kedd, január 12, 2010

a bkv-sztrájk margójára

Ha Magyarországon sztrájkolni kezdesz, illetve nem kezdesz sztrájkolni, embertársaid ilyen-olyan okokból kifolyólag rögtön gyűlölni kezdenek majd.
Aki nem sztrájkol és szarul keres, azt lenézik és gyűlölik, mer micsoda utolsó birka az ilyen és különben is még mindig jobban keres, mint bizonyos emberek, akik amúgy is megérdemlik a több pénzt, sürgősen fogja is be a száját az ilyen teszetosza alak, aki esetleg sztrájk helyett néha panaszkodni meg nyivákolni mer a kevés pénze miatt és akkor, ha már tutira kussol, azér mi többiek majd jól összesúgunk a háta mögött, ki is nevetjük, szánakozunk rajta együtt, hát mennyire béna már, hogy befogja a száját, mikor ilyen szar az élete, a fizetése, a státusza, háddenem?
Aki sztrájkol és szarul keres, az egy bizonyos csoportnál nyilván még mindig több pénzt kap, hát mit pattog az a barom, az ilyent kérem egy rendes társadalomban megvetik, gyűlölik, örüljön az a nyomorult, hogy lyuk van a seggén.
Aki nem sztrájkol és jól keres, azt gyűlölik, megvetik, szívesen meglincselnék, hiszen nyilván érdemtelenül, csalással jut sok pénzhez, hát mit képzel az ilyen, persze, neki minden szép és jó, éli világát, mégcsak sztrájkolhatnékja sincsen, köpni kell, de tényleg.
Aki sztrájkol és jól keres, azt leköpik, meglincselik, gyűlölik, néddmár, ennyi pénzzel mér nem boldog a mocsadék, mit hőzöng, hát egy ilyent egy rendes társadalom minimum börtönbe dug, piha.
Nemnem, nincs konklúzió, én csak úgy beszélek itten, csak morgok, csak hőzöngök, elvégre én is magyar vagyok, mosmitnéztek.

Ja, de, bocsánat, mégis van itt valami: hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

2 megjegyzés:

  1. :-)
    bocs, de még azt a kötelezőt kihagytad, hogy "és mindezt az én adóforintjaimból" és hogy ha a közszférában dolgozol, akkor tulajdonképpen nem is dolgozol, mintegy kitartott vagy, hogy fordulnál le arról az elcsalt közbeszerzéssel vásárolt székedről, ha pedig a versenyszférában akkor elve adócsaló vagy és/tehát nem is létezel. aztán mindig az jön ki, hogy egymás vérét szívják az emberek,és hogy a fecskék hasznosak, de a varjak azok milyen kártékonyak, amit általános másodikban tényleg így is tanultunk :-)

    VálaszTörlés
  2. igen, igen, jól mondod, öljünk meg minden rohadékot!
    ;D

    (jaj)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.