szerda, augusztus 31, 2016

Akcióterv

Úgy lesz, hogy szeptember 23-ig nyitva hagyom a blogot, aki addig szeretne bekapcsolódni a meghívó business-be, az tegye kommentben, mail-ben, amit akartok. 

23-a a tanmenetek végső leadási határideje, addig szerintem levegőt venni se lesz időm, persze pont muszáj lenne nyávogni a sok kínomról, de majd titkosban teszem. 
Az élet persze nem hazudtolja meg magát és most is minden egyszerre történik: eladjuk a lakást, úgyhogy ki kell pakolni, ami nem kell belőle, azt esetleg el kell adni, földhivatalba, közművekbe, Otp-be, ügyvédhez, isten tudja hova kell járkálni, Marci holnap Kínába utazik és naná, hogy éppen ilyenkor kezdődik a tanév, anyanyelvi tanárokat kell tanítani tanítani (nem, a tanárok valójában nem tanárok), ügyeket kell velük intézni, órákat kell velük tervezni, plusz az egész iskola tankönyv ellátását én intézem (the horror, the horror), plusz civilizáció óráim vannak az angolok mellett, amiktől fosok, mert hát én és a történelem/földrajz, hümm...na meg házat nézünk, összetörtük a kocsit, élni és életben tartani kell - jézusom, már ettől a felsorolástól elfáradok.

Most ezzel mit is akartam? Ja, igen, szóval ha erre jártok és kértek meghívót, akkor írjatok (mondjuk ezt már mondtam vagy kétszer, nem jövök ki jól ebből, de értitek, már tök rég nem írtam, na), aztán előbb-utóbb bezárok, meghívót adok, blogot írok, székre állok.






kedd, augusztus 30, 2016

Blog rewind

Az van, hogy blogot kell írnom, történik mindenféle, kell egy pszichológus, kész, tévedtem,  muszáj beszélnem róla...nyíltan több okból nem szeretném, úgyhogy nemsokára bezárom ezt itt és írok, ha máshogy nem, hát magamnak, bár tény, hogy az furcsa lenne.
Ha valaki még erre jár és olvasná amit írok, az szóljon, írjon,  még lehet kommentelni asszem, amúgy meg az előző utolsóban ott a mail címem.