kedd, július 23, 2013

Feljegyzések a dagadtak házából vol.354678239

Az a baj, hogy ha túl jó zenéket hallgatok, akkor ilyen* leszek, ami rengeteg energiát emészt fel. Cseles dolog ez a futás: az egész egy nagy vékonyjég. Folyamatosan lazítani kell, mert ha bármi is befeszül, akkor az ember túl sok energiát használ és fáradni kezd, ugyanakkor ha túl laza vagy, összeesel. 
Aztán nagyon kell figyelni befelé, de nem annyira, hogy elkezdj megdögölni és hallgatni az azonnal meg akarok állni, elég volt, fáradt vagyok, fáj hangokra, mert olyankor el kell kezdeni nézni a tájat, meg a sétálókat meg a többi futót, meg a kutyákat, szóval egyszerre kell összpontosítani befelé meg kifelé is, kemény meló.








* szerettem ezt a filmet és Brad Pitt igazán meggyőző ősbunkó, mondjuk bevallom, nem nézek ki belőle sokkal több agyat amúgy sem, bár Angelina Jolie nem tűnik agyhalottnak - ugyanakkor ronda tetoválásai vannak és egy pisze orrú férfival él együtt, hümm, nehéz ezt megítélni ezek fényében.

6 megjegyzés:

  1. Ma fejeztem be a futást megint:( - kinyírtam a térdem, lépni is alig bírok. Kiakadtam, nem akarok dagadt, öreg rokkant lenni... szomorú, szomorú.

    VálaszTörlés
  2. hogy en mennyire utalok futni. nem is szoktam. en inkabb dietazom....

    VálaszTörlés
  3. Én megadtam magam az enyészetnek, sportolás helyett vettem zsírégetőt. Máris könnyebb lettem 6000 Ft-tal.

    VálaszTörlés
  4. hát nem tudom, én mozgás nélkül ehetek bármilyen keveset, nem fogok fogyni. mozogni kell, nagyon fontos, egészséges, boldogít, stbstb

    VálaszTörlés
  5. en ha 1200 caloriat tartom per nap akkor siman fogyok. mult heten fogytam 3.5 lbs-t... mozgassal nem fogyok, max jobb a kozerzet. embere valogatja.

    VálaszTörlés
  6. igen, de ha nem mozogsz, akkor löttyedt leszel (és izmot is veszítesz), meg aztán nem mozogni nem egészséges. szerintem együtt kell a kettőt, máshogy nem működik a dolog.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.