csütörtök, május 03, 2007

M-mel

ma felidéztük, ahogy Proust miatt lekurvázott egyszer a telefonban és valami beckettes vita miatt elküldött a jó kurva anyámba.
Meg ahogy lebontotta a lakást valami másik irodalmi vita kapcsán.
A legszebb persze az volt, ahogy a boxos farsang után álltam a Nyugatiban hajnali háromkor egy égő kuka mellett a halál angyala jelmezemben és sírva üvöltöttem a telefonba, hogy Dögölj meg, te geci.

10 megjegyzés:

  1. De régen volt már egy jó irodalmi vitám! A göndör hajon és a cigarettaszagon ez az egyik számomra szexuálisan legizgatóbb tevékenység. Biztos, hogy perverz vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. ó, ezeknek a balhéknak semmi köze nem volt az irodalomhoz, sokkal inkább hatalmi harcok voltak. a proustos pl azon robbant ki, hogy egy blogbejegyzésében proustról elmélkedett én meg azt mondtam neki,hogy lófaszt olvastál te proustot...

    VálaszTörlés
  3. Az ex nagyon sokat csökkent a szememben, mikor egyszer részegen bevallotta, hogy nem is szereti a ZAbhegyezőt, csak nem merte nekem bevallani. Azóta is tagadja, hogy részegen ezt meg merte mondani...

    VálaszTörlés
  4. én is utálom a zabhegyezőt:D tessék már kinőni belőle, bassza meg...

    VálaszTörlés
  5. kedves ágens, tudsz róla, hogy nem lehet kommentelni a blogdban?

    VálaszTörlés
  6. hmm.. pedig többen is megtették, majd állítok valamit, de most mennem kell dolgozni, k..a lelkesen. nem baj, ha a barátaim nem szeretik, pont ezen röhögtem, akkora véresszájú és szemellenzős irodalmár lennék, h csak részegen merik bevallani? xD

    VálaszTörlés
  7. nem hiszem, hogy feltétlen te tehetsz arról, hogy valamit nem mernek elmondani neked, sőt...egy csomószor a másik félből következnek ilyenek, aki azt hiszi, hogy te azt hiszed...stb. de a zabhegyező akkor is gagyi:)

    VálaszTörlés
  8. Drága endgame, én is belekommenteltem volna már a blogodba, de nekem sem sikerült. Állítsd át olyanra, mint az itteni.

    VálaszTörlés
  9. jajjaj, dehát Molly megnéztem és belekommenteltél! Mit csinálok rosszul, pedig szívesen olvasnám mások nézeteit a szemellenzős hülyeségeimről. Legyetek kedvesek okítani.

    VálaszTörlés
  10. nemtom, nekem úgy látszik mintha nem jelenne meg...na mingyár csekkolom

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.