szerda, november 07, 2007

macskás

Ha kicsit hunyorítok, meg lábujjhegyre állok és erőlködöm, akkor a munkahelyemről a házamra látok és már két napja mindig elszorul a szívem, mikor arra gondolok, hogy a kicsi macskám itthon heverészik ahelyett, hogy bejönne velem dolgozni és az ölemben nyomulna, miközben amerikai haverom duruzsol nekem. Tegnap felvetettem a többieknek, hogy bevinném dolgozni a macskám: tök lelkesek voltak - az összes macskamánt szeretem -, én meg gyorsan elképzeltem, ahogy Fanni szétrágja az összes benti növényt és a hatalmas ablakon ábrándozva (na jó, legyünk őszinték, inkább bambán, félálomban) bámul kifelé.

3 megjegyzés:

  1. azt se felejtsük ki a költői képből, hogy milyen vidáman pisilné le - mondjuk -, a főnök székét

    (hogyan szerezzünk barátokat tréning macskásoknak)

    VálaszTörlés
  2. Kaptunk egy szürkefehér, feketepofilábfarkú kékszeműt, tele energiával. Tacsi mellett nőtt fel, szájában cipel dolgokat, morog hozzá, ha elfárad leül mint egy kutya, és nyelvét kinyújtva liheg mint egy kutya. No meg kedvencei a plüssök, már kettőt szétkapott :)

    VálaszTörlés
  3. idegenben jóval illedelmesebb mint itthon, pisilésre a gazdi ágya a legalkalmasabb és azért ez is a bosszú eszköze, pl ha a gazdi nem jön haza éjszaka, akkor ugye megérdemli, hogy lehugyozzák a párnáját...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.