péntek, május 04, 2007

"Ó vagy ugorj a felhőkig"

Kétségtelen, hogy összeférhetetlen, elviselhetetetlen, kiismerhetetlen, nem túl okos, nem túl szép, nem különösebben tehetséges és furcsán bizonytalan hisztérika vagyok, az élet velem sokszor maga a pokol és nem is értem, hogy szerethetett bármikor bárki engem, de be kell látni: nincs ember ma Magyarországon, aki nálam jobb paprikás krumplit főz...

20 megjegyzés:

  1. na jó, ezt a privilégiumot átadom neked, viszont minden mást, amibe nem kell kömény, édeskömény, meg ánizs, aztat én sokkalta jobban, na.-enikő- (meg a karácsonyízű sütiket sem szeretem és úgy egyáltalán, sütni nem tudok)

    VálaszTörlés
  2. na majd egyszer próbára teszlek, csak vigyázz:)

    VálaszTörlés
  3. várakozó állásponton vagyok, semmit nem veszíthetek...:D -enikő-

    VálaszTörlés
  4. legyél már enikő és ne névtelen, ejnye

    VálaszTörlés
  5. de hát hogyan kell azt, he? -enikő-

    VálaszTörlés
  6. hát mittomén...mondjuk regisztrálsz úgy, mintha blogot akarnál gyártani magadnak, oszt közben jól átvered őket, mer csak profilod és szép neved lesz, blogod meg nem...na miccólsz?

    VálaszTörlés
  7. egyszerűbben other-be pöttyöt, name-be enikőt -nemenikő-

    VálaszTörlés
  8. nemnem, nem bizony, ez nem én voltam, viszont jót röhögtem, meg közben hirtelen nagyon felháborodtam, hogy valaki csak úgy elvette a nevemet, majdnem el is sírtam magam, de most már ok. -enikő- (mindjárt próbálkozok)

    VálaszTörlés
  9. próba 1. -enikő-

    VálaszTörlés
  10. hát az úgy van, hogy valaki aljas módon a nevemben próbálkozott, persze valójában segíteni akart nekem, és azt írta, hogy -nemenikő-, mire aztán én is kipróbáltam és kénytelen voltam odaírni, hogy -enikő-, de mostantól már nem írok oda semmit, mert akkor én leszek az enikő said, no, mit szóltok?:D azaz enikőenikő, huh.

    VálaszTörlés
  11. szia,kedves enikő...örülök, hogy nem klikkoltad el. vagy hogy is volt az az izé?:D a perverz tevékenység, you know

    VálaszTörlés
  12. igazából a klikkoláson van a hangsúly, az már, hogy el, vagy félre, vagy hát rá, szóval mindez már tökéletesen mindegy. egyébként én is büszke vagyok magamra, hisz oly keveset klikkolok félre, na.:)

    VálaszTörlés
  13. isten vagy. istennő. ilyesmik, na.:)

    VálaszTörlés
  14. heroin, vagy azt úgy írják, hogy heroine?

    VálaszTörlés
  15. mosnemazérmár, de én 30 embernek főztem k..a jó paprikás krumplit szerenádkor. füstli, kevés lé, sztem isteni, ha nem szadiznám magam, most tejföllel falnék belőle. tudom, undorító....

    VálaszTörlés
  16. kedves endgame, nem vonom kétségbe főzési képességeidet, de nálam jobb paprikás krumplit akkor sem csinálsz, fájdalom, de ez van...

    VálaszTörlés
  17. hátmárazislehet, hogy felkötöm magam emiatt, már csak az kell, hogy a másik kiváló tehetségemben is übereljen valaki... nem is mondom meg, mi az, hehe..

    VálaszTörlés
  18. ó, hát ezt csak amúgy érzésre sikerült, nincsen itten recept

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.