hétfő, július 08, 2013

"Mit csinálsz, mosogatsz? Buzi-e vagy? Te nem ütsz vissza? Buzi-e vagy? Tetszik ez a szám? Buzi-e vagy? Nem voltál katona? Buzi-e vagy? Az anyáddal laksz? Buzi-e vagy?"

Ja, igen, melegfelvonulás-ügyben meg változatlanul ezt gondolom a magyarok borzalmas hozzáállásáról. 
Mondjuk úgy sokkal nehezebb nem agyvérzést kapni ettől az egésztől, hogy az ember két évet töltött Amerikában ultraliberális ismerősök között (ti. bulikon sokszor arról folyt a diskurzus, hogy az adott baráti meleg párok mikor házasodnak).

3 megjegyzés:

  1. Én is hányok ettől a hozzáállástól. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért zavar egyes embereket az, hogy vannak olyanok, akik a saját nemükhöz vonzódnak??? Magyarországon az elfogadást sokan nem ismerik. (És ez nem csak a szexuális beállítottság terén van így, egyes anyukák attól pánikba esnek, ha a szegény tökéletes gyereküknek látniuk kell egy fogyatékost, juj, hát az meg még elkeserítőbb, ha a tökéletes kisgyermeknek van speckó csoporttársa, mert szegény pára integráló oviba íratódik be...)
    Ja, és szerintem azok a nagyon kemény legények, akik tüntettek a felvonulás ellen, nagy valószínűleg néztek már leszbi pornót... Oké, tudom, hogy az abban szereplők többsége nem leszbikus, de akkor is, kicsit álszent dolognak tartom, hogy ott arcoskodnak és bunkóznak ezek a nagyon f*sza lények. Nemrég olvastam, hogy még a mai világban is van olyan csoport, vagy megmozdulás, vagy nem is tudom, mifene, ami azzal foglalkozik, hogy melegeket nevel át... Gondolom mekkora sikerrel. :D Áh, fú, de felhergeltem magam. Az emberi butaság és gonoszság fájna, jaj de sokan üvöltenének.

    VálaszTörlés
  2. Engem is elkényeztet ebből a szempontból az elfogadó kis Dánia, ahol az egyik, a volt szomszédságunkban lakó pár két nőtagja boldog házasságban élve nevelgette a két gyönyörűszép, ugyanazon spermadonortól két év különbséggel született kisfiát. És ezen senki sem lepődött meg. Mert nem egyedi. Ja, és itt akár templomi esküvőt is tarthatnak.

    VálaszTörlés
  3. Lányom (16) hozzászólt egy oldalhoz, ahol valami tajmagyar kirakott egymás mellé két fotót, az egyiken egy nyakig begombolt pirospozsgás faluszépe, a másikon egy jóképű "más" és hogy most melyiket választanád, vagy valami ilyesmi szöveg. Kitiltották. ennek ő örült, csak azon rágott be hogy erről még beszélni is gyá... ehhh... ostobák!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.