szerda, augusztus 23, 2006

Gyógyítom magam

jól vagyok.

csigabloglop

"Olyan jó/rossz, hogy szeretsz/nem szeretsz !/?, (ne) hagyj el még/már, (nem)lehet veled/nélküled élni/halni, ha most/később/korábban dobsz ki/nem dobsz ki belehalok/belehalsz ill. nem halok bele/nem halsz bele, jobb/rosszabb lesz így/úgy ?/!, gondolkodj ezen/ne gondolkodj ezen, én is/sem átgondolom. Tudod/Nem tudod, hogy találkoznunk kellett/nem kellett, és jobb/rosszabb volt/lesz/van ez így/úgy."

hétfő, augusztus 21, 2006

I don't stinking care

mer mink ugye inni megyünk - Egri borozó, a törzshely -, mikor mások a tüzijátékra sikongatnak, de ez a mai rendhagyó találkozó:a Nyugatinál majdnem én is meghalok - épp mellettem csavarodik ki egy oszlop, kis híján rám dől, megdöbbentő élmény - aztán a széltől és a víztől a pofámban fulladozva menekülök az aluljáróba, ahol hatalmas ázott csorda üvölt: a csalódott tüzijátékosok bebaszva és rommá ázva dögledeznek; tényleg sokkoló egy trópusi vihar.
A kocsmában a Hír tévé vadul szenzációhajhász, Sólyom László láthatóan még mindig hepa bével küzd - de tényleg, nem olyan mint akinek mindig bilibe lóg a keze?! - és hát igazából tragikomikus, hogy a brutális összegű tüzijáték katasztrófába torkollik. Tetszettek volna inkább a lakásomra költeni, shite...a nap méltó befejezése, amikor egy tojás landol a vállamon és a hajamban:így képzelem a pisztolyövést:a karom belilul, a hajam összeragad - a fehérje egészséges, ne röhögjetek - de hősies vagyok:csak a macskával az ölemben kezdek sírni, itthon, szigorúan zárt ajtók mögött.

vasárnap, augusztus 20, 2006

Tévedtem

Mocskos, aljas délibáb volt.
Most sírok, de ezt már sokszor csináltam.

Kívánjatok nekem sok szerencsét.

szerda, augusztus 09, 2006

Bunkó nyár, legyőzted a tavaszt

Legyen már végre szeptember.

Boldogan nyüszíthetnék ismét.

(A nyári melankólia szánalmas és kibaszás a Balatonra vágyó pszichiáterekkel.)

vasárnap, augusztus 06, 2006

what it feels like for a girl

Amikor hazafelé megtekeredik rajtam a melltartóm és egy húgyszagú telefonfülkében próbálom megigazítani néhány zöld arcú hajléktalan tekintetétől kísérve, akkor rögtön tudom, hogy nőnek lenni jó...

(szinte ugyanebben a pillanatban bulimeghívást kapok...a Rákóczi téren találkozunk...)

szombat, augusztus 05, 2006

Ártatlan vagyok

Tiszta, derűs lény. Ha rám nézel csak ezt látod.
Nincs kiélt, gonosz arcom, nincs vértől csöpögő vámpírfogam.

Soha meg nem mondaná senki, hogy szifiliszem, hepatitiszem, trichomoniázisom, gonorrheám és herpeszem van, a gyomromban sorakoznak a lerágott orrok valamint narcisztikus, hisztrionid borderline vagyok és időnként paranoid, mániás illetve kényszeres epizódokkal is küzdenem kell.

szerda, augusztus 02, 2006

A macska

retteg mikor Cure dalokat adok elő ordítva.
Pedig nem vagyok furcsább ilyenkor mint ő mikor láthatatlan rovarokra vadászik démoni tekintettel.

kedd, augusztus 01, 2006

nekem így udvarolnak

"Tiszta szexes az arcod!" - üvöltött rám egy kétméteres pasi a Tulipán presszó előtt, ahová akkoriban jártunk életem legfőbb szerelmével. A kedves fickó a pasimat félrelökve érdeklődött, hogy akkor most van-e nekünk közös jövőnk...majd miután biztosított róla, hogy neki nem akadály jelenlegi kapcsolatom, megvillantotta a kabátja belső zsebében lévő csinos kis pisztolyát.

Woodytól tudom

hogy mindent utált, amit a szülei jónak tartottak: a napot, a tejet, a zöldségeket, az egyetemet...nekem a legnagyobb gondom a nappal van.
Az esőtől viszont egészen begerjedek és boldogan áztatom magam...néha fel sem tűnik, hogy a sok barom felnyársal az esernyőjével.