hétfő, június 08, 2009

"...but big time"

Olyan ez a politika mint a pasik és a pornó viszonya: a férfiaknak mostanra olyan magas lett az ingerküszöbe, hogy lassan már csak egy (halott) kutya és egy (halott) nő szexuális aktusára állítják fel a farkukat, mért lenne ez máshogy a politikában? Egy unalmas politikus öltönyben, papírból makogva kevésbé látványosan csinálja a rendet, mint habzó szájú piromán barátocskája, háddenem?
Maj rendet csinálnak azok...Kik is? Ja, akik a nemzeti ünnepeken kocsikat gyújtogatnak, aha, rendet. És ha szabad kérdeznem (csak súgva merem, mer már biztos el is kezdték aaaa... mit is? megvan, persze, rendcsinálást, tényleg na) mi is a rend definíciója?

36 megjegyzés:

  1. Rend az aktuális szemétdomb(jelenlegi politikai élvonal) felszámolásával kezdődik. Azt elfelejtetted már,hogy miért is volt a forrongás? Én nem sajnálom azokat akiknek felgyújtották az autójuk,mert másnap vigyorogva vettek egy másikat. Azokat sajnálom csak akik megpróbáltak kiállni az igazukért-mert ugyebár a cigányoknak és a többi szennynek ami beáramlik az országba mindent szabad,de a fehér,dolgos emberről a bőrt 77-szer is lehúznák,ha tudnák- és erre kilőtték a szemüket. A szavazósdi is csak egy álca.Elhitetik az emberrel,hogy van beleszólása,de valójában nincs is. Nem új kormány kell,hanem csak 1 ember,aki tényleg a hazájára gondol és nem arra,hogy hogyan szedje meg magát, vagy b*sza szét mások megrendelésére... és most nem arra a kis k*ög Habsburgra gondolok aki megjelent a színen,mint hivatalos trónörökös..... a Dunába mindet!!!!!

    VálaszTörlés
  2. "ezt nyilvánvalóan egy exploreres postolta"

    VálaszTörlés
  3. egy csomó dolgot mondanék, de természetesen nem fogok, vár a fordítás, fehér dolgos ember akarok lenni MOST.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen!

    Aki egy kicsit is próbálja használni az eszét, hamar rájön, hogy a világban a legegyszerűbbnek tűnő megoldások mindig gyanúsak. Ezért nem hisszük el, hogy a bóvli energiagyertyától egy csapásra meggyógyulunk vagy sejtjük, hogy ha valaki a hirtelen meggazdagodás titkos receptjét kínálja, valószínűleg be akar palizni minket.

    Így van ez a politikával is. Sajnos nem kevesen vannak azok, akik azonnal beveszik a legegyszerűbbnek tűnő szólamokat: mindennek az okai a zsidók/cigányok, ide diktátor kell, stb.
    Mert ez nagyon EGYSZERŰ. És KÉNYELMES. Annyira, hogy tényleg lehet érezni csábítását és ezért értem, hogy mi a vonzereje.

    Csak van, aki kicsit kritikusan próbál gondolkozni, és nem a lusta, igénytelen utat választja, azaz nem áll be a bambán bólogató (és állati módon ordibáló) tömegbe. Azt gondolom, hogy aki komolyan gondolja azokat, amiket leírtál, megrekedt valami hihetetlenül gyerekes szinten ("az én apukám erősebb" és hasonlók). Elég volt csak ránézni a randalírozókra: mint a szülő nélkül maradt őrjöngő, eszetlen gyerekek. Vagy pedig nagyon bizonytalanok, félnek, és így az árnyalt gondolkodás helyett gyűlölködnek, bűnbakot keresnek és a "Dunába lőnének" mindenkit, aki nem ért egyet velük. (Ezt mintha az "intelligens" szótári definíciójánál nem láttam volna...)
    Ezek akárhány Hitler, Sztálin, Mussolini, Franco és Mao után is azt ismételgetik, hogy "erős kéz kell ide", és azt hiszik, hogy kurva okosak.

