péntek, augusztus 31, 2007

It's good to be me

Na szóval az úgy volt, hogy ma hazament a drága amerikai bácsi aki kiképzett minket a várhatóan brutális munkára, de mielőtt elindult volna, kezet adott nekem, megölelt(!) - csak engem - , majd aszonta: The company really needs you because your English is so good and some of the others I couldn't understand at all.
Hehehe.
Eszembe is jutott rögtön a geci matektanár a gimnáziumban, aki azt mondta, amikor másodikban - az osztályban elsőként - sikerült a nyelvvizsgám, hogyaszongya: Legalább az Anna is tud valamit...Hát nem édes?
Szóval igen. Legalább.
Amúgy meg rájöttem a héten, hogy nemcsak zsigeri gyűlölet, de zsigeri vonzalom is létezik: nagyon tetszik nekem az egyik kollégám - ronda orra és csúf neve van ráadásul -, pedig ma a reggelinél kiderült, hogy fogalma sincs kicsoda Csáth Géza és az ilyesmi nálam rendszerint libidógyilkos...de most valamiért nem. Érthetetlen.
(Persze sok szempontból halott ügy, meg hát amúgy is. Viszont van ilyen, nohát. Merhogy velem azelőtt sosem történt ilyesmi, rá se nézek az emberekre amíg nem mondanak valami érdekeset.)

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.