hétfő, június 11, 2007

helyzetjelentés

Mivel heveny agyfájásom van és már a kávémig is alig tudok elkúszni reggelente, ezért úgy döntöttem, hogy júliusban legalább két hétig nem dolgozom - ez azt jelenti, hogy el kell utaznom, különben nem tudom levakarni magamról a tanítványokat -, tehát nyaralni fogok, uramisten.
Addig viszont hátra van még 250 oldal meg egy csomó do.
Azt álmodtam, hogy a Fanni kutya és pórázon sétáltatom. Hiába volt viszont kutya, pont úgy nézett ki mint egy macska. Nem is tudom, lehet, hogy egy ilyen álom az első lépés a szellemi leépülés felé...

37 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy ez nem az első lépés...

    VálaszTörlés
  2. (el ne áruld Fanninak, mert minden valószínűség szerint megrontaná a kapcsolatotokat! legalábbis valamelyest biztos...)

    VálaszTörlés
  3. szomorú, ha ez az utolsó lépés:)
    fanni előtt meg hallgatok mint a sír.

    VálaszTörlés
  4. én meg azt álmodtam valamelyik éjjel, hogy újszülötteket mentettem ki égő házakból, meg árvízzel borított épületek tetején ugráltam, aztán egy kis szobába kerültem, ahol rengeteg kismacska volt, kurvára megörültem nekik, amikor az egyik elkezdett sírni, és akkor láttam meg, hogy a többiek éppen elkezdték enni a hátsó lábainál.
    izzadva ébredtem és az volt az első gondolatom, hogy molly arcát lerágják a macskák...

    VálaszTörlés
  5. jaj, ez rémes. még nem rágták le, de amennyit mostanában emberekkel érintkezem - semennyit - annak alapján így végzem majd:DD

    VálaszTörlés
  6. tiszta taxidermia, de ott kibelezték a gazdát, vigyázz molly, vigyázz, s ne vegyél fanninak margarint.

    VálaszTörlés
  7. margarint? mér, azt rágja le az arcomról? a halat jobban szereti...

    VálaszTörlés
  8. (ez az arclerágás mindenkit megihlet:DD)

    VálaszTörlés
  9. asszem margarinnal tömték a macskákat, méghozzá riga(?) margarinnal, vagy tíz kilóval naponta...:D

    VálaszTörlés
  10. liga, enikő drága, ennyire vagy te konyhatündér?! :)

    VálaszTörlés
  11. szegény macskák, éreztem, hogy nem kell megnéznem ezt a filmet

    VálaszTörlés
  12. ööö... tudod mennyit gondolkodtam, hogy liga, vagy riga, de aztán gondoltam a liga az valami sportolással kapcsolatos fogalom, így úgy döntöttem legyen riga, nem értem mi a baj? :D

    VálaszTörlés
  13. egyébként meg igenis konyhatündér vagyok, de hát ezt te is tudhatnád, annyi csodát kreáltam már neked, nia...(ejnye)

    VálaszTörlés
  14. de hát molly, itt nem a cicákat kell sajnálni, ők túlélték, egész szép méretűre cseperedtek, ha csak emiatt nem, akkor gyerünk, nézd meg.

    VálaszTörlés
  15. nem, nem csak emiatt nem, de ha a cicáknak jó, akkor örülök

    VálaszTörlés
  16. a cicáknak nem rossz, bár ha tükörbe néznek, bizonyára súlyos személyiségzavaruk lesz, de hát csaknem.

    VálaszTörlés
  17. személyiségzavaros cicák? ez nagyon szomorú film lehet...

    VálaszTörlés
  18. de hát nem mondtam, hogy személyiségzavarosak, csak hát feltételeztem, hogy ha egyszer tükörbe néznek, akkor bizonyára megfordul a fejükben az elmúlás...

    VálaszTörlés
  19. abbahagytam, jóvan... már a legutóbb is gyömbért ittam.

    VálaszTörlés
  20. de te mér nem vagy pesten ha egyszer pesten vagy? ööö...

    VálaszTörlés
  21. na, hát nem is vagy annyira megzavarodva...:D szóval ma még pesten vagyok, holnap este már nem leszek pesten, de ha minden igaz, akkor holnapután este már pesten leszek, de hát olyan érthető az egész...;)

    VálaszTörlés
  22. de te hol leszel holnap este ha nem pesten?

    VálaszTörlés
  23. nem, attól jó messzire, pláne, hogy az a bank már nem is létezik, amire gondolsz ;)

    VálaszTörlés
  24. kár, pedig gondoltam még mindig véres valami meg ilyenek és lehet borzongani mikor elmeséled...

