szerda, március 17, 2010

helyzetjelentés

Egyébként hétvégén vezettem Eriket, merhogy Amerikára készülünk, vezetni tanulunk, btw Amerika előtt gyorsan költözünk egyet Triesztben is, hogy az utolsó hónapokban a tengerre nézzünk, nem, nemcsak költözünk, terhesedünk is, ezek ilyenkor, kontinensváltás előtt nagyon kellenek, merhogy minél bonyolultabb az élet, annál jobb; naszóval vezettem és egész ügyes voltam, nem kezdtünk nagyon gyorsan tolatni, mint anno, amikor Dóra barátnőm vezetésre kényszerített Szentendrén egy parkolóban.
Egyébként meg utánanéztem, Tasziló (aka születendő gyermekünk) tényleg amerikai állampolgár lesz ha kint születik és nem biztos, hogy baj az neki, de most akkor hívjuk Kevinnek vagy Cindynek, ó szegény, szegény Tasziló, éjszakánként álmatlanul forgolódom egyrészt a genetikai vizsgálat miatt, másrészt a költözésen szorongva; tök népszerűek leszünk a repülőn, érzem én: egy nagyon terhes nő macskával, erről álmodik minden pilóta és légikísérő nyilván.

7 megjegyzés:

  1. olaszorszagbajottemmárcius 17, 2010 11:16 de.

    hat, most akkor nem fogsz unatkozni az elkovetkezendo honapokban :))) De pontosan mikor is koltoztok?? A gyereknek meg szuper, hogy lesz amerikai allampolgarsaga is. Ki tudja,hogy alalkul a vilag...
    en peldaul marhara tudnek orulni egy svajci allampolgarsagnak. Na mindegy :)

    VálaszTörlés
  2. nem tudom mikor utazunk, minél hamarabb, annál jobb. elvileg októberben, de akkor már kábé nem engednek fel a repülőre (meg nyilván nem is jó utazni)

    Travis az uncsi:)

    VálaszTörlés
  3. Mi lesz ha kislány lesz, Taszilla..?

    VálaszTörlés
  4. nem, nem. Tasziló, nemtől függetlenül

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök neked. Tudom, kibicnek semmi se, jó lesz minden, hidd el.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.