szerda, június 27, 2007

"Most menj. Érzem, hogy imádlak és gyűlöllek és ezért most itthagylak az úton."

Vajon egy nő képes szerelmesen szakítani? Mert mondjuk érzi, hogy valamiért nem megy. Vagy nem fog menni.
A férfiaknak jobban megy az ilyesmi, tudom.
(És nem, nem a Túl jó vagy nekem, nem érdemellek meg ostoba szar ürügyre gondolok itten; arról mindig az jut eszembe, hogy veszek egy kurva jó kocsit vagy egy csodaszép lakást, majd Túl jó ez nekem felkiáltással felgyújtom.)

6 megjegyzés:

  1. szerintem igen, képes erre egy nő is, csak hát nem feltétlen van értelme pusztán amiatt lelépni, mert mintha úgy érezném, hogy nem lesz ez így jó... ("mint golyóstollban fehér tinta írd le százszor olyan mintha" -baromság) ha nem megy, akkor az más, akkor egy nő is lép, legalábbis a magamfajta.

    VálaszTörlés
  2. dehát a "nem lesz ez így jó", az nyilván a jelenből következik, nem? tehát a "valami nem megy" vezet a "nem lesz ez így jó"-ig.
    (te meg csak maradj csöndben ezzel a lelépéssel;D)
    mellesleg szerintem a legtöbb nő barmi sokáig vár és reménykedik, vmi olyasmitmantrázva, hogy "hátha mégis jó lesz".

    VálaszTörlés
  3. szerintem meg nem így van, szerintem vannak olyan helyzetek, amikor kurvára megy minden, mégis úgy néz ki, hogy nem lesz ez így jó. és van, hogy tényleg nem lesz jó, de ezt előre soha nem lehet tudni, és mindig inkább kockáztatni kell, mert az ember nem az elfojtásért él, hanem a belepusztulásért.

    VálaszTörlés
  4. kurvára megy minden és nem lesz jó? hümm...de akkor már azért valami zavar van legbelül az emberben, nem? és a kurvára megy minden-t csak a saját nyavalyás hazugságai miatt érzi

    VálaszTörlés
  5. hát valami zavar persze, hogy van, ami még az elején lehet, hogy fel sem tűnik, de az a zavar nem az ellentétekből adódik, hanem valamiféle a kapcsolaton kívülálló (pl.társadalmi, szociális, stb.) oka van....

    VálaszTörlés
  6. tipikus ilyen, mikor hosszabb távon az egyik gyereket akar, a másik meg nem

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.