csütörtök, november 29, 2007

mai adag

A napjaimat éber kómában töltöm mióta tízig dolgozom, merhogy aludni azt nem tudok úgy háromig, majd reggel kelek, merugye tanítani kell.
Már mindent megpróbáltam, hogy teljesen elcsigázzam magam, de hiába minden, csak dobálom magam az ágyban. Arra is rájöttem továbbá, hogy egyáltalán nem vagyok lusta (magamra valahogy mindig lustaként gondolok): napi 10-12 órát dolgozom, alig alszom, időnként úgy teszek mintha sportolnék, majdnem minden nap főzök, olvasok, filmeket bámulok, moziba járok, néha lealjasodom, mindenféle célokkal mindenféle emberekkel töltöm az időt... Hát mi kell még a teljes élethez, he?
Mindezt azonban csak azért írtam le, hogy legyen apropóm megjegyezni, hogy a télire dögösen bebugyolált biciklisfutárok még a turbina alkatrész gyár (ezt vajon hogy kell írni?) munkásainál is szexisebbek, a macska pedig sokkal boldogabb, mióta itthon vagyok vele néha délelőtt, illetve szükségem van egy, a Kiss kiss bang bang című filmben szereplő zsiráfra.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, azt hiszem, csak ennyit akartam.






PS1.: Ma megint vedelni kell az összetartozás jegyében, ami számomra azt jelenti, hogy hajnalban a jeges szélben fogok kóvályogni a városban, oh, the horror.

PS2.: Idén először nem jutott eszembe az István születésnapja, pedig a bátyámmal egy napon született, nade a lényeg ebből az, hogy immár gyógyultnak tekintem magam. Igaz, hogy mindez röpke nyolc évbe telt, de mindig lassan kapcsoltam...

1 megjegyzés:

  1. "Köszönöm, hogy meghallgattatok, azt hiszem, csak ennyit akartam."

    Ha itt abbahagytad volna, olyan szépen be tudtam volna írni, hogy "As you please."

    :-)

    Persze reagálhatnék, a Conrad/Coppola utalásodra is, de most nem akaródzik, bár fontos műv(ek), kétségtelenül...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.