    VálaszTörlés
  5. Nos, a bambán bólogató és ordító tömeg a demokrácia üzemanyaga, és különben sem diktátort, hanem Vezért említettem. Persze itt erős kéz nélkül is rendben van minden, ezért vagy te is külföldön, és onnan vagy kurvára bölcs, felelős és intelligens humanista. És azt hiszed, hogy kurvára okos vagy, holott a témába vágó képzettséged, olvasottságod nem valószínű, hogy meghaladná az iskolai, eléggé a fentemlített demokratikus üzemanyag előállításhoz illesztett tananyag kereteit. Amúgy azt sem értem, mi a baj pl Francoval, aki kirántotta a trutyiból Spanyolországot. Ja, hogy antikommunista volt? Akkor meg mi a bajod Sztálinnal és Mao-val. Vagy hogy minden elnyomóval bajod van? Mégis 1956-ban a demokraták inkább elfordultak Magyaroszágfelől, és egyedül Franco akart 100ezer katonával támogatást küldeni a szabadságharchoz és ellenforradalomhoz. Persze a demokratiKUSS USA letiltotta... Akkor miért véded ezt a szart, ahol embereket vernek meg, hurcolnak el a vélemémnyükért. Lövik ki a szemük? Hogy miért mentek oda? Hiszen egy demokráciában mindeki szabad, és oda megy, közterületen, ahova akar!
    Miért keresnek bűnbakot a "randalírozók"? Tán ők kúrták el az országot? Tán ők mondták, hogy megvásároltuk Magyarországot? Nem, fletyó, illetve a zsidó Peresz voltak. De ez biztos csak a randalízók agyszüleménye, hogy bűnbakot találjanak.

    Mindegy, főő, hogy te elégedett vagy, aztán elmégy a plázába, veszel fontos dolgokat amiktől több leszel, lenézed a többi embert, aki szeretné, ha nem lopnák ki a szemét is, ha nem késelnék meg egy utcán, ha nem lehetne vele akármit megtennie az eliteknek, úgy hogy aztán rá antiszemitát, rasszistát kiáltsanak. Aki szeretné, hogy amíg tőle elveszik az összes eddigi elég szar támogatást is, ahhoz hogy gyermeket vállalhasson, addig ne adjanak pénzt, lakást a cigányoknak, ne mondják, hogy elöregedik a lakosság, és hozzanak be niggereket helyettünk, és utódjaik helyett. Akiknek a család többet jelent, mint a karrier. De ők konzervatívak, elavultak, megmondta Dobrev Klára is, és a férje majd az Ő szemeik is kilöveti. Csak tudnám miért hívják még Magyarországnak ezt a helyet, ha a ezek az emberek a kissebség, és mindenki más,a csendes, békés többség karrierista világpolgár. Lehetne Internacionália is a neve. És mindenki boldog, nagytudású lenne, és pár évente leadná a szavazatát. És a két szavazás közt, a népfelség elve szerint... KUSSOLHATNA.

    VálaszTörlés
  6. "Hiszen egy demokráciában mindeki szabad, és oda megy, közterületen, ahova akar!"
    hangsúly a _megy_ igén.
    nem dobál, gyújtogat, megfélemlít. megy.
    te például mehetnél.

    VálaszTörlés
  7. "Persze itt erős kéz nélkül is rendben van minden, ezért vagy te is külföldön, és onnan vagy kurvára bölcs, felelős és intelligens humanista

    éljen a fasza derrick logika, yea (ha valaki nincs otthon, akkor vagy meghalt vagy gyilkos, törjük be az ajtaját): külföldön vagy = rohadjon meg a zsidóbérenc gyurcsány aki szétbaszta ezt az országot,lám, lám, te is hogy elmenekültél belőle.

    (arra még nem gondoltál, hogy létezik pl olyan, hogy tudományos ösztöndíj?)

    najó, bocs, megyek rendes fehéremberkedni

    VálaszTörlés
  8. dik má, névtelen!
    szépecsém, mi lenne, ha a magadféle beccék a hibát egyszer magukban keresnék, nem a szomszéd tehenében?
    talán rájönne a világ, hogy nem is olyan rossz ez a hely, mint reklámozzátok.

    VálaszTörlés
  9. Igen, sokféle üzemanyag van...

    És igazad van, elismerem, hogy nem értek túl mélyen a politikához, de épp ezért nem is képzelem, a sok habzószájú idiótával ellentétben, hogy tudom, mi a megoldás.
    Másrészt vannak dolgok, amihez nem kell professzornak lenni, például ha valaki azt mondja, hogy 2+2=4 és nem 5, nem mondjuk neki, hogy ez nem így van, nem vagy matematikus. Ha valaki ordítóan hülyeségeket beszél, azért észre lehet venni...

