hétfő, június 04, 2007

helyzetjelentés

Szerintem tuti, hogy az okozta a furcsaságokat, hogy E telecigizte a szobát: reggel fogalmam sem volt hogy hol és ki vagyok.
Amúgy meg ki volt az a szerencsétlen aki kitalálta, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Én csak és kizárólag olyan embereket tudok igazán szeretni, csak azokkal tudok (viszonylag) sokat együtt lenni- senkivel nem tudok sokat együtt lenni, szükségem van egyedüllétre -, akik hasonlóak minden tekintetben: hasonló az értékrendjük, gondolkodásuk, ízlésük. Az olyan embert meg külön szeretem, aki a kis buta, zűrzavaros érzéseimet is jól érti.
A boxnak pár kedves nőt biztosan köszönhetek; azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy ha a boxon kapcsolatképtelen férfiak vannak, akkor nyilván az ott lévő nőkkel is baj van és most már tudom is, hogy mi - ez valószínűleg a fiatalabbakra igaz -, a szabálytalan, női sorsuk ellen lázadó nők boxolnak, persze a felmérésem nyilván nem reprezentatív, de akivel csak találkoztam, mind érdekesen - néha furcsán - szabálytalan volt. Jóvan, ez nem korszakalkotó felismerés, csöndbe legyetek.
Na mindegy, mennem kell dolgozni, úgyhogy itten van gyorsan a konklúzió: éjjenéjjen E.

38 megjegyzés:

  1. Hohó, most ellentmondásban vagy: nem unalmas olyan emberrel lenni, akinek "hasonló az izlése, gondolkodásmódja", és aki "hasonló hozzád minden tekintetben"? Merthogy neked fontos az érdekesség, a változatosság, meg hogy legyen némi vita, ugye.

    VálaszTörlés
  2. szabálytalan... vazze. mondd már el a szabályos ember milyen? ugyanannyi füle van mint lába?

    VálaszTörlés
  3. Én erre tudok válaszolni: az a szabályos ember /Molly szerint is, bár ő ezt másképp fogalmazná/, aki betölti a természet által rá rótt "funkciókat": nőként pl. az anyai szerepet vállalja, ne adj Isten férjjel együtt, családot alapít, férfiként apa /ó, egek!/ lesz, rendesen jár dolgozni és neveli a gyerekeit. Aki mindezt nem akarja, az a szabálytalan, s az a király.

    VálaszTörlés
  4. tehát ha valaki nem zárja ki hogy valaha ellésre adja a fejét akkor az behódol a köcsög társadalmi konvencióknak?

    VálaszTörlés
  5. Így van, az a szabályos, s le az ilyennel...a bejegyzés szerint.

    VálaszTörlés
  6. én nem tudom, milyen Molly szabálytalanja, csak a magam nevében nyilatkozom: némi öntövényűség, nem túl kiszámítható reakciók, nem az elvárásoknak mindenáron megfelelni vágyó élet, kreatív gondolkodás és (van ilyen?)kreatív érzelmek. az ilyen ember már nem lehet unalmas, bárkire is hasonlítson, bármilyen "hétköznapi" életet éljen.

    névtelen2

    VálaszTörlés
  7. "Az elvárásoknak nem megfelelő élet": hát pont erről beszéltem én, az első névtelen, te ugyanazt mondod, ámbátor kérdés, ebben a mai kurvára trendi világban mi az elvárás, lehet, hogy az, hogy buzik legyünk.

    VálaszTörlés
  8. És ha az az elvárás, hogy buzik, trendik, meg szabálytalanok legyünk, akkor ez lesz a szabályos, tehát a szabálytalan az, aki korán megházasodik, és tíz gyereket nevel. Ha, ha

    VálaszTörlés
  9. A "nem túl kiszámítható rekciójú" embert üneplitek, én az ilyet kiszámíthatatlannak, megbízhatatlannak nevezem, s kérdezem, lehet-e vele hosszabb távon együtt élni? Ha nem, akkor miért ő a példa?

    VálaszTörlés
  10. Tököm tele van ezzel a kurvára sok öntörvényű emberrel, akik elémvágnak az úton, leszorítanak, fejbe basznak, meglopnak, vagy csak elvárják, hogy az élettársuk minden elbaszott szeszélyüket kielégítse...az öntörvényű embereket nem önzőnek hívták régen?

    VálaszTörlés
  11. "nem unalmas olyan emberrel lenni, akinek "hasonló az izlése, gondolkodásmódja", és aki "hasonló hozzád minden tekintetben"? Merthogy neked fontos az érdekesség, a változatosság, meg hogy legyen némi vita, ugye"

    hogyne, nagyon fontos. nem azt mondtam, hogy azt szeretem ha valaki tök ugyanolyan mint én, hanem azt, ha valaki hasonló kulturális háttérrel rendelkezik és az én feketém ugyanolyan mint az ő feketéje és nem kelle folyton azon agyalni, hogy épp mit ért félre a másik...

    VálaszTörlés
  12. milyen a szabályos ember? nagyon konvencionális, a társadalmi elvárásoknak - szülj, legyél odaadó feleség, ne gondolkodj túl sokat - tökéletesen megfelelni akaró, ezáltal általában gondolkodni képtelen báb.

