hétfő, május 21, 2007

LB*

Most először láttam világosban a szomszédot akivel tavaly dugtam és meg kellett állapítanom, hogy kifejezetten jó pasi. Kár, hogy akkora tapló, hogy legszívesebben a Dunába lőném.
Találkozásunk örömére megint elgondolkoztam a foglalt férfiak félrekúrós bátorságán: az ilyen pasi nem fél, hogy letáborozok az ajatajuk előtt és botrányt csinálok, nap mint nap rágom a küszöböt, sírva könyörgök, megtámadom a nőjét meg hasonló borzalmak? A nőkkel vigyázni kell, a nők félelmetesek ha megőrülnek.
Mellesleg az is érdekes, hogy sosem voltak morális dilemmáim akkor, amikor velem csaltak valakit - ezen vekengjen a félrelépő fél -, a saját megcsalásaim persze okoztak elég plafonbámulást, bár azért emlékszem jópár olyanra amikor azzal az érzéssel mentem haza, hogy 'Nekem ez jár'. Hát igen, szép, őszinte, kielégítő kapcsolatokban éltem mindig is...most érdemes lenne látnotok a grimaszt az arcomon.

Szerintetek különben létezik olyan, hogy *lelki baszatlanság?

5 megjegyzés:

  1. Nem, ilyen nem lézetik és kész.

    VálaszTörlés
  2. már hogyne lenne. ráadásul bizonyos tünetek hasolóak is; pl. a frusztráltság, hangulatváltozások stb.

    VálaszTörlés
  3. én is azt gondolom, hogy van ilyen és nagyon gyötrelmes

    VálaszTörlés
  4. nekem ez az, amikor dugok valakivel, kielégítő, de valahogy olyan k..a üres és unalmas, h egyáláltalán nem olyan, mintha dugtam vna, f..om, tom, h te most tök másra gondolsz, azt is tom, mire, de én már ilyen mélyre jutottam. :) szóval, létezik, az az "engem nem szeret senki"-nyavalygáshoz hasonló sz..r.

    VálaszTörlés
  5. hát nem, én tényleg nem erre gondolok. az üres szex más mint a mindent elborító "engem nem szeret senki", persze nyilván vannak átfedések a kettő között.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.