    Nem gondolom, hogy minden rendben lenne otthon, sőt (de ettől még nem kell talán otthon hátrafelenyilaznom szabadidőmben). De a világon hol van minden rendben? Szerintem neked nem a komcsikkal meg a zsidókkal van bajod, hanem mindennel, kb. a modern társadalommal, ami persze valóban nem tökéletes. De tényleg jobb volt a diktatúrák alatt? A törikönyvek sajnos a diadalmas háborúkat és a hatalmat nagyon vonzóan mutatják be, de lehet, hogy inkább az emberekkel kéne beszélni, akik diktatúrában éltek. Lehet, hogy ha attól kéne félnetek (úgy értem TÉNYLEG kéne, nem csak pánikot keltenétek és apokalipszist vizionálnátok), hogy bármikor elvihetnek, akkor kicsit csöndben maradnátok és nem áhítoznátok könnyes szemmel a dicső diktatúrák után.

    Ja, és amit te elképzelsz, a javak igazságos újraelosztása egy Bölcs Vezér figyelő tekintete alatt, ezt már mintha kitalálták volna sokszor mások... egyszer se működött. De nyilván mindig lesznek rossz nebulók, akik ezer példából se tanulnak...

    Amúgymeg a "nigger" szót használni, cigányozni nagyon-nagyon ciki, nemcsak az általad gondolom "ballibsinek" bélyegezett embereknek, de a magára valamit is adó jobboldalinak is.

    VálaszTörlés
  10. equulibrist: sajnos jiddisül nem tudok jól, kérlek magyarázd magyarul is el, egy egész értelmes mondatban, mit értesz "te például mehetnél" alatt?

    Mo: Tehát mivel te külföldön tudmányos ösztöndíjjal vagy, ezért nincs az ország elbaszva, midnen rendben van? Hiszen van valaki aki nem azért ment el, mert "el lehet menni..." Azt nem értem, hogy hogyan akartok ti rendet, erő nélkül, és ha mégis azt akartok mi bajotok a rendpárti vezetőkkel? Vagy nem is akartok ti igazi rendet. Mert a rendre a természet a legjobb példa, az pedig hierarchikus, nem egyenlősdis. Habár ti a természet megismeréséből is azt hiszitek leigázzátok. Hiányzik belőletek az alázat, mind a természet, azéltal Isten felé is, és épp ezért más ember felé is.

    No, próbálj rendes fehéremberkedni, de nem fog sikerülni ilyen zsidó(s) gondolkodással. LEgfeljebb világpolgár leszel.

    De részemről berekesztem a vitát, többet ér az időm nálatok.

    Ja, és Kertész Imre tehetségtelen.

    VálaszTörlés
  11. hold: magunkban kell keresni, hisz mi adtuk meg a zsidóknak 1848-ban a polgárjogot, és a Galíciai árral sem állt sok magyar szemben. Hagytuk a kunbéla féle magatokfajátkat őrjöngeni, majd a Horthy-féle józsidós, nem teszünk semmit igazán rendbe langymeleg lábvizet is hagytuk, a felelősségrevonások és megoldások helyett. 1956-ban sem kötöttek fel minden ávóst, és a kölkeiket (lám, akkor most veled sem kellene csevegni), és 1989-ben sem volt csak módszerváltás. Azóta meg az egyenlősdi addig fajult, hogy aki magának és családjának szeretne jövőt, és nem egy szűk klikk tagja, akkor megdögölhet, és rászistá is lesz egyből. Mintha az egy szitokszó lenne. Pedig elég egyértelműek a különbségek. Külföldi, nyugati ösztöndíj helyett menjetek inkább Szabolcsba vagy Baranyába... Vagy mind Palesztinába (ti úgy ismerhetitek: izrael) a szeretet és egyenlőség földjére. Ahol minden goj egyenlő a bombák előtt, és akinek nemtetszik, az náczifasizttaholokamutgadó

    VálaszTörlés
  12. Kedves Nevtelen!

    Teged, mint a tipikus magyar szurkevadbarom eme remek peldanyat, orommel koszontelek a kommentelok kozott.

    Megfogott a szorgos zsidozasod, valamint a sztereotip vermagyaros hozzaallas - aki nem egyezik a velemenyeddel, abba golyot, bele a tarkojaba a buzi ballibsi zsido gecijenek, vigye a Duna egesz Bulgariaig, ott meg alban bevandorlo utcagyerekek szarjanak a torkaba a hullajanak, mielott egy torok halaszcirkalo hajocsavarja szetdarabolja ...

