kedd, március 20, 2012

"I just want to thank everybody I've ever met in my entire life"

Szóval van ez a díjazásosdi a bloggerek között, én ezt szeretem, mert Marcival is ilyen díjazás kapcsán kezdtünk kacsmarogni, meg amúgy is, szép dolog ez a blogger barátkozás, tehát van ez a medvedíj, amit Ditkétől kaptam, köszönönöm neki, ő mellesleg szintén külföldön nevel ikreket, hasonló cipó, bezony és olyant kell most csinálnom, hogy három dolgot el kell mondanom magamról (jaj) és tovább kell adnom a díjat négy bloggernek, hümm.
Három dolog magamról, őőő, őőő, őőő. Ez három, nem? Na jó, igyekszem: őőő.

Igazából nem Mollynak hívnak ám, gondoltátok volna? És sokkal kevésbé vagyok depressziós, mint ahogy azt mindenki képzeli, sőt: szerintem kevesen idétlenkednek és vigyorognak olyan sokat, mint én. Ez már kettő, mondjuk még az jut eszembe, hogy de szeretnék gazdag lenni, egyszer libasültet enni, jó ruhában járni-kelni. Na, kész, nagyszerű, ugorgyunk.

Elvileg olyanokat kell díjaznom, akiknek az írásain jót szoktam nevetni, de én simán csak olyat mondok, akit lelkesen olvasok (többeket is, de most muszáj választanom, a nagyon ismert bloggereket most kihagyom, ők biztos kapnak sokaktól ilyent), szóval (:dobpergés) a nyertesek:


Nekik kell mostan majd berakni magukhoz a képet, megköszönni a díjat (vicces, hogy ez egy szabály), elmondani magukról három dolgot (hehehe), majd tovább adni a díjat négy másik bloggernek. Mondjuk egyikükről tudom, hogy nem olvas engem, tehát eleve fel sem tűnik majd neki a díj, sebaj, a lényeg, hogy olvassatok mindenkit szeretettel, ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.