szerda, január 30, 2013

blogger

Az történt, hogy kineveztem a versenyből. 
Több okom is van, egyrészt, mert olyan szánalmasnak éreztem ezt az egészet, miután az egész napot végigbőgtem - a Nők Lapjának napsugaras, tündibündi, kilencvenhárom gyereküket kuglóf illatban nevelő anyukák kellenek biztos, én meg jelenleg egy torzonborz, félőrült hárpia vagyok, meg egyáltalán: kit érdekelnek ilyen versenyek, mikor a maradék energiáimat kell valahonnan elővarázsolnom. 
Aztán az is az okom még, hogy a kutya se szavazott rám - mondjuk lebuktatok, mert a blognak úgy tízszer annyi olvasója van, mint ahány szavazatot kaptam, tehát nyilvánvalóan egy csomóan katasztrófa turistáskodni járnak ide - ami oké, én megértem, az anyám is mindig mondogatta, hogy engem vagy nagyon utálnak, vagy nagyon szeretnek és azért az a helyzet, hogy mindig utálókból volt több -, vagy nevetségesnek ítélik a blogversenyt, vagy nem vagyok képes jól marketingelni magam (ez biztos, ez  a másik, amitől rosszul vagyok, most mit tukmáljam itt magam, az annyira gyermeteg), vagy nincsenek a fészbukon, vagy ilyesmi, de a lényeg, hogy semmi kedvem hatszázkilencvenediknek lenni, mire jó az? Az olyan ciki, háddenem?
Aztán meg mit keresek én egy nőklapjás izében, de tényleg? Ezen a blogon is sokszor írtam borzalommal V. Kulcsár Ildikóról meg a Szegőről, hát miért is kéne nekem egy ilyen irányultságú társasággal bármit csinálnom? Aztán meg még az is van, bevallom, hogy van egy blog amit nagyon tolnak, de én meg, hát, khm, hogy is mondjam nőklapjásan...őőőő...szóval az a blog nem az én világom (nem nőklapjásan rosszul vagyok az alpáriságától) és biztos savanyú a szőlő, de ennek ellenére nincs kedvem vele versenyezni.
Hát így.




PS.: És képzeljétek, olyan kedves biztató leveleket kaptam, hogy megpróbáltam visszaállítani a kommenteket, de nem megy, egyszerűen ebben a blogban nem lehet kommentelni a blogger szerint sem és kész. 

16 megjegyzés:

  1. Amúgy nagyon örülök, hogy lehet, mert legalább néha írhatok neked, amikor nagyon akarok, de az emailhez lusta vagyok:)
    Szóval én mindennap olvaslak, és asszem szavaztam is rád, de! Azért az ilyen túl életszagú blogok hidd el nem lesznek sosem túl népszerűek, akkor sem, ha pl én csak ilyet szeretek olvasni és a blogversenyt egyébként is hülyeségnek tartom ...
    Még talán annyit,hogy meglehetősen ügyesen nagyon sokáig bírtad, hogy nem "feküdtél össze" a gyerekekkel:), én az elsőnél 10 hónapos korában adta fel az elveimet és onnantól legalább aludtunk is. A lányok pedig mindig akkor kerültek be az ágyunkba amikor a kiságyból át kellett volna szokniuk a saját nagy ágyukba és az valahogy egyiküknek sem ment.Így nálunk az volt a trendi, hogy egy darabig ott aludhattak el nálunk, aztán szépen a helyükre vittük őket. Most épp Flóra csinálja ezt. Nálunk alszik el 8 körül, aztán átvisszük és reggelig durmol a helyén. És még csak az sem kell, hogy mellé feküdjünk, neki elég az elalváshoz a mi ágyunk és a "szagunk".:)- és ez így rettentő kényelmes nekünk is.

    Kitartás, te is megtalálod a megoldás kulcsát a ti jó alvásotokhoz, de csakis kompromisszumokkal - sajnos -:)

    VálaszTörlés
  2. hát igen, az már látszik, hogy az eddigi elveimet legalább átmenetileg fel kell adnom...

