kedd, június 16, 2009

"a nők őrültek" vol. 67022388

Múlt héten olvastam egy régi ismerősöm blogját, a lány értelmes, iskolázott, érdekes, kedves (volt), tényleg csak szép dolgok jutnak eszembe róla.
A blogot a kicsi gyereke nevében írja dajkanyelvi stílusban selypegve, a postokba beillesztett vicces babaképeket bosszantó, szmájlis, gügyögő képaláírásokkal tarkítva, én meg azóta csak ámuldozom. Ezt tényleg a hormonok csinálják az anyákkal? Kötelező meghülyülni ha gyereket szül valaki? A nők a gyerekkel együtt tényleg kinyomnak egy nagy adag IQ-t is vagy hogy van ez?
Értem én, hogy az anyaság nagyszerű, felemelő dolog és hogy a gyerek teljesen megváltoztatja az életed, de fel nem foghatom mért nem lehet az egész gyerek-ügyet több természetességgel kezelni, minek ez az elképesztő hűhó körülötte.
Gondolom ez a duma majd jól visszaüt és ha valaha gyereket szülök, akkor annyira bekattanok, hogy a méretemre csináltatott rugdalózóban fotóztatom majd magam és gügyögős postokat írok a kis tjónöjökösről. (Most kicsit kirázott a hideg).








PS.: A fentieken kívül az is halálra idegesít, hogy a Szex és New Yorkban az összes szereplő összes alkalmi dugása frenetikus orgazmusparádé.

22 megjegyzés:

  1. Esete válogatja, én még most sem mondom, hogy egy gyerek teljesen megváltoztatja az életet, pedig már van: nagyon jó, hogy van, de alapvetően nem sok minden változott, sem az én életemben, sem Kingáéban, mint ahogy kevésbé intelligensebbek sem lettünk.

    Amúgy meg a macskás bejegyzéseid is pontosan olyanok, mint egy kismamáé a gyerekével kapcsolatban (amitől meg engem ráz a hideg), a különbség annyi, hogy egy gyerek tényleg a hormonokra hat (amire egy macska nem képes), ennek tudható be a gügyögés egy egyébként épeszű ember részéről. Ha a macska egyenértékű lenne egy gyerekkel, te is gügyögnél.

    VálaszTörlés
  2. oké, szóval akkor a hormontevékenység miatt ez teljesen helyénvaló, jól van. ezentúl, ha menstruálok és szarul érzem magam, kiállok mondjuk a blahára, hangosan bőgök majd és rugdosom a falat. nekem ugyanis olyankor ehhez van kedvem, a hormonok játéka meg remélem felmentést ad minden épeszű viselkedés alól.


    melyik macskás postokról is van szó? mikor a macska az egzisztencialista filozófiáról szónokol vagy amikor azt akarom, hogy költözzön el azonnal mert túl szép?:)

    VálaszTörlés
  3. az van, hogy az ember hajlandó magából akár bohócot is csinálni, csak hogy a gyereke nevessen.
    idővel azért ez csendesül, főleg amikor a gyerek már kommunikációképes - bár tény, hogy sokan egy hétéveshez is úgy beszélnek, mintha még mindig kettő lenne - aztán már csak az anyatigrisség marad.

    (a tjónöjökös azonban egészen aggasztó, úgy hiszem, ez csak alkati kérdés)

    VálaszTörlés
  4. nade wait a minute, itt egy csecsemő anyjáról van szó, aki max az ismerősei előtt csinál magából bohócot azzal, hogy najon ajanosz blogot ír a gyerek nevében.
    egyébként elrontottam: tjónöjökösz.
    és igen, nyilván nem mindenkiből lesz gyakorló elmebeteg, csak az anyák mondjuk 90 százajékábój:D (biztos tényleg terhes vagyok és már hatnak a hormonok)

    VálaszTörlés
  5. Pl:
    "macskás

    nem hiszem el, hogy van valami, ami ennyire aranyos"

    A Blahára kiállva sírni és ordítani, meg falat rugdosni azért más kategóriájú hormondemonstráció, mint blogolni a neten egy gyerekről. A menstruáció egyszemélyes, a gyereknevelés pedig minimum kettő.
    Amúgy meg megteheted, persze, én nem ütköznék meg rajta, ha tudnám az okát.

    VálaszTörlés
  6. nem, nem gyereknevelésről értekezik, hanem a csecsemő nevében beszél: "najon finom ez a kis tojta, apa is szejeti".

    (mikor írtam én a macskáról olyat, hogy "juj, kisgazdikám de jól simizta a hasimat"?)

    VálaszTörlés
  7. :hangosan röhög

    oké, a csaj bizonyára hormon okozta elmebajban szenved, drukkoljunk neki, hogy múljon el.

    én spec attól is rosszul vagyok, amikor anyuka azt meséli, hogy képzeld, ma böfiztünk, kakiltunk, és társai. ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy és a tiéd mekkora kupac volt? van ám olyan, aki nem érti a kérdést. na, az menthetetlen.

    VálaszTörlés
  8. ez tényleg iszonyú, nem? "böfiztünk", shite.

    VálaszTörlés
  9. Igaz, ilyet tényleg nem írtál :)

    Mindegy, ne utáld szegény anyukát, nem tudhatod, hogy mekkora anyazombi lesz belőled, ha gyereked lesz.
    (én is rendesen meglepődöm néha magamon)

    VálaszTörlés
  10. ezért voltam már előre önkritikus:

    "Gondolom ez a duma majd jól visszaüt és ha valaha gyereket szülök, akkor annyira bekattanok, hogy a méretemre csináltatott rugdalózóban fotóztatom majd magam és gügyögős postokat írok a kis tjónöjökösről. (Most kicsit kirázott a hideg)."

    és nem, utálatról szó sincs, csak megdöbbentem.

    VálaszTörlés
  11. De kedves bejegyzés ez így délutánra és én is hangosan kacagtam a hozzászólásokon. Is. :)
    Egyébként mindenkivel egyetértek. Gyerekkel kapcsolatban igen könnyű túlzásokba esni.

    VálaszTörlés
  12. Ylla: például, hogy megcsináljuk?

    VálaszTörlés
  13. hold: igen, azt hiszem létezik olyan, akinél már az is túlzás. :)

    VálaszTörlés
  14. bezzeg a one-night-stand-es dugással kapcsolatban senki nem mond semmit
    (:duzzog)

    VálaszTörlés
  15. molly: de hát minden alkalmi dugásunk feneketlen orgazmusparádé. vagy te nem így voltál rég? (őszinte megdöbbenés)

    VálaszTörlés
  16. na jó, bevallom, kétszer volt olyanom, hogy elaludtam szex közben, meg egyszer valaki lerúgott magáról, mert hülyeséget beszéltem. de a többi az stimmt!

    VálaszTörlés
  17. erről csak az jut azér leginkább eszembe, mikor belezokogtam valakinek a szájába, vidám volt, én mondom

    VálaszTörlés
  18. bocs, de nekem feldobta a reggelem. nagyon röhögök!

    VálaszTörlés
  19. így utólag elég röhejes, de akkor rettentő komolyan vettem a tragédiámat

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.