vasárnap, június 17, 2007

Egy mondat a borzalmakról

Naszóval az úgy volt, hogy ötkor betereltem óbégatós Toncit a szekrénybe, a szobában 28 fok van, hatkor akartam kelni, úgyhogy tízkor már sikerült is és még mindig egyfolytában csak ugyanazt csinálom, valaki nyírjon ki vagy énnemtom.

39 megjegyzés:

  1. Tonci szeretni szekrény, vagy kizárólag Molly szereti, ha Tonci szekrényben benne...?

    VálaszTörlés
  2. tonci is szereti a szekrényt, bár nem mindig akkor amikor molly szerint ott a helye...(mindig)

    VálaszTörlés
  3. toncinak csodás hangja van, egyébként rájöttem, hogy szuperintelligens, hiszen csaknem emberi hangokat használ, ki tudja, talán valami közös-nyelven beszél, amit csak isten érthet (hogy ha van, márpedig nincs)...

    VálaszTörlés
  4. szerintem egyértelműen ufo a drága és kémkedni jött a földre. méghogy csodás:DD telefonon keresztül, egy másodpercig, este kilenckor nevezhetjük annak...de ébresztene csak ezen a csodás hangon hajnali ötkor. hümm. megnéznélek:)

    VálaszTörlés
  5. azért elég sok zajhoz adaptálódtam már... bár valóban kérdéses, hogy miféle érzelmeket vált ki belőlem egy kora reggeli nyivákolás...

    VálaszTörlés
  6. ez nem nyivákolás, hanem eszelős ugatósgurgulázás:DD

    VálaszTörlés
  7. óóó, hát igazán sajnálom, hogy így ledegradáltam eme természetfölötti hangot, csak hát izé, nem volt kedvem kifejteni...:D

    VálaszTörlés
  8. hát lehet, néha én is elgondolkodok rajta...:D

    VálaszTörlés
  9. de hát mit érdekel téged, hogy én lusta vagyok-e vagy sem, he?

    VálaszTörlés
  10. úgy érzem tennem kell valamit a barátaim fejlődése érdekében, ezért intenzíven baszogatom őket:)

    VálaszTörlés
  11. értem, az mindenesetre jó hír, hogy látsz bennem némi fejlődőképességet...:D

    VálaszTörlés
  12. csendben jegyzem meg, hogy se nem nyivakolas, se nem eszelos ugatosgurgulazas, hanem zengo organum. szuperintelligenciajat, borotvaeles logikajat mar a korabbiakban meltattam, ugyhogy erre most nem terek ki, felhivom viszont a figyelmet tovabbi - eddig meltatlanul elhallgatott -kvalitasaira, nevezetesen kivalo humorerzekere, 180 fokban elforgathato, radarkent funkcionalo fuleire, es hegymaszokat megszegyenito kitartasara. kitunoen alkalmas tovabba unalmas vendegek szorakoztatasara.

    VálaszTörlés
  13. meg aztán vérfarkasként és grizzliként is bevethető ez a zengő orgánumú metroszexuális ufo.
    csak félve merem még megjegyezni, hogy sajnos a rugóival gondok vannak, fannika harsányan röhögve nézi a szekrény tetejéről naponta többször is...

    VálaszTörlés
  14. (itten Nia, csak jelenleg épp nem tudok bejelentkezni)

    jahajj, hát újfent minő magvas témák, mármint tényleg, habár azt gondolom, hogy Enikő lustasága egyáltalán nem biztos, hogy kiküszöbölhető, maximum csökkenthető, s mondom mindezt a tökéletes együttérzés hangján, hisz én sem jártam jobban ezen a téren.

    Toncival kapcsolatban képtelen vagyok döntésre jutni, úgy veszem észre, hogy két ellentétes végletbe zuhanó elfogult fél értekezik, úgyhogy marad a homály meg a rejtély, mindenesetre a rugókról jut eszembe, hogy én-cica annyira lúzer egyensúly kérdésében, hogy simán le szokott zúgni a párkányról, spontán, sétálgatás közepette. (ilyenkor persze Niács hangosan-visítva röhög, úgyhogy 1-2órás/napos aktív duzzogás következik általában...)

    jézusom, fasznak irogatok ennyit, Enikő pihenjen vagy dolgozzon, Molly fordítson, cicák vinnyogjanak, Nia meg kurvára húzzon el vizsgázni!

    VálaszTörlés
  15. enikő lerészegedik, azt is lehet? meg különben is, nem is vagyok lusta, meg hát molly is megmondta, lát bennem némi fantáziát, azaz fejlődőképesnek tart, s ha már ő mondja....:D

    VálaszTörlés
  16. de én régebb óta ismerlek, ezt azért ne feledd el... :)

    VálaszTörlés
  17. ha eleget rugdossa az ember, fejlődik majd, ugye enikő?
    életképessé teszlek, meglásd:)

    VálaszTörlés
  18. anyaaaa, a molly mindig csak bántani akar, a nia meg azt mondja, hogy örökre lusta maradok, most akkor melyiknek higgyek? (nemfogokmegőrülninemfogokmegőrülninemfogokmegőrülni)

    VálaszTörlés
  19. hát még jó, hogy támogat, miután szanaszét rúgdalt...

    VálaszTörlés
  20. rúgdal...hehe...szóval rugdal, na.

    VálaszTörlés
  21. nemnem. párhuzamosan csinálja a kettőt.

    VálaszTörlés
  22. értem. és utána megtart, akarom mondani támogat, vagy ellök, azaz belém rúg és hagyja, hogy összeroskadjak, vagy esetleg szabályos időközönként teszi mindezt és akkor észre sem veszem és így vagy úgy, de belerajzolódok a világba...(?)

    VálaszTörlés
  23. hümm, ez egy jó kérdés, fontos a végeredmény szempontjából. de asszem a belerajzolós, szabályos a megfelelő metódus. bár enikőnek a kapásból összeroskadás lenne a legigazibb.

    VálaszTörlés
  24. és ugyan miért az lenne a legigazibb enikőnek?

    VálaszTörlés
  25. merakkor kénytelen volna egymaga feltápászkodni, az nagyon fontos dolog, enikő meg próbál erről nem tudomást venni

    VálaszTörlés
  26. enikő mindenbe belehal, amúgy meg sodródik, lehet, hogy lenne mégegy pofáraesés (volt már számtalan), amiből természetesen felépülne, ám a jellemén nem sokat változtatna, max annyit, hogy még kevésbé érdekelné más önnönsajátmagán túl...

    VálaszTörlés
  27. nem tudom, hogy mi a jó? a rossz ellentéte? vagy van olyan, hogy abszolut jó?

    VálaszTörlés
  28. én úgy képzelem a jót, hogy azzal a lehető legkevesebb kárt tesszük magunkban és a környezetünkben. ettől persze a jó még tűnhet egészen rossznak is.
    (ez amúgy kurva nagy hülyeség:DD)

    VálaszTörlés
  29. (igen, szerintem is hülyeség...) asszem én sem fogok mélyreszántó filozofálgatásba kezdeni a "jó" kapcsán...

    VálaszTörlés
  30. tedd inkább a szabadakarat meg a sors kapcsán, mint a perverz bácsi meg a 21éves latintáncos arc ma hajnalban a 14esen, hát, asszem nem felejtem el mennyire röhögtünk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.