    Amiket elmondtal, azok alapjan feltetlenul okos magyar polgar vagy - plane, ahogy Mollyrol velekedsz, mivel nyilvanvaloan budos lovesed nincs rola, meg korvonalakban sem (kiontottem a kavem miattad, ejnye, ugy felrohogtem arrol, szerinted o hogyan es mikepp jar a plazakba).

    Remelem, a sok tolerans es megoldast kereso magyar honfitarsaid kozott meg sokaig kommunistazol, zsidozol, masirozol arpadsavban, monnyonle, kukaborigatas, sirva vigadas. Es akkor ugye ettol automatice helyrezottyen kisse kopottas Karpet-medencenk.

    Akkor ezennel hazifeladat Neked: tessek hazamenni, piszkavasat kezbe, el a zsinagoga ele, lehugyozni, megverni egy kipas kisfiut (ne nagyot, az meg vissza talalna utni), utana rovid seta a parlamentig, tessek autot felgyujtani, monnyonle, basszal be ket kirakatot (van egy tokjo Pick szalami markabolt ott a sarkon a metrokijaratnal, lehet hazavinni is), aztan irany a Hosok tere, gardaavatasnal tessek parolazni es zaszlot lengetni.

    De most komolyan: tudod, a harcos, offenziv hazaszeretet, a "sopredek kipucolasa", meg a nemzeti ertekek beleverese a koztudatba amolyan balkanos vonas, latszik is, merre tartanak ... ezt akarod?

    VálaszTörlés
  13. Értem, tehát már nem tiltunk be semmit, hanem csak ciki lesz! (amúgy a gyűlöletbeszéd törvény épp hogy a szabadság és szólásszabadság nevében be is tiltja, ha egyszer keresztülverik az alkotmánybírákon)

    Honnan tudod, hogy én mit képzelek a javak elosztásáról? Vagy amit te gondolsz rólam, hogy mi vagyok, az névre igaz, de tartalmilag teljesen más, mint te hiszed. De te csak a történelemkönyvekből tanultad azt, hogy a birodalmak rosszak, mert féled kell, hogy elvisznek. Nem tudom tudtad-e, de manapság is kell félniük ettől sokoknak. Talán ha nem a hazaszerető magyaroknak kellene Magyarországon félniük, akkor jobb lenne a helyzet, csak akkor (állítólag) el van midneki más nyomva. ÉS? EZ MAGYARORSZÁG NEM MINDENKIMÁSORSZÁG!

    MArci: te sem voltál sokat cigányok társaságában, azért hiszed, hogy ciki. Kívánom, hogy ismerd meg a "kultúrájuk" valódi arcát is, ne cask a pösti megmondóemberek "szabad és muzikális" dogmáját. Hisz épp a tudományos hozzáállás kellene hogy elvesse a dogmákat (bár a kozmológia kiváló ellenpélda erre), de te mégis klisékben gondolkodsz, és azt hiszed, a másik készen kapta a gondolatai, pedig esetleg korábban ő is elhitte ezeket a kliséket, csak a saját szemének egy idő múlva jobban hitt.

    amúgy a magára valamit adó jobboldali az, aki a fideszre szavaz, aminek a likud a testvérpártja, és az volt a legnagyobb eredményük, saját szavakkal élve, hogy a "szélsőjobbot" visszaszorították. Vagy a jobbik, aki konzervatív létére egy feminista picsával (aki zsidó is) nyomul?

    Kösz, de nem. akkor nem valamit magára adó jobboldali vagyok, csak Magyar.

    Egy vic::

    Mije fehér a négernek:


























    A gazdája

    VálaszTörlés
  14. Rijastaad: vagy mi a fittyfene a neved: te legalább ennyira nem találtál kijelentéseddel, mint én mollyról. De ennek ellenére nem csak a balkános vonás, hanem midnen normális helyen a söpredék ki van söpörve. Vagy azért ellenzed, mert te is közéjük tartozol? Na ezért nem szeretek zsidósokkal vizátni, mert mindig ilyen alapvető önjellemzésekkel állnak elő, és aztán úgy csinálnak, mintha a vitapartnerük lenne a hülye. Vigyázz, mert kisöprünk, ha eljött az ideje!

