hétfő, augusztus 13, 2007

"I know you so intimately, anger and misery

Egyes főemlősök sikoltoznak és ugrálnak gitározó emberek láttán és ezek a bizonyos főemlősök a Faithless-nek tegnap a szigeten még azt is megengedték, hogy diszkóritmusra káráljanak minősíthetetlenül szarul.
Tulajdonképpen nem bántam, hogy a fülembe üvöltöttek, legalább nem hallottam azt a fosadékot, amit koncertként próbáltak eladni.
Különben változatlan a műanyag-sziget fíling: van már lopásgátló kapu is bizonyos üzletek előtt, vasárnapi punkból nem láttam egyet sem, az egyetlen, ami változatlan, a vallási tébolyult bácsi a bejáratnál. Sinead O'Connor valahogy gyanúsan terhesnek tűnt - Nem túl öreg már ehhez? Mindegy, ír, nyilván csont nélkül kell szülnie egy focicsapatot -, én meg két fröccstől olyan másnapos voltam ma, hogy végigettem a GE étlapját és úgy nagyjából egyetlen hozzám intézett szót sem értettem.
Nem, a szigetet nem lehet józanul végigcsinálni: tudom mit beszélek, próbáltam már, pár éve egy hétig katatón józansággal bámultam a bungee jumpingolókat; asszem a dermesztő unalomtól kerültem ebbe a kellemetlen állapotba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.