szombat, június 16, 2007

freakish

Nos, hát mégis kell írnom egy különlegességest, aztán Jack ezerrel, szóval az van velem - nemtom másnak mit jelent a "különleges", "furcsa", "bolond" és társai -, hogy én már a bölcsiben is kilógtam a sorból - még ki is akartak rúgni, ez mondjuk igen mókás -, azán kilógtam az óvodában, kilógtam a gimnáziumban, az egyetemen, még Londonban, a nyelviskolai csoportomból is és mindig, mindig megkaptam azokat a jelzőket, amiket olyan emberekre aggatunk, akiket valamiért távol akarunk tartani magunktól, akik valamiért irritálnak minket.
Mivel én azt gondolom, hogy az én hozzáállásom a világhoz teljesen rendben van, ezért simán mondhatnám, hogy mindenki más furcsa vagy különleges.
Igazából fogalmam sincs, hogy mi szokta zavarni bennem az embereket, de tudom, hogy valamiért nem fogadnak be/el könnyen sehol.
Pedig egyáltalán nincs rajtam/bennem semmi furcsa, nem öltözöm különlegesen, nem vagyok nyálcsorgató elmebeteg, nem tartok távolságot tudatosan senkitől és nem élvezem a légüres teret sem, amibe kerülni szoktam.
Különben pedig nagyon nem szeretem magam dobozokba rakni, tehát ez a bölcsészezés, ami most dívik - és amit sokszor ti is csináltok -, szerintem kifejezetten kisstílű és röhejes.
Az egyetlen dolog, amiről biztosan tudom, hogy zavarni szokott másokat, az a beszélgetési stílusom: tudom, hogy időnként olyan dolgokat mondok és kérdezek csak úgy, spontán, amik nem megszokottak, de amúgy fogalmam sincs, hogy mi okozza a beilleszkedési problémáimat. (Kétségtelen persze, hogy bizonyos helyzetekben csak kussolok egyfolytában, az sem túl népszerű dolog, meg aztán sokszor elég arrogáns vagyok, ha valaki marhaságokat beszél, hát igen.)
Az is érdekes egyébként, hogy ha végül sikerül elfogadtatni magam, akkor egy csomóan nagyon szoktak szeretni, tehát igazából talán csak arról van szó, hogy többet kell tepernem a beilleszkedésért mint általában másoknak.
Szóval ja, te is más vagy, te sem vagy más ugyebár és hát azér a kamaszkorral illik elmúlnia a különcködési, kilógni vágyási izéknek.
Nekem már rég elmúlt de sajnos nehezen kapcsolódom másokhoz és ez azér tényleg szar ügy.

Hát így.

28 megjegyzés:

  1. te is más vagy, te sem vagy más - ez nekem is eszembe jutott, mikor írtam a témáról. én elsőre azt gondoltam rólad, hű, de rohadt nagyot tévedtam, h iylen álmodozó, romantikus alkat vagy, aki valamiféle Jane Austen-könyvből jött elő, tuti a hosszú haj-szereotípia nálam, estleg hippy, aki otthon búzakalászból sző magának ruhákat :D. bocs, akkor épp elvakult vtam, nem csak veled kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  2. hát igen, te valamiért imádod a sztereotípiákat...

    VálaszTörlés
  3. tudom, de oylan szórakoztatóak:D de azért a B.Á.-t elsőre jól "megítéltem", tod, hányszor találtam már így el? meg persze, sztem tök sok jó arccal ezért nem haverkodtam. pl egy csaj tök hasonlított V. Beckham-re, és leírtam ostobának, közben jogász, és tök jártas az irodalomban. kb 1-2 éve viszonylag jól viszafogom egyébként magam. de azért az egyértelműeket (bmw-s kancigány, grillpicsa) nem bírnám kihagyni.

    VálaszTörlés
  4. emlékszem, fél éven keresztül úgy néztél rám mindig mint a véres rongyra

    VálaszTörlés
  5. :D :D :D aszittem, te is olyan felszínestudású pedálgép vagy, mint akikkel ültél. meg akkor döglődtek F.-vel a dolgok, mindent utáltam, ami nem kaja, vagy izélés vt :D de most annál jobban kedvellek, mert akkor szerettelek meg, amikor megismertelek, nem azért, mert szimpatikus vtál elsőre.

    VálaszTörlés
  6. kikkel ültem, krisztusom? én arra emlékszem, hogy folyton egyedül mászkáltam (tök jó volt amúgy)

    VálaszTörlés
  7. a szemöldöktelennel, a B. Á. is vhol ott vt, meg a Zsuzsa, aki szeretett kanapéhuzatnak, vagy kockás esernyőnek öltözni.

