szombat, április 09, 2011

hímnem, nőnem

És a férfiak szoktak lelkizni is ha együtt vannak?
Hát...nem nagyon.
Ja, igaz, a férfiaknak nincs is lelke...


Marci tegnap megint az új barátaival lumpolt. Egy ideje azzal cukkolom, hogy nekem mindig van valami homoerotikus a férfi barátságokban. A nők, az tiszta sor: ők mindig utálják egymást, akkor is, amikor állítólag nem. De a férfiak...ők igazán barátkoznak. Na jó, persze olyan férfiasan, női szemmel kissé hidegen, csak az együtt űzött tevékenységekre koncentrálva, de mégis: köztük sokkal nagyobb az összetartás, a lojalitás, aa...szeretet.

12 megjegyzés:

  1. mivel szeszélyes vagyok, ezért most éppen lehet kommentelni, de egyáltalán nem biztos, hogy én magam nagyon fogok itt válaszolgatni, meg magyarázkodni, majd meglátjuk, szeszélyfüggő. persze az is lehet, hogy öt perc múlva már nem lesznek kommentek. mivel szeszélyes vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy lehet és kapcsolatba lehet kicsit lépni veled :)
    Olvaslak,szóltam hozzá képedhez.
    Évi,Pécs

    VálaszTörlés
  3. ..férfi a nőben, nő a férfiban érzi jól magát...

    VálaszTörlés
  4. Ühüm, és simán lehülyézik egymást sértődés nélkül , sőt el is fogadják egymást hülyének, mi meg hát nem igen ...

    De örülök, hogy lehet írni neked!

    VálaszTörlés
  5. szia molly, én is örülök a lehetőségnek..
    épp ezért muszáj beszólnom: nem mindig utáljuk egymást.


    frénia

    VálaszTörlés
  6. nem, persze, nem mindig. de majdnem mindig. és persze a férfiak között is van egy rakás őszintétlen pletykás seggfej.

    VálaszTörlés
  7. Minek válaszolsz egyáltalán az ilyenekre. Ez a magyarázkodási kényszer szüli azt az érzést az olvasóban, hogy sebezhetö vagy és erre ugranak a károgók.

    VálaszTörlés
  8. muszáj megmagyarázni dolgokat mikor félreértik és félremagyarázzák - nem sebezhetőségből, hanem idegrohamból fakadóan:)

    VálaszTörlés
  9. Le a kommentboxokkal! èn nem szeretem a kommentboxokat. Minden jöttemnt idióta belepofáz. (pl. én)

    VálaszTörlés
  10. sokáig nem lehetett itt kommentelni, nekem is elegem lett a kommentekből. de most hirtelen úgy döntöttem, hogy hagyok egy kis teret a belepofázóknak...aztán majd biztos megunom és idegesíteni fog és akkor majd nem lesz megint. így megy ez.

    VálaszTörlés
  11. Akkor én gyorsan dicsérlek kicsit, hogy meg ne gondold magad:
    nagyon szeretem, ahogy írsz, a babák pedig mesések! Még-még képeket róluk, meg, hogy mit csinálnak, mit szeretnek... eddig nekem úgy tűnt, hogy szinte mindenben különböznek:)
    üdv: frénia kölke

    VálaszTörlés
  12. frénia kölke:) te vagy a Lili? a képek alapján nagyon hasonlítasz az anyukádra, szépek vagytok. remélem jól emlékszem a nevedre...köszönjük a szépeket, még a macskát is kellett volna dicsérned:) ja, róla nincsenek képek, na jó, megbocsátok.
    Marcika meg Léna, hát...igen, eléggé különböznek, Léna izgága és nyughatatlan, Marcika meg megfontolt, nyugodt (olyanok, mint én meg a tesóm). hogy mit csinálnak? hát, most éppen vadul markolásznak mindent, aztán a szájukba gyömöszölik, majd eldobják...sokat mozognak, leesnek az ágyról néha, Léna nagy tornászbajnok, imád forogni. Marcika néha ultrahangon sikítozik, elég vicces, Léna meg zsizseg és közben csurgatja a nyálát. olyan kis állatok még, imádjuk őket:) hát, ilyenek vannak itt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.