    VálaszTörlés
  15. dik má, névtelen!
    na, újra: én ungarische suttyó vagyok, metéletlenül, hazai pályán, csak és kizárólag, mert bitangul szeretem e földet, ahol néha szívok, de hibát sosem másban keresek, hanem a saját dolgaimban, gondolkodásomban, életmódomban. a magadfajta barmok meg folyamatosan azt lesik, a másik, legyen az légyen büdös cigó, vagy paraszt magyar, esetleg - csak a te kedvedért - metélt köcsög, mit, hogyan csinál, mije és miért van neki, meg ki tehet róla, hogy neki más/kevesebb és egyéb van... az, hogy bármelyiktek tükörbe nézzen, ahhoz bizony erősen hibádzik az önkritika, meg az alap felelősségvállalás.
    az agyról nem beszélek, mert az ész itt leginkább arra van, hogy a szintén magadfajta beccéket okosan összeugratva, mű-feszültséget szítva remekül élősködjön a továbbra is magadfajta farkakon, míg jót röhög az álintelligens koholmányokon, amiket összehordtok.
    de tetszik, hogy lezsidóztál, mert nem bírtál más kategóriát találni. ;)
    sajnos nem vagyok. akkor jóval többem lenne és nem fárasztanám magam, hogy felvilágosítsalak, mert úgyis nekem hoznál hasznot. így marad a hálátlan kívülálló szerepe.

    VálaszTörlés
  16. sajnos én egy csekéky értelmű medvebocs vagyok, de ettől még hazaszerető.
    "Talán ha nem a hazaszerető magyaroknak kellene Magyarországon félniük"
    én kérem szépen nem félek. szeretem a magyar kenyeret, sajtot, túrórudit. az alföldet, a dombokat, sopron, eger utcácskáit, az ízes tájszólást és folytathatnám. Igen. Vannak bajok, de a hazaszeretet egy dolog, és az ÉSSZEL, fontolva haladás megint egy más tészta. de egyikhez sem hinném, hogy az észen/szíven kívül más kellene.
    szeretem.
    idealista szóltam. uff.

    VálaszTörlés
  17. gratulálok te vagy az ideális szarválasztó!!!! Vastaps és örömhullám!!!!

    senki nem hibás,csak te? Jó akkor légyszives akaszd fel magad. Áldozd fel magad a köz oltárán és akkor mindenkinek jó lesz.

    VálaszTörlés
  18. szegény, szegény névtelen. iszonyú pocsék lehet ilyen keserűen, gyűlölködve élni.
    őszintén megsajnáltalak.

    VálaszTörlés
  19. Névtelen Barom!

    "Hiányzik belőletek az alázat, mind a természet, azéltal Isten felé is, és épp ezért más ember felé is."

    Igen, te vagy alázatos és keresztény, aki lőni akarsz másokat. Olvasgasd a Bibliát, bár nem hiszem, hogy megértenéd.


    Mi nem sértegettük a rokonaidat. Te köcsög.
    Itt fenyegetőzöl, hogy kisöpörsz, kiirtasz? Kinek képzeled te magad?


    Ha valaki ellentmond, már zsidó. Okos érv. Én például nem vagyok zsidó. Te viszont rettenetesen buta vagy.

    (Mennyire óvodás már ez a "zsidós" szóhasználat, beszarok.)

    A szövegértés nem erősséged, mindketten leírtuk, hogy nem azt gondoljuk, hogy minden rendben van.én szó szerint is. De nyilván nem figyelsz te érvekre, iróniára, csak fröcsögsz. Kéne neked egy nő lassan, vagy én nemtom mi a bajod. Kívánom hogy így öregedj meg, gyűlölködve, habzó szájjal magyarkodva. Vidám lesz. Te fasz.


    "menjetek inkább Szabolcsba vagy Baranyába"

    Menjél te, lakjál jurtában, tarsolylemezről edd a magyar szalámit! És Jézus nevében erőszakoskodj. Bár inkább a kisegítőiskolában lenne a helyed, vagy a bolondokházában.

    VálaszTörlés
  20. egyetértek marcival.
    és kérlek ne írj ide többet, mert kifejezetten dühít hogy mennyire buta és agresszív vagy. ha legalább méltó vitapartner lennél, de nem, mert tényleg nem érted ami írva vagyon.

    VálaszTörlés
  21. Kedves Nevtelen - megkerlek, ujra olvasd el, amit irtam, akkor talan rajossz, kakiba leptel mar az elso kanyarnal es meg orulsz is neki.

