vasárnap, november 18, 2007

negotiating meaning

Hát, teambuilding helyett inkább a selfbuilding a jó szó, mert ma este megint egy csomó dolgot megtanultam, persze leginkább saját magamról; például most már biztosan tudom, hogy senki nem véd meg önmagamtól, ezért nem hiszem el másoknak a tudom, hogy ő majd megvéd attól, hogy újra megbolonduljak dumát. Nem, bazmeg, nem, az egyetlen, aki tehet az én érdekemben valamit, az sajnos én magam vagyok, ezt persze kurva nehéz belátni, de egy bizonyos kor után muszáj, ahogy bizony azt is, hogy okádnom kell az ilyen szar, fölösleges estéktől - befülledek, mint gyereksegg a pelenkába -, a kocsmában félrészegen elhörgött szánalmas és fölösleges önvallomásoktól, az elbaszott szalonfilozófusoktól, az egész hajnalig ivós-cigizős szartól, aminek keretében állítólag jól kéne éreznem magam. Egyszerűen nevetséges, hogy egy csapat szerencsétlen beül egy kibaszott büdös helyre, halálra vedeli magát és ettől végül állítólag összebarátkozik...(nem, nem öreg vagyok, hanem bölcs, oh yeah)
Magamról beszélni már régen nem tudok és itt nem is csak mély önvallomásokról van szó: hétköznapi sztorikat sincs kedvem megosztani olyanokkal, akikről tudom, hogy az én feketém nekik fehér. Nem, ez nem magányosság, egyszerűen pont annyira zártam be magam, amennyire kényelmes; bízom benne, hogy megérzem mindig, hogy mikor érdemes nyitottnak lennem.

27 megjegyzés:

  1. Kedvelem, amiket írsz. Nincs bennük semmi különös, de tele vannak szenvedéllyel. Amúgy az előzetes bejegyzéseidből kiderült, hogy ilyesmire számítasz, ami végülis történt. De nyilván történhetett volna másképp is. Én is sokszor mentem el ilyen felesleges összejövetelekre, és gondolom még fogok is. De volt néhány, amelyből kisült valami, amire szívesen emlékszem. Vagy nem szívesen, de emlékszem.

    VálaszTörlés
  2. Húha... Valami nem klappol.

    VálaszTörlés
  3. Azonnal kedvelj... azonnal!

    VálaszTörlés
  4. Figyú, Névtelen, túl normális vagy, az a baj, kicsit taposs bele a lelkébe, basztassad, akkor jobban fog szeretni. Túl udvarias, meg rendes vagy, illetve nem vagy az, én tudom, hogy egy köcsög vagy, add önmagad, és akkor okszi leszel

    VálaszTörlés
  5. Most akkor mi vagyok én? Rendes vagy köcsög. És ki vagy te másik névtelen? Akartam én veled beszélgetni? Kicsit bizonytalan vagyok. Kedves Molly! Mi a te műfajod?

    VálaszTörlés
  6. "Figyú, Névtelen, túl normális vagy, az a baj, kicsit taposs bele a lelkébe, basztassad, akkor jobban fog szeretni. Túl udvarias, meg rendes vagy, illetve nem vagy az, én tudom, hogy egy köcsög vagy, add önmagad, és akkor okszi leszel"

    gratulálok az összes névtelen udvari bolondnak, remek alakítás, ismét jót nevettünk.

    VálaszTörlés
  7. "Kedves Molly! Mi a te műfajod?"

    a "kedvelés" nekem olyan langyos. olyan "le se köplek"-érzés. én vagy szeretek valakit, vagy a)nem érzek iránta semmit b) utálom.
    de kedvelni? minek? akkor inkább nem érzek semmit, az kevésbé strapás.

    VálaszTörlés
  8. (btw: az idegesítő névteleneknek még mindig javaslom a piaci légy nicket)

    VálaszTörlés
  9. (igaz, elég fölösleges az elnevezés, úgyis pontosan tudom, hogy ki az, aki mindenáron bosszantani akar. szegény, sajnos se humora, se esze hozzá)

    VálaszTörlés
  10. Nem írhattam, hogy szeress, mert nem ismersz, és én sem ismerlek. A másik ismeretlennel való összecsapásod meg nem tudom követni, nyilván múltja van a dolognak. Szóba állsz velem, ha regisztrálom magam valamilyen néven?

    És azonnal szeress... azonnal!

    VálaszTörlés
  11. névfetisiszta vagyok, a névtelenek sajnos szúrják a szemem...amúgy meg, ha ennyire akarod, hogy szeresselek, hát legyen:D
    (a másik névtelennel nem érdemes foglalkozni, ő csak egy jelentéktelen piaci légy)

    VálaszTörlés
  12. Névfetisiszta? Basszus, most terhet zúdítottál a nyakamba. Elgondolkodom, és jelentkezem. Nem akarom elveszteni a szereteted, még ha virtuális, akkor sem. Ráadásul, ha jó olvasom, mostanában nem dobálod oda ezt a szót fűnek-fának.

    VálaszTörlés
  13. bizony, a névválasztás komoly elmélyültséget kíván, én meg nem szeretek senkit, ahogy mondod...

    VálaszTörlés
  14. csókolom tanárnő!
    össze lehet a tanárnővel barátkozni kommentelés útján?

    VálaszTörlés
  15. Ezt sajnos nem én írtam, hanem valaki a sztrádáról. Ezen a néven fogok jelentkezni, amikor beszélgetni akarok veled. Remélem megfelel névfetisiszta lényednek.

    VálaszTörlés
  16. Na jó, meglepő, de most 1 nekem, vagy mínusz 1 nekem?

    VálaszTörlés
  17. ha, ha, ha...Ez nem túl magas szellemi szint, de hát ez van.

    VálaszTörlés
  18. végre mindenki megtlálja a neki való nevet. "bárcsak minden ilyen flottul menne"

    VálaszTörlés
  19. Kösz a segítséget, bár nem kellett volna hülyének meg humortalannak nevezned, de nem sértődöm meg. "Ki nem szarja le, ha megsértődsz?"

    VálaszTörlés
  20. pedig sajnos ostoba vagy és nincs humorod. szomorú, de ez van.

    VálaszTörlés
  21. (de ne szomorkodj, sokan küzdenek ezekkkel a problémákkal)

    VálaszTörlés
  22. Fő az, hogy te nem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.