    VálaszTörlés
  8. mi van?? valamit félrenéztél (bár, ha jól tudom első fél évben kevertél is valakivel:):soha életemben nem járkáltam sem bá-val (kivéve mikor ugyanaz volt a konzulensünk, na az elég kemény volt időnként), sem ta-val, zsuzsával is főleg érdekből: mert nagyon megbízható volt és jegyzeteket cserélgettünk meg folyton találkoztunk a buszon. (amúgy tök rendes nő, értelmes is, én bírtam, bár kétségtelenül jól jött volna neki egy stylist)

    VálaszTörlés
  9. jaja, azzal a nagyképű terhes csajjal kevertelek, mert ő is Anna (vagy nem), aszittem, amikor az Éva rólad magyarázott, h ilyen, meg olyan vagy, (ő pl nem különösebben kedvelt Téged, nem bírta a stílusod) és akkor aszittem, róla a beszél, na mindegy. még mielőtt félreértesz, nem hittem, h te ő vagy, mert nem tűntél terhesnek, csak Annának, ezt jól megmondtam, ugyi?

    VálaszTörlés
  10. ezért írtam, hogy vagy nem :D de most már tom, melyik vagy, szőke haj, kék szem, alacsony és anorexiás, három gyereked van a negyedik házasságodból (a Szilvi volt férjéhez mentél, igaz?), meg egy csivavád. te jártál a Duduval is. :D :D :D

    VálaszTörlés
  11. bassza meg, hát nem emlékszel? én vagyok a szilvi.

    VálaszTörlés
  12. hát kurva jó. de azér new york és olaszroszág még jobbak. persze leginkább a nemlétező gyerekemmel szeretek együtt lenni:)
    (milyen döbbenetes példányok voltak a csoporttársaink között, nemde?)

    VálaszTörlés
  13. jaja, köztük én tökre normálisnak tűntem, max befordult rockernek :D

    VálaszTörlés
  14. egyáltalán nem tűntél sem befordultnak (ennek a kifejezésnek a használatát mostantól betiltom a blogomban, sőt, megrovom magamat is azért mert 1)hajlandó vagyok használni 2)hajlandó vagyok megérteni), sem rockernek.

    VálaszTörlés
  15. amúgy én nem látok rajtad semmi abnormálisat, hacsak ezt a sok kamasztempót nem:DD (a tempó ilyen kontextusban isteni kifejezés, lássuk be)
    persze ez valószínűleg úgy működik, hogy nagyon sokan a belső érzelmi hullámzásaikat értelmezik abnormálisnak és azt képzelik,azokat más is észreveszi, pedig baromira nem. azt hiszem talán ott kezdődik az abnormális viselkedés, amikor már képtelen valaki ezeket a hullámzásokat kontrollálni és pl dühkitörései meg sírógörcsei vannak. (hogy is mondta kim basinger? "isten tudja miért vagyok ilyen szép", na, én meg aszondom most, hogy "isten tudja miért vagyok ilyen okos":DD)

    VálaszTörlés
  16. ez megnyugtató, jól titkoltam akkor, h a cs. valiba vtam szerelmes, és imádtam a szagát :D

    VálaszTörlés
  17. nem, az elég egyértelmű vonzalom volt a részedről, de ezt én speciel nem tartom abnormálisnak:DD mit tehetünk a vonzalmaink ellen ugyebár...én egy macskába vagyok szerelmes, te pedig...

    VálaszTörlés
  18. alattomos fegyveremmel azt is látom, hogy jack welch helyett vagok/vagyok szintű anomáliák miatt posztolgatsz itt újra :D

    VálaszTörlés
  19. te nagyon gonosz vagy:DD
    micsináljak, olyan idétlenek a hibák, nem szeretem őket

    VálaszTörlés
  20. különben tök igazad van (kár hogy én nem bírom visszavonni, csak úgy, hogy nyoma marad)
    arra a egyre nem jöttem rá viszont, hogy honnan értesülsz arról, hogy komment jött egy bejegyzéshez

    VálaszTörlés
  21. sehonnan, látom a kommentek számát

    VálaszTörlés
  22. én mélből, mert aztazizét nem tom használni, mert buta vagyok :(

    VálaszTörlés
  23. ez teljességgel érthetetlen miközben 3 évig jártál egy informatikussal :DDD (ki tudja mikre vállalkoznál, ha mondjuk szívsebész lett volna)

    a méles módszert nem ismrerem - az csak akkor működik, ha tiéd a blog?

    VálaszTörlés
  24. én hét évig jártam egy basszgitárossal mégsem tudok poppingolni:DD

    VálaszTörlés
  25. na ez így nem volt közérthető... a 3 évig járást ő említette (csak nem itt), mint informatikai jártasságának biztos alapját :)

    VálaszTörlés
  26. fú, el tom képzelni azt a sok embert, akinek a bal szívkamráját átműtöttem volna a füle mögé. hát igen, nem szíttam magamba a tudást, olybá tűnik. bár igazából, miután feltelepítettem, és elsőre nem sikerült, fel is adtam, majd a köv. infós pasim meghegeszti.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.