szerda, május 30, 2007

A munkanélkülileg+

Tesó aszonta, hogy engem ősszel - vagyis hát ősztől, értitek - kirúgnak, mer szerinte csak azt jelentheti a rejtélyes hablaty amit a kedves estis igazgató bácsi (nem merek csúnyábbat mondani) előadott nekem ma.
Majdnem az arcába ordítottam a bullshit közben, hogy Jack Welch is megmondta már, hogy nyomjuk egymás arcába a frankót, te tetű.
(Igen, igen, agresszív baszatlan hisztérika vagyok, így szerettek úgyis, tudom.)

13 megjegyzés:

  1. Rengetegen leszünk így a nyáron, meg ősszel. DE az okokat ugye ne keressük, mert az olyan ciki.

    VálaszTörlés
  2. keresd az okokat. én addig emigrálok.

    VálaszTörlés
  3. Oszt hova mennél?

    VálaszTörlés
  4. És mit csinálnál ott?

    VálaszTörlés
  5. úgy értem ez lenne a fő tevékenységem

    VálaszTörlés
  6. Milyen jó, hogy hosszú távra tervezel.

    VálaszTörlés
  7. Mármint hogy komoly tzerveid vannak a jövőre nézvést. Amúgy oké, ebben az elkurt országban senki sem tervez már...Ja igen, kire is szavaztál? /meg mi van a hóbagollyal, tényleg őtőle kellett itten félni/

    VálaszTörlés
  8. szerencsétlen hóbagoly bazmeg, szerencsétlen mdf, ott basztak el mindent amit lehetett - nevetségesek votlak, nem félelmetesek, az biztos -, megjegyzem, ebben az országban bárki bármihez nyúl, szarrá változik, úgyhogy szarok a magyarságra, meg a nemzetre és a nagy eszmékre és amint sikerül, húzok innen a picsába.

    VálaszTörlés
  9. tudod mit láttam én londonban? azt, bazmeg, hogy a földrajz-rajz szakos házaspár vígan éldegél egy nagy házban, három gyerekkel. ezek után te sem gondolod komolyan, hogy szeretnék itthon megrohadni. persze, ott sem könnyű, blablabla, nehéz kimenni, munkát találni, stb, de ott ha dolgozol, akkor nemhogy életben maradsz, de egész jól elvagy. én itt bassza meg két diplomával - amikkel csak azért nem törlöm ki a seggem mert túl kemények - pedig alig tudtam elutazni Veszprémbe államvizsgázni tavaly, mert elfogyott a pénzem. úgyhogy te csak legyél nagyon magyar a nevemben is.
    jójó, demagóg vagyok, azt is leszarom.

    VálaszTörlés
  10. Na mi van most, hogy keménykedik mindenki.

    VálaszTörlés
  11. enikő is fut-rohan, el innen, csak hát még be kell fejezni a rezidensit, no de utána... irány anglia, skócia, norvégia vagy hollandia.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.