    VálaszTörlés
  13. Őh, hát akkor ha nincs semmi félreértés, az elég uncsi.

    VálaszTörlés
  14. hát nagyon nem volt szép dolog csak úgy teledohányozni más szobáját, nagyon aljas dolog volt tőle, mára már bizonyosan nagyon szégyenkezik, mert hát mégis, ilyet nem teszünk. :D

    VálaszTörlés
  15. döbbenetesen mélyen aludtam, szerintem a cigifüst volt rám ilyen hatással. utoljára akor aludtam ilyen mélyen mikor először kipróbáltam a füvet.

    VálaszTörlés
  16. Én is mélyen aludtam az éjszaka, lehet, hogy van valami a levegőben.

    VálaszTörlés
  17. én is mélyen aludtam az éjszaka, valószínűleg a háromnapos kialvatlanság nagyot dobott a dolgon, meg az elégedettség.

    VálaszTörlés
  18. miért voltál elégedett? ja, tudom, mert megismerkedtél fannival. nagy élmény, én tudom:)

    VálaszTörlés
  19. ööö...hát fanninak is örültem....;)
    (azazhogy kizárólag fanninak örültem...:D bezzeg ő utált engem :(, furcsa ízlése van :D)

    VálaszTörlés
  20. fanni csak bizalmatlan, nem utál ő senkit.
    najóvan, bevallhatod, hogy engem imádsz igazából:D

    VálaszTörlés
  21. enikő ilyet soha nem tenne, még ha igaz is (lenne), most akkor ez baj? :D

    VálaszTörlés
  22. nemnem, engem szeretni kell, kedves vagyok, megminden, na.:)

    VálaszTörlés
  23. biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik szeretnek és látják, hogy mennyire kedves vagy, meg minden...:D (az, hogy ilyet soha nem tennék, az arra vonatkozott, hogy enikő soha nem mondana olyat, hogy valakit szeret, pláne nem nyilvánosan, még akkor sem, ha molly-nak ettől dagadna a mája, ami enikőnek két harántujjal eleve nagyobb, szóval így :D)

    VálaszTörlés
  24. najóvan, nem kínozlak, majd udvaroltatok magamnak mással:)

    VálaszTörlés
  25. egyébként abszolut nem kínzás, perverz mód élvezem...:D
    (tényleg, nem jössz át szimplába, olyan jó itt, segítek fordítani)

    VálaszTörlés
  26. te már megin ott? ejjej.
    nem mehetek, mer akkor iszom és egyrészt nem akarok inni, másrészt így legalább óránként lefordítok egy mondatot:D

    VálaszTörlés
  27. naná, hogy ott, azazhogy itt, hát itten van fröccs, meg net, egyébként meg én is üdítővel kezdtem, szóval nem muszáj inni, a termékenységed meg duplájára nőne, bevállalok óránként egy mondatot. na mit szólsz?

    VálaszTörlés
  28. nemnem, akkor szörnyű bűntudatom lenne, meg végül nyilván én is fröccsöznék és beszélgetnénk és közben egy csomót innánk és másnap fájna a fejem és utálnám, hogy megint ittam és vizsgáztatnom kell estig és az eleve olyan gyűlöletes, nehéz kibírni, szóval nemnem.

    VálaszTörlés
  29. de hát nyilván nem innánk csomót, mert mire molly ideérne, enikő már annyit inna (túl lenne már a hatodikon), hogy már csak szörpöt inna ő is és hát molly tudja (azaz még nem), hogy enikő részegen folyékonyan beszél angolul, így tényleg nagy hasznára lenne mollynak, meg hát beszélgetni nem is olyan rossz ám, a holnapi vizsgáztatás meg így is, úgy is rémes (de persze önző mód, enikő megint abból indul ki, hogy mi lenne neki ideális, így ne vegye komolyan, csak jöjjön el és hát nem fogja talán annyira megbánni:D)

    VálaszTörlés
  30. moli nemm meht (fani)

    na, a macska is beleírt, ez van, nem enged.

    VálaszTörlés
  31. nana, azt üzenem fanninak, hogy nem leszünk így jó barátok. (egyébként még azt üzenem fanninak, hogy előbb tanuljon meg helyesen írni, aztán diktáljon...:D azért persze cuki teremtés.)

    VálaszTörlés
  32. még csak három éves, ha azt veszed, ez igen jó teljeseítmény. tulajdonképpen egy zseniről van szó.

    VálaszTörlés
  33. de őket is úgy számlálják, hogy aki hároméves macska, az valójában 21 éves ember, hiszen ha csak azt vesszük, hogy mikortól ivarérettek... (mennyivel fejlettebbek, komolyan, meg amúgy is, sokkal több mindent bezsúfolnak egy évbe), szóval nem azért, de én már 21 évesen egész ügyesen írtam.

    VálaszTörlés
  34. de itten nálunk nincsen emberi mérce, csak macskamérce van

    VálaszTörlés
  35. box??????????
    box??????????????????????????

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.