    Nem ert velem egyet = maskepp gondolja = zsido = meghalsz.

    Tovabbi tartalmas eletet kivanok, ertekes ember vagy! Buszken mutatnalak be sok helyen, milyen is az igazi, magyaros virtusos magyar - tuti fizetnenek erted. Nemi extra felarat lehetne elkerni a ketrecrazos-kakidobalos performanszon, amint David-csillagot latsz.

    Valts karriert, a szorakoztatoiparban aknazd a tehetseged - masoknak mar sikerult, mutasd meg a sok gagyinak, ki az igazi magyar!!

    Drukkolok

    VálaszTörlés
  22. Varjal mar, most esik le - ocsem, Ball, Te vagy az?

    Az ezoterikus naci visszatert? :D

    VálaszTörlés
  23. mert ti tudtok......
    nyalogassátok sebeiteket.....és bocs,de én nem vagyok lezbikus,páromnak meg vagyok én..... ugyebár egyértelműen észrevettétek,hogy ketten vagyunk.Lőni én akarok. Ja ,hogy nem írtuk oda és nem jutott el az agyatokig??? Bocs.

    Megfogadjuk barátunk tanácsát: "Sétállunk tovább,nevetünk" mást úgysem lehet ....


    mojj:nekem 100szor nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életem van mint neked(olvasottak alapján) Csak dühít ha faszságokat hordanak össze az emberek...

    félelmkeltve élni nehezebb lehet :P Bár azért jár kárpótlás...
    Marci: olvassad el az ószövetséget is. Mellesleg Jézus is Ostorral tiszította meg a templomot...

    amúgy tanulságos volt megtudni, hogy az egyél magyar szalámit a legújabb szitok. Jönnek a mélyből a szarmagyarok? Szájukban szalámi? Ezért még Kossuth-díjat kaphattok ti is!

    VálaszTörlés
  24. ha már így rákérdeztél, te névtelen, szerencsétlen véglény:
    te például mehetnél a picsába, ahelyett, hogy itt hőbörögsz, mint lófasz a vízben.
    valami olyan elképesztően buta vagy, bár energiát termelnél vele... szinte sajnálom, hogy nem tudjuk rád kötni Paksot, jövő karácsonykor is világítanál nekünk.

    mellesleg nem vagyok zsidó, én csak baszok velük.

    VálaszTörlés
  25. En itt befejeztem, mert a csucson kell abbahagyni :) Es Ball: Marci es Molly jobb emberek, mint Te. Nem kicsit, nagyon :)

    Jobbtol nem szegyen kikapni - atomfizikus az egyikuk, a masikuk meg tobb konyvet olvasott, mint amennyivel te pultitust epithetnel magadnak a Hosokon gardaavataskor.

    Ez van. Egyet tehetsz meg: mutass nemi ertelmet es meltosagod maradekat osszekapva szerintem tisztessegesebben maradhatsz csendben.

    VálaszTörlés
  26. leZbikus?
    kérlek írj(atok) még.

    VálaszTörlés
  27. "nekem 100szor nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életem van mint neked...Lőni én akarok."

    hát igen, zsidót lőni általában a boldog, kiegyensúlyozott emberek akarnak.

    továbbra is szánlak.

    VálaszTörlés
  28. Rij: kiemelkedően intelligens névtelenünk (névtelenjeink esetleg) biztos, hogy nem ball, btw tök mindegy szerintem, hogy ki mivel foglalkozik és mennyit olvasott, nem ez határozza meg a "minőségét".
    meg aztán nem érdemes "ki a jobb ember"-játékot játszani zsidófalókkal. (itt a zsidó helyére bármit beírhatnék. lezbikust mondjuk:D)

    VálaszTörlés
  29. Ertem en, csak megprobaltam hatni ra a kozege nyelven - tobb-jobb, regibb-jobb, magyarabb-jobb, satobbi.

    Es igaz - Nevtelen mester atomfizikuskent, agyonolvasva sem tenne ra sok lapattal egy fejberugott hintalo ertelmi szintjere.

    VálaszTörlés
  30. fejberugott hintalo ertelmi szintje:DD

    hangosan röhögök

    VálaszTörlés
  31. mosmár amúgy csak azt nem értem ("valaki magyarázza el nekem mintha hat éves gyerek volnék), hogy ez a kedves névtelen család mi a francnak olvassa egy boldogtalan, plázába járó zsidó(bérenc) (molly) blogját? őszintén érdekel.

