hétfő, július 30, 2007

inner poise

Ma végleg megszabadultam az összes nyelviskolától, szóval új életre fel!
Hihetetlenül be vagyok szarva és az energiáim nagy részét a parázásom leplezésére fordítom. Nagyon elhatároztam a pozitív szemléltet: csak nem utálni senkit, jó képet vágni mindenhez, meghúzni magam, nem arrogánskodni, stb.
Muszáj, hogy jó legyen, ezt eldöntöttem.
Ügyes vagyok amúgy: mostanában csak legyintek a kedélyhullámzásokra - bár durván letepernek időnként -, mondván, hogy mindez csak a hormonok játéka és türelmesen ki kell várni amíg elmúlik (tényleg elmúlik).
Most jut eszembe: észre sem vettem, hogy nincs pasim.
Nemtom mi van, a szerelem mostanában valahogy egyáltalán nem érdekel. Lehet, hogy most kezd elcsökevényesedni végképp a lelkem. Vagy esetleg megnyugszom. Azaz belenyugszom.
Elvégre nem biztos, hogy mindenkinek van párja, ugyebár.

4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon pozitívnak tűnsz :) Talán sikerült kicsit többet aludni? Csodákra képes..

    Szorítok Neked, nagy dolog, hogy belevágtál. Öt év után én is most váltottm munkakört és szinte nulláról kezdek beletanulni. Baromira reszeltem és még mindig stresszelem magam, hogy bizonyítsak (egy hónapja csinálom).

    Tudod mit? Fogadd meg, hogy az új melóban nyelsz egyet, ha gáz van és majd este kiírod magadból a blogban. Hmmm??

    VálaszTörlés
  2. hát kedves Iván, csak holnap kezdek, úgyhogy egyelőre rejtély, hogy pontosan mit kell majd csinálnom, de elvileg a ge-nél leszek kapcsolattartó az amerikai anyacég és a magyar között. nagyon rémisztően hangzik, de jól fizetnek és király sportpályájuk van:)
    jack-nek pedig - aki remélem nem welch:) - üzenem, hogy nagyon igyekszem, komolyan. meglátjuk még ezt a blogolást, mostanában semmi kedvem írni.

    VálaszTörlés
  3. Jack Sparrow kapitány :)
    Nemtom mé, de tetszik ez a név. Olyan jól hangzik..

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.