vasárnap, augusztus 10, 2008

már megint itt van

Mindenkit birtokolni kell. És mindenkinek kutya kötelessége úgy tenni, mintha nem birtokolnák. Mintha nem birtokolna. Mintha nem akarna birtokolni. Mintha nem akarná, hogy birtokolják.
Nem, nem teszem be a nagynénémtől kapott rózsakvarc (vagy milyen) köveket a szerelem sarokba. A végén még hatni kezdenek és akkor kénytelen leszek úgy tenni, mintha nem birtokolnék és nem birtokolnának és nem akarnám, hogy birtokoljanak. Egyelőre a táskámban tartom őket, a feng-shui szerint az biztos valami toxikus terület, tele van használt jegyekkel, elgörbült hajcsatokkal és rothadó dinnyés cukrokkal.
Érdekes különben megfigyelni, hogy mindenki mennyire aggódik a szerelmi életemért: meg sem kérdeznek és készpénznek veszik, hogy én mindenképp szerelmes akarok lenni. Ez az élet rendje kislányom, azt szeretnénk, ha egyenesbe jönne az életed. (Mintha bármikor egyenesben lett volna, mikor szerelmes voltam, uramisten...)
De mi van, ha én átrendezem az életet mert már rég megbuktam szerelemből?
El is mesélem nemsokára a rokonaimnak milyen vagyok szerelmesen: képzeljétek, amikor szerelmes vagyok, rendszerint öngyilkosságot kísérlek meg, non-stop sírok, féltékenységi rohamaim vannak, egyfolytában ingerült vagyok és folyamatosan borzalmasan érzem magam. Ép ésszel nem kívánhattok nekem ilyen iszonyú szenvedéseket, ugye nem?

10 megjegyzés:

  1. Veszek neked egy "Fuck Love" feliratú pólót, aminek hátán van egy nagy üres felület a kifejtős résznek.

    VálaszTörlés
  2. tök jó ötlet.
    szerintem egyébként remek üzletágat lehetne kialakítani az elcseszett életűek titkos gondolatainak ruhadarabokon való megjelenítéséből. fuck love franchise, vagy ilyesmi:)

    VálaszTörlés
  3. Na, ha már értelmes párkapcsolat kialakításának (mármint úgy általában, nem mi kettőnkre gondolok) az esélye ennyire minimálisra csökkent, akkor legalább gazdagodj meg belőle :)

    VálaszTörlés
  4. eddig teljesen kiaknázatlan a téboly üzleti szempontból, tűrhetetlen

    VálaszTörlés
  5. FIGYELEM! Ma délután megnyitjuk hiánypótló Tébolydánkat a belvárosban. Szakképzett személyzetünk tagjai segítenek megvalósítani Önnek álmai tébolyodását.
    AKCIÓ! Első hat vendégünk ingyen zubbonyhat.

    VálaszTörlés
  6. Ha szeretitek a sirály antiszoc pólókat (USA import), akkor csekdiszáut...

    http://www.tshirthell.com/hell.shtml

    VálaszTörlés
  7. kis cuki darabok;)
    és igen, szerintem nem ártana néhány tébolyda városszerte; kellemes és újszerű kezdeményezés igazán

    VálaszTörlés
  8. köpni kell, pfüj.
    felébredtem.
    nincs meg véletlenül?

    VálaszTörlés
  9. utánjárás. lett mp3-ban. szóljál ha kell. hogyan vagy partizán?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.