csütörtök, május 06, 2010

Kedves tévénéző gyerekek!

Dr Spock (a legújabb barátom) aszonta, teljesen természetesek a negatív érzéseim, sőt, nagyon jó, hogy vannak, sőt, nagyon jó, hogy foglalkozom velük, merhogy a hárító terhesekre majd később szakadnak rá az óhatatlanul is megjelenő kellemetlen érzések.
Egyébként Houstonban már találtunk is pár segítőkész magyart, az egyikük nemrég szült kint és csak úgy ontja az információkat. Kicsit kellemetlen, hogy úgy tűnik lesz kábé három hét, amikor nem leszek biztosítva, remélhetőleg nem akkor lesz lepényleválásom vagy toxémiám, vagy ilyen frankó cuccok...
Egyébként elképesztőnek tartom, hogy az ember már a blogjában sem nyivákolhat kedvére. Emlékszem, annak idején pontosan azért kezdtem blogot írni, hogy ne menjek mások idegeire, ne traktáljak mindig mindenkit a bajaimmal. Mások a blogot művészi teljesítményként értékelik, nekem ez a terápiám, nem értem, hogy mit zavar ez bárkit. Tessék innen elmenni napsugaras gasztro- meg babablogot olvasni, a lehetőség adott.
Én meg maradok ilyen nyavalygós. Elipszilonnal.

9 megjegyzés:

  1. Ne foglalkozz a fanyalgókkal, nem közszolgálati szereplő vagy.

    VálaszTörlés
  2. viszont mindig érdekeltek az emberek motivációi. minek egy énblogon számonkérni azt, hogy énblog?

    VálaszTörlés
  3. Ha a beszólók( pl. smart) motivációi érdekelnek, akkor az irigység és egyéb frusztrációk között keresgélj :)

    VálaszTörlés
  4. hümm. smartnál én inkább az unalomra tippelek...

    VálaszTörlés
  5. Nekem anno a stílusod tetszett meg és nem a tartalom, majd már a tartalom is. Nem az tetszik, hogy szenvedsz, hanem érdekel, hogy vagy. Nem azért olvasom a blogod, hogy a napi sajtót kiegészítsem, hanem, hogy Rólatok tudjak. Biztos mások is írnak blogot a terhességükről és 7 év szülészet-nőgyógyászat tanulás után láttam eleget, hányósat és nem hányósat, de még orvosként is érdekel, amit és ahogy írsz.

    VálaszTörlés
  6. igen, valószínűleg az egész blogolvasásnak az érdeklődés a titka...ha valójában nem érdekel egy blog, úgy óhatatlanul is fogást keresel rajta.

    VálaszTörlés
  7. Ezzel az utóbbival nem értek egyet, szerintem a blogolvasásnak az identifikációkereséshez van inkább köze. Az érdeklödés is elemi elöfeltétel persze, de ha ez nincs, akkor blogolvasás sincs, nemhogy beszólogatás.

    VálaszTörlés
  8. hát, pedig nekem meggyőződésem, hogy több, a blogomat olvasó embert egy fikarcnyit sem érdekli, hogy mi történik velem...inkább az alkalomra várnak, hogy jól megmondhassák. vagy legalább csúnyákat gondolhassanak.

    VálaszTörlés
  9. hányni akarok én is

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.