péntek, június 01, 2007

A kétszerkettő józansága

Mikor nagyon kész vagyok valami miatt, akkor mindig felidézem amit az anyám - aki rendkívül okos nő - mondott valamikor a húszas éveim elején (akkor az időm nagy részét az István miatti sírással töltöttem), hogyaszongya: Szép vagy, némi eszed is van, mit bőgsz állandóan?
És hát igen, ez a gondolat sokat segít.
Ma reggel különben az összes aprómat - jó sok volt - odaadtam a sárga kutya gazdájának és megfigyeltem, hogy nemcsak kicsi sárga gyerekek születtek, de csudaszép feketék is (a fekete állatkák ellenállhatatlanok, Fülöpbe is a színe miatt szerettem bele, később pedig kellően geci volt ahhoz, hogy tartósan fennmaradjon az érdeklődésem, nem is értem, hogy Fanni - aki a világ legjóságosabb élőlénye - miért van rám ilyen nagy hatással.)
Aztán olyan is történt még, hogy az egyik nyelviskola recepciósa beajánlott arab szállodatulaj haverjának (arab férfiak, shite), aki mindenképp találkozni akar velem és most úgy vagyok a dologgal, hogy ha egy rakás pénzt fizet, akkor akár fekete lepellel a fejem is hajlandó vagyok dolgozni.
Ha igaz az a mondás, hogy a név végzet, akkor bizony bajban van a fickó, mert a neve Bassam...

8 megjegyzés:

  1. Na, tudtam, hogy ez lesz, előbb-utóbb mindig feltűnik egy gazdag arab, netán egy olajsejk...

    VálaszTörlés
  2. "arab férfiak, shite"

    imádom a rasszista-fasiszta zsidókat...:D

    VálaszTörlés
  3. sem rasszista, sem fasiszta nem vagyok, amúgy zsidó férfiak is shite...(ha a Király utcában ortodox zsidó pasik mellett mész el, akkor érezhetően elhúzódnak, nehogy véletlenül hozzájuk érj)
    az arabok elképesztően viszonyulnak a nőkhöz, nekem speciel rémes élményeim vannak velük kapcsolatban, pl Jordániában egy kb három órás buszúton egy arab fickó úgy óhajtott utazni, hogy húsz centis távolságról bámult az arcomba, amúgy meg kurva erőszakosak, azt meg nem szeretem. (milyen sok szám van ebben a kommentben:)

    VálaszTörlés
  4. jó, persze ha a zsidó pasikat is utálom, akkor meg végképp rasszista és fasiszta vagyok:DD érdekes, a cigányokkal sosem voltak rossz élményeim.
    különben meg a férfiakkal úgy általában bajom van, az is fasiszta?

    VálaszTörlés
  5. akkor meg péniszirigy vagy

    vagy faszista

    VálaszTörlés
  6. Nem, a fasiszta én vagyok.

    VálaszTörlés
  7. nem, nem, te egyszerűen monomániás vagy

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.