hétfő, június 11, 2007

minden jó ha a vége izé

Szóval Enikő isten - nem istennő, azok mindig csak másodhegedűsök - , ad nekem laptopot kölcsön. Jó hely az a lovebox, na.
Meg még az is eszembe jutott a kommentek kapcsán mikor második számú nagy szerelmemmel csókolóztam egyszer és konkrétan arra gondoltam, hogy bele akarok mászni a hasába, hogy ott éljek.
Azt hiszem az volt a legdurvább eggyé válós élményem.

26 megjegyzés:

  1. szerintem is isten

    VálaszTörlés
  2. én csak azt szeretném tudatni mindenkivel, hogy mollyban azt szeretem, hogy egyáltalán nem számító (lsd. "naugye. na. ide a cuccal"), annyira őszinte (lsd. "Enikő isten"), annyira jól látja a dolgok lényegét (lsd. "Enikő isten") és annyira szexi hangja van a telefonban, hogy csak na :D

    VálaszTörlés
  3. még ilyet...mellesleg hát persze, kis geci vagyok:D
    valaki aszonta nemrég, hogy olyan hangom van mint egy óvodásnak...amúgy meg ide a cuccal:D

    VálaszTörlés
  4. ha sokat bosszantasz a végén semmit sem adok, aztán sírhatsz nekem laptopért, meg hogy nálam alhass (persze kizárólag a laptop miatt), meg hasonlók :D

    VálaszTörlés
  5. úristen, kussolok. csak hozd már a laptopot:DD

    VálaszTörlés
  6. :D nem akarlak elkeseríteni, de még az sem biztos, hogy szükséged lesz a laptopra, például, mi van, ha holnapra leszakad az ég, vagy meghal a megbízód, vagy, ójaj, ilyeneket inkább nem is részletezek...szóval nem ér ilyen akaratosnak lenni, na.

    VálaszTörlés
  7. kabbeazanyád:D (ennek története van, ami rögzítve is lett, majd egyszer megmutatom)

    VálaszTörlés
  8. amúgy kabbe a gázcsövet (nálunk ez dívik:D)

    VálaszTörlés
  9. én mondtam... (nem is értem, hogy jutott eszembe, de szerintem nem is azt mondtam, hanem valami olyat, hogy baba az anyád (mert krisz aszonta, hogy te kis kócbaba és én erre vágtam rá az ominózust), csak hát úgy hallatszik, hogy kabbeazanyád, így hát rámragadt)

    VálaszTörlés
  10. (egyébként kurvára mindenki azt hiszi magáról, hogy vizuális típus, pedig egy csomóan nem is na)

    VálaszTörlés
  11. mióta megint beszélgetünk fáj a fogam, ez vmi pszichés izé nálam

    VálaszTörlés
  12. :D(én nem tudom, hogy vizuális típus vagyok-e, a geometriát például mindig is utáltam, viszont abban biztos vagyok, hogy a leginkább szagokhoz/illatokhoz kötöm az eseményeket, meg zenéhez, a többi csak ragadvány)

    VálaszTörlés
  13. igen, a szagmemória fontos, mondjuk én erősen szavakhoz kötődős vagyok, ilyen köcsög bölcsész, you know:D

    VálaszTörlés
  14. ajjajj, nem vagyok rád túl jó hatással, azt hiszem... (biztos stresszelsz és közben szorítod egymáshoz a két állcsontodat, így folytonos nagy erőhatások érik a kiszemelt fogat, ami ezáltal a nap végére érzékennyé válik és fáj)

    VálaszTörlés
  15. de hát hogyan lehet szavakhoz kötődni, azaz mit értesz ezen? (remélem nem azt, hogy enikő=kabbeazanyád, mert ez egy elég leegyszerűsített definíció volna...:D)

    VálaszTörlés
  16. egy időben éjszaka sebesre rágtam a nyelvem az idegbajtól. mikor elmentem a szájsebészhez,hogy mi a franctól sebes a nyeelvem, akkor kurva nagy kínban azt mondta, hogy ő azt javasolná, hogy inkább másféle orvost keressek fel:DDD
    aztán felírt vmi izomlazítót.

    VálaszTörlés
  17. hehe... én csak a buszon szoktam agyonharapdálni a nyelvem, mert miközben zötyög a busz, enikő feje jobbra-balra inog (mert természetesen mindenhol elalszik, ahol nem szégyell)és ülve előre esik kicsit a nyelve, így folyamatosan azt harapdálja.

    VálaszTörlés
  18. én szépen visszaszoktam a körömrágásra aztán, de most épp nem rágok semmit. rettenetesen unalmas vagyok, semmilyen rossz szokásom nincs már egy hete:DD
    csak jack welch

    VálaszTörlés
  19. ja, hát hogy én pontosan emlékszem hosszú beszélgetésekre, mondatokra, sok verset tudok kívülről(véletlen jegyzem meg őket), nemtom, valahogy mindig szavakra emlékszem főleg, a névfetisizmus is biztos ezért van. a szavakat szeretem na.

    VálaszTörlés
  20. ja, hát ilyesfajta dolgaim nekem is vannak, elég sok pilinszky verset tudok, meg össze-vissza részleteket különféle versekből, meg azért beszélgetésekre is szoktam emlékezni...

    VálaszTörlés
  21. na, hát én így emlékszem dolgokra, eztet csak azér mondom. elsősorban szavakra namár.

    VálaszTörlés
  22. akkor most már értem, no.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.