szerda, október 30, 2013

Má' megin' Gravity

Tegnap este Marci valami fizikus vagy csillagász vagy űrhajós blogjából olvasott fel Gravity-alázást (nem, igazából csak a hibákat sorolta fel a fickó, de amúgy lelkesedett, hogy milyen jó), úgyhogy hirtelen feljogosítva érzem magam, hogy én is szóljak pár szót az ügy (aka alázás) érdekében. 
A pasi egyébként csupa olyan dolgot mond, amit én magam is megkérdőjeleztem, tehát akár laikusok is észrevehetik a hibákat, persze ha nincs nekik egy saját szakértőjük (vagy bloggerük), aki felvilágosítsa őket, akkor örökre homályba vesznek értékes (aka alázó) felvetéseik. 
Na jó, mondom akkor, hogy nekem mi a bajom: szóval van itt ez a mondás, hogy jaj, hát nem baj, ha lapos a sztori, mer a technika, hú, hű, mire képes már az ember, még ilyet, hát akar a franc unalmas művészfilmet, mi szórakozni akarunk, hö. 
És akkor én meg erre azt mondom, hogy vegyük már észre, hogy a pornó az a műfaj, ahol egyáltalán soha nem számít a sztori, úgyhogy nerm is magyarázom túl, a Gravity tulajdonképpen ugyanez zöldben (bár engem is szórakoztatott ennek ellenére): bemegy a kertészfiú a batár nagy mellű, épp virágokat rendezgető nagyasszonyhoz, majd előveszi a kertésznadrágból a harminc centis farkát, meg pár dildót (és esetleg egy kirúzsozott kecskét is), ahogy kell. 
Hát persze kérem szépen, nem kell sztori, a technika a lényeg. Hö.






PS.: És persze ezekkel a kritikákkal leginkább magammal vitatkozom, mert én mondogatom mindig, hogy mindent a helyi értékén kell kezelni: nyilván nem hasonlítom a Gravity-t mondjuk az Etűdök gépzongorára című csodálatos-fantasztikus filmhez, illetve nem hasonlítom a Szex és New Yorkot sem mondjuk a Twin Peaks-hez, de ettől még külön-külön szerethetem mindet. És különben is, biztos vannak jó pornófilmek is, na.