csütörtök, január 19, 2012

"Fussunk kisfiam? Futunk bazmeg!"

Letöltöttem egy ilyen running coachot, tudjátok, ilyen jégcsap hangú fickó magyaráz, hogy most akkor sétálj, fuss, lassíts, stb.
A jégcsap hangú azt ígéri, hogy nyolc hét alatt felturbóz öt kilométerig (ó istenem, hol van már az én tíz kilométerem), de egyelőre nekem kicsit gagyi a tempó, na nem baj, legalább nem megy szét a térdem pár hét alatt.
A zene elég szar és a fickó is idegesítő: sosem ígér semmit, mindig csak ridegen bemondja, hogyaszongya és akkor most egy perc futás, két perc gyaloglás, stb., sose segít, sose biztat, hogy már csak tizenháromszor kell megismételned ezt a futás-gyaloglás izét, nem, nem, egy cseppnyi reményt sem nyújt. Bezzeg a kurva Béres Alexandra mosolyogva mondogatja, hogy már csak huszonkilencszer tizenöt és már csak nyolcvankilenc, nyolcvannyolc és mindjárt vége, ne hagyd abba...
Egyelőre nem szenvedek a fickótól, mert csak az első hetet nyomom vele és tényleg gagyi, de attól tartok, lesz ez még undorítóbb is és akkor, na akkor majd orrba akarom rúgni szegényt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.