hétfő, november 23, 2009

Feljegyzések a lúzerek házából

Az előbb a gugli kalendárban összeírtam, hogy mikor milyen óráim lesznek, mikor kit tanítok és hova kell mennem és arra kellett rájönnöm, hogy meglepően sok órám van ahhoz képest, hogy kábé két fillért keresek és mindez miért van, na miért?
Hát persze hogy a sok kibaszott lusta, szerencsétlen, nem egyenes és nem megbízható tanítvány miatt. Hogy soha semmit nem lehet előre tervezni, mert elvileg tanítok, de mindegyik állandóan lemondja, eltűnik, beteg lesz, meghal, dolgozik, költözik, depressziós, tegyük át, maradjon el, most éhes vagyok, inkább ne legyen óra, jaj most értem haza, ugye ráérsz később, fú bazmeg de idegesítő, na ezért, pontosan ezért hagytam a picsába az egészet annak idején és tessék, itt vagyok megint a kellős közepén, elvileg egész sok órával, gyakorlatilag nulla pénzzel.
Gyűlölöm.

6 megjegyzés:

  1. áhhhá. megvan, mér vagy ma kocsis :)

    VálaszTörlés
  2. ööö...háttööö...jó az asszociációs képességem általában, de most cserbenhagyott, bár jó bölcsészhez illően holnaputánig tudnám sorolni, hogy mire gondolhatott itt a kommentelő:)

    VálaszTörlés
  3. a két álláshalmozó

    VálaszTörlés
  4. a kocsis és a bölcsész?
    (tök jó népmese cím)

    VálaszTörlés
  5. Hogy miért káromkodtál tegnap, mint a kocsis, amiért elnézést kértél odaát :) Nem kell mindig nagy összefüggéseket kutatni :)

    VálaszTörlés
  6. Kocsis és a bölcsész

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.