kedd, január 10, 2012

Feljegyzések a dagadtak házából

Mióta rájöttem, hogy az állatkák ínyencek, vérszemet kaptam és brutalizáltam az étkezésüket: ma hagymás-fokhagymás-szardíniás-krémsajtos avokádókrémet ettek. A fél karomat odaadtam volna egy kicsiért, de undorító gyümölcsnapom van, nem lehet. Mostanában különben próbálok majdnem minden kajájukba hagymát meg fokhagymát csempészni; 150 évig fognak élni, olyan egészségesek lesznek, mert a hagymán, avokádón, halon és fokhagymán kívül fekete áfonyával, lencsével, meg édes krumplival is tömöm őket, ezeket itt super foodként emlegetik, mert állítólag olyan jó hatásúak.
Ja, hogy eredetileg a dagadtságról akartam beszélni, igaz is. Szóval asszem, hogy egyetlen esélyem van hasplasztikára (nagyon kéne valami plasztika, mert elsírom magam, ha a tükörbe nézek, vagy meglátok magamról egy fényképet: tök terhesnek látszom még mindig): ha elrabolok egy plasztikai sebészt.
Szép dolog ez az ikerterhesség (nem, őszintén szólva borzalmas dolog, ne próbáljátok ki, az ember valóban nem dupla babára van kitalálva - én legalábbis biztosan nem -; jójó, az eredmény azért nem rossz, értsd: két ilyen szupercuki lény a lakásban), de durván maradandó nyomot hagy az emberen (igen, tudom, egy rakás bombázó ikergyerekes anyuka van, hát, nekik azt üzenem, hogy irtó mázlisták) - és akkor én még szerencsés is vagyok, mert egy darab terhességi csíkom sincs: nekem csak szép, feszes, kerek sörhasam van (most ahogy ezt leírtam, majdnem elbőgtem magam, annyira frusztrál és gyűlölöm).
Mindegy, ebben az évben lefutom a hasam, ha belepusztulok is. Vagy esetleg túszul ejtek egy plasztikai sebészt. Vagy az örökségemet plasztikára költöm, gyönyörű gondolat, érzem én is.
Mondjuk már attól is hányingerem van, hogy az apám kiugrik az ablakon, mi meg ettől pénzt kapunk, persze nem vagyok képmutató: a pénz sajnos jól jön, de akkor is olyan szomorú ez.

10 megjegyzés:

  1. Miért ne költhetnéd hasplasztikára az örökségedet? Simán.

    VálaszTörlés
  2. Á, ha nem csíkos, akkor inkább fusd le és menjetek valami egzotikus helyre nyaralni:)

    VálaszTörlés
  3. Van olyan, amit nem lehet lefutni, mert nem zsirból van, hanem megnyúlott börböl. Isoldénak igaza van.

    VálaszTörlés
  4. szerintem ezt le lehet: egyértelműen nincs ugyanis megnyúlva a bőr, mert a bőr tök feszes - éppen, hogy nagy hájrétegnek tűnik, gondolom a babákat kellett védeni vele a terhesség alatt (az persze más kérdés, hogy ha eltűnik a zsír, akkor marad a lógó bőr - de ezen egyelőre nem gondolkodom). persze megműttetni könnyebb (bár egy hasi műtét bizonyára rohadt dolog)...viszont Amerikában kurva drága, nagyjából háromszor annyi, mint otthon. úgyhogy próbálkozom még idén a futással (az úgyis minden szempontból jót tesz), aztán ha nem változik, akkor elrabolom a plasztikai sebészt.
    a pénzt meg ilyesmire költeni olyan, nem is tudom...önzőnek tűnik, főleg, hogy jobban örülnék, ha még mindig az apámé lenne.

    VálaszTörlés
  5. Molly, én beszállok a buliba!Túszul ejtünk egy plasztikai sebészt a csapatával együtt, és még az egyikünket zsírtalanítják, a másikunk felügyel rájuk, hogy meg ne szökjenek. (Nekem csíkjaim is vannak egy db gyerektől, de egy helyi lézersebész mondta szülés után 3 hónappal, hogy most menjek, mert később már maradandó. Megkérdeztem az árát. Sajnos nem volt módom túszul ejteni, a csíkok maradtak, igaz jelentősen kifehéredtek csak úgy, ingyen.)

    VálaszTörlés
  6. Én is, én is! Én a cicijeimet csináltatom meg vele szép kicsire. Flóra után az én hasam is nagy maradt, de az még mindig kevésbé rossz mint a nagy mellek ....
    Szóval hárman csak elbírunk vele, asszisztenciát nem kell hozzá rabolni? Ja és hol csináljuk? Amúgy mire a gyereke két évesek lesznek rendben lesz a hasad is!

    VálaszTörlés
  7. Még egy ötlet, na nem a plasztikai sebészek túszulejtéséhez :) Nem próbáltál hullahop karikázni? Lehet olyat is kapni, ami súllyal van terhelve, asszem másfél kilótól fölfelé, nem nagy befektetés, és az állítólag nagyon jól leveri az ember hasáról a zsírt, ha rendszeresen csinálják. Lidi

    VálaszTörlés
  8. Molly: ok, már csak a helyszínben kell kiegyezni, fair lenne valahol félúton, de azért ne a 3. világban.:D

    Mesélő: azért írtam, hogy helyben, aműtőben, a csapatával ejtjük foglyul őket! Ha viszont többen leszünk, akkor két sebész kell, hogy bírják. :D

    Lidi: ugyan nem nekem tanácsoltad, de én is köszönöm az ötletet! :)

    VálaszTörlés
  9. igen, sajnos tudom, hogy milyen jó a hullahopp karika - elő is kotortam pár napja, de utálom szegényt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.