nyavalyogjatok tovább, eljött a cselekvés ideje.

    VálaszTörlés
  13. kedves blogaddikt, ezt orbán viktor súgta a füledbe?:D

    VálaszTörlés
  14. Hogy jöttél erre rá?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.