csütörtök, május 10, 2007

Nagyszerű megoldás

Azt hiszem azt az embert fogom oldalba rúgni aki azt állította a blogjában, hogy a 22-es csapdája egy retek szar könyv, illetve ugyanez az illető egyszer egy hosszú bejegyzésben dicsőítette a 21 gramm című, valóban retek szar filmet.
Remek lesz.

12 megjegyzés:

  1. ööö, nem igazán értem, hová tűnt a liberalizmusod? ezek szt én vagyok az, az elvemmel, h le kell sz..ni az idiótákat.

    VálaszTörlés
  2. endgame, az még nem tűnt föl, hogy pont a magukat liberálisnak vallók a legintoleránsabbak?

    VálaszTörlés
  3. tudod miért? mert másokra akarják erőszakolni a liberalizmusukat :) az ex-irodalomtanáromból akkor ábrándultam ki egy kissé, mikor rám akarta tukmálni a liberális paranoiáját más nézetekkel szemben.

    VálaszTörlés
  4. a 22-es csapdája jó könyv - Iván mindent utál, dehát ez már csak így marad - , én meg nem vagyok (különösebben) intoleráns, sztem csak egészen egészséges módon, természetesen nem áltatom magam....mellesleg lehetne egy olyan kérésem, hogy a jövőben mellőzzük ezeket a címkéket? nekem nincs kedvem dobozokba gyömöszölni magam csak azért, hogy mindenki megfelelően el tudjon helyezni...bevallom, elég sokadjára jut eszembe ha magamra gondolok, hogy "liberális". nem, nem azért mert intoleráns nemtommi vagyok, hanem mert vannak egyéb szempontjaim is. megjegyzem a liberalizmus nem azt jelenti, hogy nyálcsorgatva bólogatok mindenhez; a liberalizmus sztem nem az ostoba tapintatotról szól és "az élni és élni hagyni" nekem nem azt jelenti, hogy "nincs véleményem - vagy legalábbis mindent jónal tartok -, hogy neked lehessen", mi ez a butaság?

    VálaszTörlés
  5. ja és még egy dolog: ha indulatból és egyértelműen nem komolyan aszondom, hogy "nyakon verem", "meggyilkolom", "agyonütöm" stb és ti véresen komolyan véve a liberalizmusomat kezditek felhánytorgatni, akkor bizony súlyos gond van az arányérzéketekkel...

    VálaszTörlés
  6. ez a kategorizálás valamiféle újfajta paranoia, hogy mindenben ezt látod? bár k--ra mindnkire lehet jelzőket aggatni, én ezeket nem kategóriáknak tartom, bár azt hiszem felesleges úgy vitáznom veled, hogy olyan vagy, mint én a baszatlan, szénhidtátmentes, menstruáció előtti napjaimon. nem mindenki téged támad, és k...a ritkán értek egyet emberekkel, többnyire akkor szoktam, amikor b..ok megmagyarázni egy idiótának, hogy nincs igaza.. és én is használom a tarkónrugdosom kifejezést. bizonyára kissé furcsának tartom egy olyan ember ilyen megnyilvánulásit, aki folyton arról papolt nekem (joggal, de k..a mindegy), hogy mennyire gyűlölködő f... vagyok, akinek semmi nem jó, és senki nem lehet más véleményem, befejezem, mert mad bull lost its way-vagyok.

    VálaszTörlés
  7. na várjunk, várjunk...egy picit akkor félreértettél engem. nem azt mondtam, hogy az embernek nem lehetnek hangulatai, nem ellenkezhet másokkal, nem lehet ingerült és buddha mosollyal az arcán kell ülnie egész nap, igent mondva a leghatalmasabb faszságokra is; én pusztán arról beszéltem neked, hogy ne utasíts el mindent kapásból, ne utáld a zöldségeket, a gyümölcsöket, a sajtot, a trainspottingot, a buzikat,az összes szembejövő embert, a macskákat, a madarakat, t.s. eliot-ot meg úgy az életet általában. a benned lévő ellenállás akkoriban szinte betegségszámba ment és hát ahhoz képest nyilván krisztusinak tűnt az én álláspontom.
    a paranoiát illetően: a paranoid viselkedés-cimke egy újabb darab a gyűjteményben:D és nem, nem vagyok paranoid, egyszerűen elegem van ebből az állandó "én megítéllek téged"-szarságból, ez valószínűleg abból is következhet amilyen ma Magyarországon a közhangulat és egyszerűen okádnom kell tőle már, úgyhogy igyekszem kerülni a kategorizálást.

    lábjegyzet: egy kicsit sem vagyok baszatlan, asszem nem olvastok elég figyelmesen:D

    VálaszTörlés
  8. elhiszem, h nem vagy az, én olyankor szoktam ilyen lenni+rohadt menstruáció. a madarakat továbbra is fóbiával kezelem, a zöldségek boá, és paranoiás vagyok. a trainspotting a kedvenceim közt van, a macskasimogatást is igénylem újabban, van is egy bérmacskám. a buzik meg... f..om, hát én is smároltam nővel, szóval, milyen alapon gondolnék róluk rosszat (meg nem is zavarnak semmiben, akkor meg?). a dzsippókat továbbra is rühellem, és szeretek kategorizálni, mert segít eligazodnom, ha néha rosszul is, de ezek akkor sem kategóriák, vaze, asszony.

    VálaszTörlés
  9. megint félreértesz: nem számonkérem, hogy mennyit fejlődtél és most mit szeretsz és mit nem, pusztán megmagyarázom, hogy miért ne várd el tőlem, hogy eufóriában töltsem a napjaimat. mellesleg a baszatlanságon kívül lehet az embernek egy csomó más baja ami miatt idegeskedhet, engem pl a pénzügyi gondjaim is kikészítenek. ha túl sok jelzőt aggatsz valakire, akkor előbb-utóbb kategóriát gyártasz az ő viselkedéséből, nem? na mindegy, ne lovagoljunk ezen, nem olyan lényeges.

    VálaszTörlés
  10. állítólag a máj finom.
    van, akinek az ondó is ízlik.
    nekem speciel mindkettőtől hánynom kell.
    de én a legyeket is megértem, hogy a szar a kedvencük. épp csak mindent megteszek, hogy ne kelljen egy fedél alatt tartózkodnom velük.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.