vasárnap, október 19, 2008

furious anger

Az egyik tanítványom mesélte, hogy neki milyen nagyon jó volt tegnap, mer elment a Csernus valamelyik üvöltős bulijára és ott aztán húha és de nagy ember ő, merhát hogy megmondja a frankót és ez kell nekünk, mindent letagadó, szar hazug gyáváknak, tolja csak a bogarunkba az Imre a tutit, blablabla, merhogy tök faszán balhézott tegnap is egy gyászoló lánnyal, az élveboncolás az nagyon izgi; hátnemtom, ha a Csernus ordítani kezdene velem, én visszaordítanék, hogyaszongya Imrém, gondold ezt át még egyszer, oszt utána üvöltsél, vagy ilyesmire gondoltam. Esetleg még tökön is rúgnám búcsúzóul, és odavakkantanám (najó, ingerülten ugatnám, ő a zajt szereti meg az agressziót), hogy Imrém, beszéljünk róla legközelebb, akarod?

12 megjegyzés:

  1. de szar hogy erre van igény...

    VálaszTörlés
  2. Na pont ez jutott már sokszor eszembe. Hogy jól visszaordítanék. Vagy nem, de akkor sem sírnék, ahogy sokan. Engem ugyan nem törne meg.

    VálaszTörlés
  3. A tipikus szub nő (mert van ilyen és mennyi, jézusmária), amikor felismeri, hogy neki márpediglen problémája vagyon, akkor mondjuk Csernushoz fordul, mert az majd jól lebassza, hogy szedje már össze magát, de a tipikus szub nőnek pont az a legnagyobb problémája, hogy állandóan arra van szüksége, hogy megmondják neki, mit csináljon. Csernus pedig üvöltve közli, hogy gyávaféreg, meghogy szedje már magát össze és akkor a tipikus szub nő elhiszi, hogy majd összeszedi magát és aztán hazamegy és rájön, hogy Cs nem mondta meg neki azt, hogy hogyan.
    A tipikus nem szub nő szarik Csernus Imrére, ha problémája van, megoldja. Jó, közben nyifegős blogot ír, de ez is a megoldás része :) (és ezért domina)

    VálaszTörlés
  4. nem is nyifegős, sosem értettem miért hiszitek ezt

    VálaszTörlés
  5. amúgy a csernus nyilvános bohóckodása szót sem érdemel. értjük hogy mit akar, csakhát

    VálaszTörlés
  6. Régen még javasoltam volna "problémás" embereknek a doktor úr meglátogatását, de most már nem: szerintem ő morális alapon próbál gyógyítani embereket, (gyerekkorában pap akart lenni különben) ami teljesen abszurd: a betegség nem bűn, hanem sok bonyolult és szar külső és belső körülmény szerencsétlen összejátszása. Cs. szerepzavarban van, ráadásul eléggé látható és hallható, hogy azért ő sem százas.

    VálaszTörlés
  7. Én nem hiszem, szó szerint ezt írta ki a Google Reader minden post végén, hogy: "molly nyifegte".
    Így, pontosan.

    VálaszTörlés
  8. wow, az látszik valahol? mókából csináltam ilyenre valamikor, de azt hittem nem jött össze

    VálaszTörlés
  9. Hátizé, látszott (már nem), plusz ugye az is van, hogy ahogy kiteszed a post-ot, az lejön Readerben, így mókás néha követni a javításokat, egyszer megnézem, még ilyen, megnézem még egyszer, már olyan (pl amikor simán benne felejtetted a a nevedet a chatben) :)

    VálaszTörlés
  10. Még egy Csernusról: Van egy vendégem, aki pánikbeteg lett, aztán addig nyomták bele az orvosok a nyugtatókat, hogy gyógyszerfüggő is lett. Meg ugye a pbetegség is maradt. Az anyjáék elhúzták Cs.- hoz, az meg nem kérdezett semmit, hanem elkezdett ordítani vele, hogy milyen köcsög, mert gyfüggővé tette magát. Pbeteg csajnak több se kellett, bőgött, meg kikészült, végül kinyögte, hogy észre se vette, mi történik vele, mert azt mondta az orvos, hogy annyi gyógyszert szedjen, amivel már ki tud menni az utcára. Ő meg ugye 16 éves, baromira nem tudja, meddig mehet el. Nnna. Akkor a Cs. elhalkult, és más alapokra helyezte a kezelést.

    VálaszTörlés
  11. főleg mostanában lehet mókás a változásokat követni, merhogy mindent sokáig írok, btw régen lazán leírtam a nevem, csak mindenki lebeszélt,ezér már nem szoktam

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.