    VálaszTörlés
  3. Láttam, h indultál, de bevallom, még nem jutottam el odáig, h bárkire is szavazzak. (Azt hiszem ezek után már nem is érdekel a dolog.)
    Sajnos ezek a versenyek nem a magunkfajtáknak vannak kitalálva. (Hanem pl annak, aki lényegében ugyanazon megy át, mint te / mi, de ügyesen kuglófszagúnak tünteti fel az életét. Azt meg senki nem nézi, hogy mi a valóság... )
    Én szeretem a blogodat!

    VálaszTörlés
  4. Senkire sem szavazok, balgaság az egész.
    Van kedvencem, hogyne lenne.
    De!
    Minek blog villogást/villongást/ kreálni.
    Téged néha szeretlek, néha az idegeimre mész, olyankor szeretnék felülni egy gyorsra, hogy gyerkőceidet kicsit lekapcsoljam, azaz, hogy kikapcsolhass.
    Rengeteget nyafogsz, gondolom rád férne egy-két-sok alapos szundi.
    Nálunk is dúlnak a kórok, két unokámat és anyjukat is letaglózták a "bajok".

    Gyógyulást!

    VálaszTörlés
  5. hát kérlek, ez a blog itt éppen a nyafogás miatt született - mert itt lehet (bár tudom, hogy amint kommentelni kezdenek az emberek, akkor már be kell fogni)

    VálaszTörlés
  6. egyébként meg miért balgaság blogokat versenyeztetni? ilyen alapon nagyjából bármi balgaság.

    VálaszTörlés
  7. Én meg most jól megsértődhetnék. Mert szavaztam rád! És te meg kiléptél! Skandallum!!!! (Nem )

    VálaszTörlés
  8. Azért tartom balgaságnak, mert szerencsére más-más értéket hordoznak.
    Miért mérném össze a Te igen realista írásaidat az ékszerkészítőével, akitől megtanultam milyen alapot vegyek egy saját gyűrű készítéséhez, avagy, aki eszembe juttat egy,egy régi praktikát?!
    Avagy képeivel elröpít oda, ahová sosem fogok eljutni.
    Éppen a sokszínűség a blogok értéke.
    Több kedvencem is lehet, de az is lehet, hogy
    legjobb még várat magára.
    Én is teszek fel ezt, azt, de nincs időm és értelmét sem látom, hogy több energiát fordítsak a "legségre"....
    Szép napot nektek! Itt most ragyogó tavasz bolondítja szívünket!
    Ideig, óráig...

    VálaszTörlés
  9. Én se szavaztam még senkire - pedig isten bizony akartam rád, de olyan zaklatott megint az életünk, hogy egyszerűen kiment a fejemből... á, béna vagyok.

    VálaszTörlés
  10. Szavaztam is, olvaslak is :-) Egy ilyen versenynek akkor lenne értelme, ha kategóriák lennének, bár lehet hogy még akkor sem, képtelenség lenne átolvasni ennyi blogot, így csak azokra szavaz az ember akiket ismer, közben lehet hogy lenne még 10 másik aki tetszik. Arra viszont pont jó, hogy új kedvenceket fedezhess fel, vagy téged megismerjenek.

    VálaszTörlés
  11. ja, hát nem szemrehányásból írtam amit írtam.

    VálaszTörlés
  12. A szavazokra klikkolva kozlik velem, milyen adatokat fognak kinyerni rogvest a FB profilombol. Muhaaahaa. Most akkor blogok versenyeztetese vagy primko adatgyujtes... Biztos en gondolom tul persze. Masnap, mikor kifaroltal az egeszbol, nalam helyreallt a rend az univerzumban.

    VálaszTörlés
  13. úgy látom ez a verseny nektek derogált leginkább;)

    VálaszTörlés
  14. Kihagytad a "lehetőségek" közül, hogy lehet, hogy valakit csak szimplán az zavar, hogy az egész össze van gyógyítva a fb-al. Nem szokásom lájkolni, sem megosztani dolgokat, ezért a szavazást is inkább kihagytam. Talán még többek is evégett.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.