vasárnap, május 27, 2007

helyzetjelentés

Azt szeretném ha a kínaiak átvennék a hatalmat Magyarországon és akkor biztosan nem kéne a vakmelegben Újpestig caplatnom macskaalomért valami rejtélyes keresztény ünnep miatt. Nem akartam elhinni, hogy a buta teszkó is zárva van, először azt hittem atomtámadás volt az éjjel, aztán rájöttem, hogy a Pünkösd okozza a nehézségeimet.
Mikor hazaértem, azt mondtam magamnak a macska hangján, hogy 'Köszönöm, hogy elmentél miattam Újpestre, nagyon szeretlek.'

8 megjegyzés:

  1. Csakhogy a kínaiaknak is vannak ám ünnepeik, pl. a holdújév, s egyebek, meg okt. 1., amikor ott is minden zárva van. Aztán meg mitől rejtélyes ez az ünnep? Kétezer éves csupán csak.

    VálaszTörlés
  2. a kínaiak munkamánok, sosem zárnak be, magyarországon biztosan nem. a rejtélyeséggel azt óhajtottam kifejezni, hogy bosszant amiért rám kényszerítenek egy olyan ünnepet amihez nincs közöm.

    VálaszTörlés
  3. Tévedés, a kínaiaknak is vannak ünnepeik, mert ünnepe minden népnek, vallásnak van, de még az egyéneknek, családoknak is, mint tudjuk. Hogy ki mivel azonosul, az más kérdés. Amúgy meg nem a kínaiak fognak itt uralkodni. /Jaj, jaj, jaj, kegyelem/

    VálaszTörlés
  4. nos, én általában csak viccelek...bár a vallástól kétségtelenül kiráz a hideg...

    VálaszTörlés
  5. molly, senki nem kényzserít rád semmilyen ünnepet.

    VálaszTörlés
  6. de ha bezárják a teszkót, akkor igen:)

    VálaszTörlés
  7. de ha meg szombaton zárnák be, akkor magyarország sokkal nagyobb része lenne szopó.

    VálaszTörlés
  8. ezt ugyan hiába dörgölöd az orrom alá, a zsidó ünnepek sem érdekelnek...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.