vasárnap, december 21, 2008

Trova online il regalo perfetto per

Lei - és itt egy vörös körömcipő látható a képen -, Lui - itt meg egy tévé amiben épp sportmérkőzés megy.
Gratulálok mindenkinek ehhez a reklámhoz tényleg, szeretem amikor a nőségemet sztereotípiává redukálják (bármit jelentsen is ez), továbbá őszintén remélem, hogy valami olyan férfi eszelte ki ezt az elmésséget, aki a nője seggéről issza a sört meccsnézés közben és vasárnaponként arra kényszeríti, hogy vörös tűsarkúban mosson fel.
Erről még az a pasi is eszembe jut, aki azt mondta nekem valamikor egy elfuserált boxos randin, hogy a nők, akik jól néznek ki, vitorlázni meg utazni szeretnének és ennek hangot is adnak a reglapjukon, azok viszont, akik öregszenek, lóg a mellük, vagy csak simán randák, állításuk szerint beszélgetni szeretnek. Hát nemtom. Asszem köpni kell.

4 megjegyzés:

  1. Vicces, hogy ha olvasok valamit (ez esetben umbertoeco), akkor az hamarosan feltűnik valahol nagyon máshol, teljesen más kontextusban. Pl ez.

    VálaszTörlés
  2. vitorlázás, muhaha

    VálaszTörlés
  3. Ha neked kellene a nőséget tipizálni- jelképezni egyetlen szimbólummal, te mit választanál? és azt vajon a nők hány százaléka érezné magáénak? Azt gondolom, hogy nagyon nem egyszerű ilyen szimbólumokat alkotni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.