    VálaszTörlés
  25. húúú, hát olyan sztorikat mesélek a temetősétáinkról, meg a templomdombos szédelgéseinkről, hogy lesz ám borzongás...:D

    VálaszTörlés
  26. hümm. mikor hozod a laptopot?:DD régen mindig azt kértem a pasimtól, hogy olyan filmet nézzünk, ami annyira ijesztő, hogy sikoltozni kezdek...az a baj, hogy általában mindegyik horroron röhögni kezdtem végül.

    VálaszTörlés
  27. nahát, a horrorfilmek nem is túl félelmetesek ám. egész kis koromban jópárat megnéztem puszta kedvtelésből. amikor beteg voltam amellett, hogy reggelire mindig főtt tojást kaptam pohárban, hosszú csíkokra szeletelt kenyérrel és citromos teával, anya mindig hozott a videotékából pár horrorfilmet, mert imádtam nézni őket. szerintem is viccesek...

    VálaszTörlés
  28. azér van pár ütős, mondjuk azok pszichohorrorok, mer az ilyen véres-szörnyes az mindig kurva vicces, meg mikor egy esőkabátos ember csákánnyal szétbassza az összes szembejövőt, hát az ilyentől nem félek.
    de azér pl a ragyogás az ott volt. meg mittomén, még a körben is voltak egész ijesztő részek, bár pár nagyon röhejes jelenet is. és egyszer láttam valami iszonyat horrort - voltam vagy tíz éves -, na az rémes volt. azóta is vadászom az ijesztő dolgokat, de sajnos ritka az igazán jó darab, még mindig hitchcock a legjobb. ja tényleg david lynchet azér ne felejtsük ki a rémisztősből.
    (amúgy lakik nálam egy pók, épp a falon sasszézik, tök helyes arca van)

    VálaszTörlés
  29. persze, vannak rémisztő filmek, de általában nem horror egyik sem, hanem inkább pszichothriller, bár mondjuk kis koromban az óvakodj a törpétől című filmtől rettegtem, szóval vannak furcsa dolgok...:D (a pókokat azért nem szeretem, mert utálom, ha rámmásznak, olyankor mindig beremeg a jobb alsó ajkam, aztán ugyanakkor nem merem bántani őket, pedig babonás sem vagyok, de mégis, a pók valahogy sérthetetlen.)

    VálaszTörlés
  30. igenigen, pszichothriller, ez a megfelelő elnevezés, azt tudtam csak, hogy vmi szájkó:D
    szerintem helyesek a pókok. sajnos fanni asszem mingyár kinyírja szegényt - kis geci ragadozó -, próbáltam lebeszélni, de egy csatakiáltással a pók felé kezdett vágtatni.

    VálaszTörlés
  31. én alapban viszolygok az ízeltlábúaktól, azaz nem is én, hanem a testem, automatikusan bekapcsol a jobbalsóajakrángató- mechanizmusom, amint sok apró recés lábacska nekiáll kaparászni a bőrömön, meg még néha a csápjaikkal is rágcsálnak, jajj, teljesen beleborzongok...

    VálaszTörlés
  32. emlekszel az en arachnofobiamra, ha meglattam egyet, kivert a hideg veritek es mindig kulso segitseghez folyamodtam az eletminosegemet sulyosan ronto korulmeny megszuntetese erdekeben. ideat aztan rakenyszerultem a teljesen onallo konfliktuskezelesre es amiota hosiesen lekaszaboltam nehany meretes es igenigen taszito kulseju peldanyt, azota a fobiam is enyhult, sot, azota statisztikailag kimutathato mertekben csokkent a pokbehatolasok szama, szerintem megereztek az erot a teremben es mint a pajzsrol pattognak le a haz kulso falarol, vagy pedig kutya-analogia: ha nem erzekelnek felelmet a celszemelyben, kevesbe agresszivek. ilyetenkeppen tehat a pokok hozzajarultak jellemem csiszolasahoz, vagyis halaluk kis lepes a pokok eleteben, de annal nagyobb az emberiseg fejlodeseben.

    VálaszTörlés
  33. és mekkora pókokkal kellett küzdened? (sosem értettem a pókfóbiát)

    VálaszTörlés
  34. nem tudom, mert olyankor megszunik a realitaserzekem, bekapcsol a kommandos uzemmod es csak tavolsagokat, valamint mozgasiranyokat es -sebessegeket erzekelek, lenyeg, hogy a kozepebe talaljak, az mar mindegy, hogy mennyire terjed szet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.