csütörtök, szeptember 25, 2008

"Nobody loved Laura"

N: Wow, micsoda szűzmáriás kép ez?
M: Namár, hát nem látod a cinikus mosolyomat?
N: Fú, tényleg, már aggódtam, igen, tényleg inkább boszorkányos.

A Nagy Magyar Munkaerőpiacra gondolok, hogy ez milyen röhejes már, a kiugrott bölcsészek a tébéér eladják a lelküket, egy multinál vagyok izé című verse, és még nem is ez a legrosszabb verzió itt, arra gondolok igazából, hogy milyen mókás lenne, profilt váltana a cégem és pornót kezdene termelni tömegével, if you can make a heap of all your winnings, szolgáltatás, mosmér, pornó outsourcing hej, aztán kelnék reggel fáradtan, kimerülten, rossz álmok után hisztisen, and risk it all one turn pitch-and-toss, nyűgösen, innám a kávét, hívnám a szülőket, jaj, apukám, nincs kedvem kefélni menni, aha, persze, forgatunk ma is, dipizünk, merhogy akkor ugye ez lenne itt bent, egymás seggét púdereznénk, hogy jól mutasson a képeken meg minden, te híres megrekedt, menj a gyárba és forgass filmeket, ja, hát ilyenekkel szórakoztatom magam a metrón, sikolyos szexbasszust hallgatok, muszáj, mer attól minden annyira szürreális, hogy nagy hirtelen elégedett leszek, and lose and start again at your beginnings, boldog szinte, boldog vagyok, háromra sikítok, feldobja még az akkusegélyt is pont hu, képzeljétek gyerekek, a rapid grillt eladták, kicserélték, lecserélték, a szakács azér még mindig boldogan köszön nekem, a kocsma megvan még szerencsére, egyszer éktelenül berúgtam valami bortól amit ott vettem, soha életemben nem voltam annyira szarul, nem, ez nem igaz, everybody lies, dehát, angyalföldi hiradó, mosmivan, hát kell az is, a dimenziók miatt, csak hogy értsétek, ti sok kicsi kukkoló, én meg ugye magam vagyok - hagyom, nemtom gyerekek az a baj, hogy Laura Palmer nem elég szép, hogy nem szép egyáltalán, valahogy éppen az hiányzik az arcából, ami benne kéne hogy legyen, something wild, persze értjük azér, hogy pont ez a lényege neki, meg fogok bolondulni ha sok Lynch-et nézek, dimenziók, míting és konferencia Dale Cooper meg a törpe, birth and copulation and death, that's all, that's all, that's all, Lynch meg hiába blöfföl, csak erről beszél folyton ő is, szex és hatalom, szerelem és halál, eh, megmondta már a Mester ezt, gyerekek, caplattunk egyszer a szigeten és szembejött egy fiú, megállt és ráordított az Istvánra, hogyaszongya Mester!, nekem akkor konkrétan hánynom kellett, merhogy lenéztem ugye a pasimat, hát mit mesterezik le őt itt, mikor csak egy kis nyavalyás, gyerekek, egyenes gerincek kellenek, and never breath a word about your loss, nem szabad szarral tömni egymás száját, próbáltam kipucolni tegnap egy büdös sztorit, de rájöttem, hogy túl sok igazság létezik, Molly, ez a te igazságod, oké, néma kuss ezentúl, piszkos kis történet, mindenkinek a maga igazsága, a maga szarból épített vára, én meg majd nem segítek mer hogy jövök én ahhoz, hogy más szennyesébe túrjak deténylegmosmár.

11 megjegyzés:

  1. emlékszel, mikor Vp.-ben a talponállóban vedeltünk vmi szart? olyan csempe vt, mint az uszodában, és nem lepődtem vna meg, ha körben árokba lehetett vna hugyozni. meg próbáltunk hangulatos kocsmát találni, és vmi Fornetti-sütöde-szerűben ittunk nagyon rossz vörösbort? én akkor tök megkedveltelek, pedig azelőtt alig dumáltunk :)
    várj, a TB-ért, meg a nyugdíjjárulékért adják el a lelküket. mondjuk, ettől sem hangzik jobban :(

    VálaszTörlés
  2. irodalomkritika vizsga után lettünk jóban (de erre a vörösboros izére nem emlékszem), előtte gyűlöltél, rimembör?
    igen, a talponálló meg nagyon király volt, állva ittunk a papírvékony alkoholisták között, meg aztán még átmentünk vmi sittes egyetemi helyre, nem? vagy az volt a vörösboros? de az nem lehet, az olyan volt mint egy lerohadt játékterem.
    btw kár, hogy nem volt velünk BÁ:D

    VálaszTörlés
  3. (btw gyönyörű az a BÁ cset, majd ellopom, nekem sajnos nincs meg)

    VálaszTörlés
  4. én Audreyba voltam beleesve tini koromban, főleg azután, hogy a nyelvével csomót kötött a cseresznye szárára, mmm....

    VálaszTörlés
  5. átküldöm legközelebb msn-en. ott feljebb vt vhol talán a meki felé, az egyetemi hely is nagyon ótvar vt. nem tom, megmagyarázni, miért utáltalak, talán aszittem, vmi elvont, művészieskedő Austen-hősnő vagy. (hosszú haj, hosszú szoknyák, már kevésbé vok előítéletes) aközé a 3 ember közé tartoztál, akik megítélésében valaha is tévedtem, a másik kettő negatív irányú csalódás vt. v csak utáltam mindenkit, mert boldogtalan vtam :) ja, meg az Éva azt mondta, h nagyképű vagy, és annak is tűntél (de h miért adtam az ő véleményére? mindegy, csak utálhassak vkit, v mi?)... mea culpa.

    VálaszTörlés
  6. igen,Sherilyn Fenn sokkal dögösebb meg izgalmasabb,mint Sheryl Lee (ezek a nevek),dehát nyilván szőkét kellett megtenni démonnak,mer az ugye jó közhelyes (nem mintha a fekete démon nem lenne ugyanaz zöldben,nade)

    Austin hősnő,édes istenem.btw természetesen nagyképű állat voltam mindig is,de valahogy társul ehhez vmi meglepően erős humánum,konfúz vagyok,nincs mit tenni...pl Éva lelkét is én ápolgattam mikor meghalt az apja,eh

    VálaszTörlés
  7. (bár ez a szőke nő-barna nő motívum azér fontos - az amúgy sztem nőgyűlölő- Lynch-nek,jóvanna, ez itt nem a szakdolgozat helye)

    VálaszTörlés
  8. várjunk, akkor mégsem vagy valami elvont, művészieskedő Austen-hősnő?

    VálaszTörlés
  9. nem nem, dehogy. csak kiragadtam a szövegből. nem olvastam Austen-t. Molly Bloom is right here, Molly Bloom is right now.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.