kedd, január 17, 2012

Teen Mom, ikrek, sok pénz, Ernőke

És ha már pletykaújságok, akkor reality is: Teen Mom, egész pontosan.
Azt olvastam a pletykaújságomban, hogy az egyik - egyébként ikerlányos - teen mom már megint terhes; természetesen egy olyan fickótól, akit öt perce ismer, nagyszerű, gratulálok.
Ez még nem is lenne annyira érdekes, de a csaj már megint ikrekkel terhes...az újság pedig azt állítja, hogy akinek kétpetéjű ikrei vannak, annak négyszeres az esélye, hogy újra ikreket szüljön (nesze neked, Ernőke - Ernőke a képzeletbeli kisfiam neve, a harmadik gyereké; jobb híján* Marcikát hívom így - nagyon illik rá egyébként, olyan kis századfordulós úriember feje van).
Ugyanebben a cikkben arról is írnak, hogy milyen iszonyú anyagi teher ikreket nevelni és a számok tényleg elég durvák: két gyereknek egy évre elegendő pelenka kb. 2500 dollár (kb. 600 ezer forint), illetve tápszer és egyéb babakaja (tegyük hozzá, hogy itt kevesen szoptatnak vagy főznek) kb. 3600 dollár (kb. 880 ezer forint).
Hát, hát...Pedig már megint folyton gyereket akarok, Marcinak nagy komolyan be is jelentettem valamelyik este, de ő nem akar, aszongya itt van nekem már kettő, tessék azokkal babázni...



*utólag vettem észre, hogy már megint félreérthető vagyok, nem, nem jobb híján, hanem egyelőre, Marcika csuda jó, imádom, mielőtt félreértenétek, persze, tudom, freudi elszólás, stbstb. még jó hogy nincsenek kommentek, huh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.