hétfő, december 20, 2010

"dobd ki a régi életed"

Marcitól indiai templomi kirándulást, futócipőt, egy macskás párnát és lakberendezési tárgyakat, újdonsült indiai barátainktól hinduizmus gyorstalpalót, fülbevalót, indiai kaját, csokit, pozitív energiát, kedves gyermekeimtől pedig hat és fél órát kaptam az éjszakából, etetés nélkül.
Ma délután karácsonyi ajándékokat vettem egyedül és nem tudom, hogy a sok karácsonyi daltól, a boltban kapható iszonyatos mennyiségű dísztől, a karácsonyi csomagolópapírral rohangáló emberek látványától vagy attól, hogy kicsit fázni kezdtem a pulóveremben a taxira várva, szóval nem tudom mitől, de a lényeg, hogy végre valahára karácsonyi hangulatom támadt...és persze rettenetesen elkezdett hiányozni az anyám. Meg a behavazott körút éjszaka. Egy forralt bor a Blahán. Egy génkezelt Rigó Jancsi a Móriczon. Egy mozi Dével. Az éjszakai mise Dével. A tesómék. Egy buli a tesóméknál. A régi lakásom. A régi énem. A régi életem.
Minden szép és jó, de kicsit hadd gyászoljam az elmúlt 35 évet...mert most már soha semmi nem lesz ugyanolyan mint volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.