    VálaszTörlés
  32. szóval még mindig dik!

    nem is szavaztam még soha. nincs kire.
    ja, közben elmentem felkötni magam, miután vállaltam a bűnöket, de azt mondták, nem kellek, mert megváltónak túl agresszív vagyok, így visszaebrudaltak.
    de azért elgondolkodtam rajtad. ilyen véresszájú hazafi az szokott lenni, akiben tombol az elfojtás. mondjuk elhagyott a nőd, vagy vertek kölökkorodban és nem tudtál egy ilyen erős traumát feldolgozni? előfordul. az indulatok meg meglovagolnak benned minden demagóg és fülbemászó ideát, hogy aszongya, jobb nekünk a másik nélkül. de ez nem igazán állja meg a helyét. elmesélek egy történetet.
    mikor kábé annyi lehettem, mint amennyinek gondollak, akkoriban fizettek nekem, meg pár embernek, hogy senki se szórja a csikket a tánctérbe, meg ne verje be a másik fejét, meg ilyen apróságok. volt ott mindenféle náció, meg ember is. (!) aztán ugye volt buli, mikor a cigók beittak és előkapták a dikót. na akkor kipofoztuk őket, a fajtád tapsolt és jöttek haverkodni. aztán máskor meg a zsidó kölkök rugatták a mergát és törtek az ablakok a kavicstól, meg a belévágott üvegektől. őket is kipofoztuk, a fajtád meg tapsolt és jöttek haverkodni. ugye akkor már nem nagyon volt a szomszédon kívül idegen a buliban, aki balhézna, de mégse volt ám béke. mert akkor a fajtád beivott, elővette az acélbetétet és őket is kipofoztuk. érdekes módon egyedül ők ordították, hogy ellenség vagyunk, meg szar népek, mert magyart verünk. na, ezért megint kipofoztuk őket és itt tanultam meg, hogy ritka ocsmány, gerinctelen fajta vagytok, akiknek mindegy, kit, ha basztathat. és ennek oka valószínű, valami elnyomott, érvényesülésre törekvő érzés, amivel sosem mertetek szembenézni. szóval, még gyávák is vagytok. névtelen.

    VálaszTörlés
  33. a nagyonnagy magyarok tanuljanak meg először helyesen írni az édes anyanyelvükön
    (sétállunk, kissebb, lezbikus stb.)

    nem, a szalámi nagyon király, nem úgy értettem

    vannak kulcsszavak, amikre kattantok, mint egy idomított kutya:
    zsidó, nemzeti, komcsi, REND (de milyen rend? erről már nincs elképzelés, de rendnek kell lenni, irgumburgum), keresztény, család, ballibsi és társaik.

    és bocs, ha enyhén szólva nem tartom szimpatikusnak azokat az embereket(?), akik egy vitában kb. a második mondatnál ott tartanak, hogy kösse fel magát a másik, ha meg valaki ellenkezik velük, akkor meg nyilván zsidó, cigány, vagy legalábbis "zsidósan" gondolkodik (hihi), ezzel minden el van intézve, szinte irigylem bájosan egyszerű világképeteket.

    meg valahogy azokra se nézek fel, akik ide-oda akarnak lőni embereket, bocsánat. attól még magyar vagyok ám, bár látom,ezt sehogyse sikerül megértenetek.

    de én csak egy felelőtlen ember vagyok, mert nem akarok másokat gyilkolni és autókat gyújtogatni "felelősen", ahogyan ti. előre hát, legközelebb ott legyetek ám, ha néhány suhanc randalírozik (és a fehérmagyarszegényember kocsiját felgyújtják, szerinted válogatnak?) remélem, elkapnak és jól seggbetosznak azok a "szemét rendőrök". Ámen.

    VálaszTörlés
  34. hoppá, ballról kiderül, hogy zsebnáci? ez igaz?

    akkor ez jobb, mint a kedvenc teszvesz-linkem :D

    (ha mégsem, akkor sorry, akkor az a jobb)

    VálaszTörlés
  35. nem, ball tuti nem zsebnáci (pusztán kissé monomániás és konfúz ezoterikus), ez szerintem tök egyértelmű, vö kommentjei stílusát, ékezettelenségét, témáját a zsidózós baroméval, szóval smart, sajna marad a tesz-vesz

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.