szerda, június 10, 2009

"ez egy igen igen kemény, kemény világ"

From: AK
To: GD
Sent: Wednesday, June 10, 2009, 11:52:08 AM
azt álmodtam, hogy a Fanni többször elszökik és mindig elmegyek érte egy Rákóczi úti ruhaboltba (!) és ahogy megyünk visszafelé, szembejössz és söpröd az utcát, de valami iszonyú fennhéjázó köcsög fejjel, mintha ez valami kurva nagy meló lenne

From: GD
To: AK
Sent: Wednesday, June 10, 2009, 6:11:23 PM

omg...

de szar az imidzsem nalad. fennhejazo kocsog, akinek meg a munkaja is szenny... asszem ideje uj allas utan neznem. ;) de meg mindig jobb egy ilyen alom a remalmaidnal.

Apropó munka: ma, négy hónap elteltével kissé indulatosabb hangnemben követeltem a nyomorék (gyk.: nagyon kevés) fordításpénzemet és a kedves fickó, aki azelőtt gyakorlatilag udvarolva bízott meg idióta számítógépes játékok szövegkönyveinek fordításával és biztatott, hogy fasza lesz együtt dolgozni, mer minden munkát nekem ad majd, blablabla, szóval ez az igen kedves úriember, miután felszólítottam, hogy ugyan legyen szíves végre utalni a pénzem, egyszerűen letiltott a skype-ról.
Komolyan mondom beszarok. Aztán pedig felnyomom az egész elbaszott kft-t az APEH-nél, mer persze feketén dolgoztam nekik fillérekért; oké, nyilván engem is megbüntetnek, de a kurva életbe már, hogy bármit meg lehet csinálni ebben az országban, az eszem megáll.

3 megjegyzés:

  1. szerintem az hogy kb 30000 ft-ból nem adóztál, annak büntetése elhanyagolható a szemét köcsög kiírtása mellett.

    te, kezdünk agresszívak lenni.

    VálaszTörlés
  2. ó, én mindig nagyon agresszív voltam...btw ennél gusztustalanabbat nem tudok elképzelni, de amúgy szerintem az apeh mindig öt forintokért büntet egymillióra magamfajta szerencsétleneket, az ilyen káeftéző szarkupacok meg közben vígan élik világukat

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.