szerda, február 13, 2008

furious anger*

Iszonyatosan bosszant, mikor egy nő problémáit, vagy akár csak hangulatait mindig a nőségével magyarázzák: ha rossz a kedve, akkor menstruál, ha valamin filozofál, akkor csak egy jó nagy fasz kéne valamelyik testnyílásába, ha valamit létrehoz (zenél, fest, ír, stb), akkor azt csak azért csinálja, mert még nem szült gyereket/nem lehet gyereke/túl sok gyereke van, ha épp jó a kedve, akkor nyilván megdugta végre valaki, ha egykedvű, akkor vagy menstruálni fog, vagy terhes, vagy nincs pasija, vagy van, de rossz vele, vagy, vagy,vagy.
És különben is, mondja már meg valaki végre, hogy mi történt Louise-zal Texasban!**








*Ivánnak egy szava sem lehet, egy éve nem használtam ezt a címet
**tényleg dühös vagyok, példátlan ez a felkiáltás

5 megjegyzés:

  1. ha igazán dühös lennél, akkor egy ilyent tettél volna a végére: ?!

    :)

    VálaszTörlés
  2. vagy hármat kiáltottam volna, hát igen

    VálaszTörlés
  3. Igen, így van, sokmindenért cseszegetik a nőket. Kevés türelmünk van hozzájuk.

    VálaszTörlés
  4. Iszonyatosan bosszant, mikor egy férfi problémáit, vagy akár csak hangulatait mindig a férfiségével magyarázzák: ha rossz a kedve, akkor régen dugott, ha valamin filozofál, akkor csak egy pina kéne neki, ha valamit létrehoz, akkor azt csak azért csinálja, mert kicsi a farka/régen dugott/buzi, ha épp jó a kedve, akkor nyilván megdugott végre valakit, ha egykedvű, akkor vagy régen dugott, vagy terhes a nője, vagy nincs nője, vagy van, de rossz vele, vagy, vagy,vagy.

    VálaszTörlés
  5. "Iszonyatosan bosszant, mikor egy férfi problémáit, vagy akár csak hangulatait mindig a férfiségével magyarázzák: ha rossz a kedve, akkor régen dugott, ha valamin filozofál, akkor csak egy pina kéne neki, ha valamit létrehoz, akkor azt csak azért csinálja, mert kicsi a farka/régen dugott/buzi, ha épp jó a kedve, akkor nyilván megdugott végre valakit, ha egykedvű, akkor vagy régen dugott, vagy terhes a nője, vagy nincs nője, vagy van, de rossz vele, vagy, vagy,vagy."

    nagyszerű, akkor ezt szépen elemezd a saját blogodban. vagy nekem címezted?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.