csütörtök, június 13, 2013

"betegbeteg"

Egy, csak egy hetet kérek mindenféle betegség meg rejtélyes kiütés, szemváladékozás, köpés, hányás, fosás, csípés, vérzés, folt, seb, esés* nélkül, istenem, olyan szép lenne. 
Marcusnak állati ronda csalánkiütése van az egész testén, szegény nagyon vakarja is, én meg persze jó szokásomhoz híven betegre aggódom magam, bár fel nem foghatom miért vagyok ennyire mimóza, minden betegségüktől teljesen kiborulok, rémes ez, bezzeg az anyám, ő sosem aggódott, pedig lett volna miért, a mi családunkban kacifántosabbnál kacifántosabb pszichiátriai betegségek meg egyéb problémák voltak, de az anyám, a bástya, ő csak éldegélt nyugodtan és mondogatta, hogy majd elmúlnak a bajok. Aztán meg jól belehalt az elfojtásba, ugye. Hát nem tudom hogy is kéne ezt jól csinálni.



*takony és köhögés, jézusom, a taknyot és a köhögést kihagytam. Bár ezek már valahogy olyan egyértelműek és kábé olyan természetesek, mint az, hogy két szemük van.

3 megjegyzés:

  1. Jól csinálni nem lehet, csak túlélni... és egy pár év után már lesznek tuti szereid mindenre mint a calcimusc ampulla, a cink rázó keverék, a cataflam csepp, a cetirizin, és a bizmutos kanalas orvosság (hasfogó) ... és majd ezeket mindig mindenhová viszd ha utaztok és egy kicsit nyugisabb leszel. Remélem kiderül mitől lett Marcus olyan pöttyös, nem evett túl sok epret? Vagy gumicukrot? - Flóra Karácsonykor a zselés szaloncukortól lett pöttyös...
    Pötty= calcimusc + cetirizin :)

    VálaszTörlés
  2. nem, fogalmunk sincs mitől van, de kapott antihisztamint, csak sajnos hiába, egyre rosszabb, már hőemelkedése van, pocsékul aludt és szegény egész nap sír, hogy nagyon viszket, borzasztóan is néz ki, teljesen odavagyok. megyünk az orvoshoz délután.

    VálaszTörlés
  3. (a gumicukor meg szerintem az ördögtől való, sosem adnék neki:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.